ANciEnt klan trazi slogan (nagrada) zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 3.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: ANciEnt klan trazi slogan (nagrada)
191x7 kaže...

Ovo nije pošteno, tražio se slogan na ENGLESKOM. Ispravite me ako se varam no slogan koji je odnio pobjedu NIJE NA ENGLESKOM JEZIKU.

Tražim preimenovanje klana, sređivanje ekipe i novi natječaj za slogan. Za početak prijavljujem temu moderatorima i administratorima uz detaljno objašnjenje.

Cool down bro.....Slazem se da su trazili engleski al kaj sad, nije da je slogan los

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
15 godina
191x7 kaže...

Ovo nije pošteno, tražio se slogan na ENGLESKOM. Ispravite me ako se varam no slogan koji je odnio pobjedu NIJE NA ENGLESKOM JEZIKU.

Tražim preimenovanje klana, sređivanje ekipe i novi natječaj za slogan. Za početak prijavljujem temu moderatorima i administratorima uz detaljno objašnjenje.

Baxa je napisao ako može na engleskom ali nije striktno  naznačeno da MORA biti engleskom. Klan se odlučio za slogan Unworhy_for_life-a jer je zanimljiv smješan i upadljiv.

I admin klana pita:U mad bro?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Baxa kaže...

Slogan na engleskom ali za sve 3 postave.Znači nešto univerzalno...

Tu nigdje ne piše da može na hrvatskom, srpskom, bosanskom, turskom, francuskom, mandarinskom koliko ja vidim.

To što se vi u wanabee klanu ne možete dogovoriti to je vaš unutrašnji problem, no onda se barem javno ispričajte.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
15 godina
191x7 kaže...
Baxa kaže...

Slogan na engleskom ali za sve 3 postave.Znači nešto univerzalno...

Tu nigdje ne piše da može na hrvatskom, srpskom, bosanskom, turskom, francuskom, mandarinskom koliko ja vidim.

To što se vi u wanabee klanu ne možete dogovoriti to je vaš unutrašnji problem, no onda se barem javno ispričajte.

Gledaj ako imaš neke komplekse lječi ih kod psihijatra a ne ovdje na forumu.Hvala! 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
dj_renny kaže...

Gledaj ako imaš neke komplekse lječi ih kod psihijatra a ne ovdje na forumu.Hvala! 

Prijavljeno. Neću dopustiti da me se vrijeđa bez razloga.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
14 godina
neaktivan
ANciEnt klan trazi slogan (nagrada)

Evo jedan univerzalni, pjesnički nadahnut.

ANciEnt Clan, we play games.

8 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice