Battlefield Heroes clan

poruka: 18
|
čitano: 3.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

Iako je igra jos u beti pojavio se veliki broj klanova u svijetu pa sam mislio da se okupe igraci iz Hrvatske koji su te srece pa su dobili beta key ( medu kojima sam i ja Cool ) .

Pa eto ako ima onih koji imaju key i igraju igru i zeljeli bi pristupiti klanu neka se jave .

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

Ja isto igram igru, da je malo bolja možda bi se i uključio u klan, s obzirom da je beta mogu reć da je igra za sada po meni promašaj, kasni skoro godinu dana a nisu puno toga u to vrijeme ni napravili. Ovo je jedna od igara koje se neće pamtiti i koje se neće dugo igrati. Naravno plus ide tomu što je besplatna.

Ništa ne ostavljaj nedvrš

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield Heroes clan
username kaže...

Ja isto igram igru, da je malo bolja možda bi se i uključio u klan, s obzirom da je beta mogu reć da je igra za sada po meni promašaj, kasni skoro godinu dana a nisu puno toga u to vrijeme ni napravili. Ovo je jedna od igara koje se neće pamtiti i koje se neće dugo igrati. Naravno plus ide tomu što je besplatna.

ali ako zelis malo vise od igr,placas masnu lovu...=) 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
17 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

username , sto te smeta kod igre , dobro mogu razumjeti primjedbe na cartoon grafiku ali mora se priznati da je igra dosta zabavna .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

S obzirom da je igra besplatna, super je. Zaj...ntski stih mi lezi, pogotovo ekipa koja sjedi na krilu aviona Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

username , sto te smeta kod igre , dobro mogu razumjeti primjedbe na cartoon grafiku ali mora se priznati da je igra dosta zabavna .

Npr. damage koji daje tenk pješacima, damge koji daje avion tenku su premali, tenku treba 10 min da ubije pješaka a avionu isto toliko da raznese tenk. Pješak veoma lako može srušiti avion sa svojom puškom, snajperist avion skida skoro bolje od AA guna. Ubit pješaka avionom se može jedino ako ga pokupiš, treba bit majstor da ga avionom ubiješ s metcima. Za sada ima samo 3 mape koje su mi dop***ile, zašto npr. jedan avion nema mogučnost bacanja bombi koje bi pješacima mogle nanijeti nekakvu štetu, bilo bi dobro kad bi tenk ima strojnicu kojom bi se služio suvozač itd i tako bliže. Ne kažem da je sad igra grozna, zabavna je i s time se slažem ali da je moglo dosta bolje, moglo je. Nadam se da će u finalnoj verziji dosta stvari promijeniti jer ako pratite forum (ne ovaj nego BH-ov) onda možete vidjet da ima stvarno dosta ljudi koji misle isto kao i ja. Cartoon grafika? Meni je fenomenalna Namigiva
17 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

Po meni je i dobro to sto moras znati upravljati tenk a pogotovo avionom da bi mogao nekoga ubiti ili nesto unistiti jer da toga nema svi samo posjedali i rokali .

Istina je da je malo neobicno sto tenkovi recimo rade mali demage pjesacima ali je fora vidjeti kada oni odlete 15 m u zrak nakon pogotka (ipak je ovo zahebantska igra - ne ocekuj pretjeranu realnost)

Ja bih recimo uveo posebne testove i misije da bi se dobile"dozvole" za upravljanja tenkom i avionom , recimo neke misije tipa pucati metu ovo ono .

Nego recite mi vi koji igrate da li ste zainteresirani za neki klan ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

Ono što je Bf42 držalo dobrim i igrivim je engine REFRACTOR 2 ,svi Bf nastavci počevši od Vietnama nadalje

su smeće  

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pukovnik najbolji kaže...

Ono što je Bf42 držalo dobrim i igrivim je engine REFRACTOR 2 ,svi Bf nastavci počevši od Vietnama nadalje

su smeće  

Kog vraga sad engine ima veze s igrivošću? Pa oni su napravili igrivu igru koja je bila odlična itd. I BF2 je isto bio dobar.
16 godina
neaktivan
netko_namo kaže...

su smeće  

Kog vraga sad engine ima veze s igrivošću? Pa oni su napravili igrivu igru koja je bila odlična itd. I BF2 je isto bio dobar.
 Meni je isto BF2 odlican.
16 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

....govorim o fizikalnom engineu koji im je sve lošiji i lošiji (Čitaj neprirodniji)

inače fizika u igri je jedna od presudnih stvari barem meni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

....govorim o fizikalnom engineu koji im je sve lošiji i lošiji (Čitaj neprirodniji)

Aha, pa, fizika u multiplayer igrama i nije toliko presudna, al može biti da presudi neku značajku.
16 godina
neaktivan
netko_namo kaže...

Aha, pa, fizika u multiplayer igrama i nije toliko presudna, al može biti da presudi neku značajku.
 Kako nije ?  bez fizike helikopterom i ja i ti upravljamo jednako bez obzira što ja imam 1000 puta manje vremena
provedenog u igri (npr. BF: Vietnam   ili BF2)
Znači igramo MP u kojemu je skill nebitan.

17 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

prilikom voznje vozila u BFH-ima skill je jako bitan , presudan , dok se ne usemis nema sanse da ista ubijes , samo ces nastradat .

Ajde ljudi je li itko zainteresiran ili ne ? , nemojte pisat o fizici i igrivosti igre , imate temu u dijelu pc igre pa raspravljajte.

ovdje se traze oni raspolozeni za klan Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

Eh da, zaboravio sam napomenuti da im serveri nisu dobri, veza im zna stvarno iritantno pucat a nedjeljom igra se skoro i ne može igrat  koliko zna izbacit onu famoznu poruku "you have lost conection with server". Tako da klan war zaboravite barem za sada

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

Clanovi su tek i nastanku jer je igra nova i jos je u beti a do ljeta bi trebala dobiti full verziju .

Ovo je  amo rec da se vidi interes igraca

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Heroes clan

Jedva čekam da igra izađe.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Heroes clan

ja bi htio u klan

malada