Random chinese garbage shop, pojednostavljeno....
S izuzetno agresivnom reklamom, stalno nude neke popuste, neke kupone, ali nista od toga se ne moze realizirati, stalno poruke "oprostite, izvinite, nismo vam javili" genericko spam smece, gdje "nude" nesto a ustvari ne nude nista osim prilike da te zajebu.
Evo bas jucer, poruka, cestitamo, 3 besplatna artikla. Hajde, izaberem ja tri besmislene stvari izmedju hrpe jos besmislenijih, stavim u kosaricu, vidim pise za placanje 0. super rekoh..... slijedeci korak, iznos potreban za finalizaciju narudzbe - 100e. znaci, moram potrositi 100e na smece, da bih besplatno dobio dodatna 3 komada smeca, gdje po njihovoj procjeni, paket od 100 vezica odjednom kosta 43E, par kuhinjskih krpa (uvijek trebam potrosnu krpu) vrijedi 32E, i jos neka piydarijica...mos misliti. Random pretraga tih istih artikala van "extra turbo giga mega mi se ispricavamo, vi ste sretni dobitnik" ponude kosta, redom - vezice 1,99, krpe 2, i neupamcena piydarija oko 0,99E>... znaci, "pokloni" u vrijednosti niti 5E za potrosenih 100E. Mos misliti jesam sretan.
Sama roba je kako rekoh genericko smece, doduse, narucio sam par postera za klinca s gaming tematikom, ne mogu reci, odlican print na platnu, slike losije kvalitete printa sam kupovao u emezzeti (npr) za daleko vece iznose, tako da, 2e za poster, nije kupovina stoljeca, ali, lijep ukras za gaming sobu. Majice su cisti poliester, ali opet, stvarno ima zanimljivih printova, isti je kvalitetan, pa za par eura, da je nosim 5 puta, isplati se.
Od nekog alata i slicnog bjezati sto dalje, to je kvalitet nikakav, uzeo set borera, izuzetno jeftino, znao sam da je to najniza moguca kvaliteta, no kako busim izuzetno mekan materijal (forex i slicno), mislio sam, prstom ga mogu probusiti, znaci, selekcija borera od 0.2 do 5mm za sitne pare, zasto ne? Smece, to niti pod macolom od 5kg nije sposobno izbusiti rupu, koliko su tupi, u osnovi, obicni ekser profiliran da djeluje kao borer.
Sve u svemu..... losa kvaliteta je ocekivana, tu se covjek nema sto buniti za te pare, ali ovo s popustima, kuponima, 200E bonusa i slicno - e to ja nisam skuzio, mozda negdje fulam, pa ako netko zna kako to tocno funkcionira, nude 200e bonusa, kupim nesto u iznosu od 20E minimalne narudzbe, i sto? Dobijem 200E za slobodno trosenje, ili je to opet vezano za nekakvo placanje?