Sancta Domenica - Iskustva

poruka: 607
|
čitano: 473.424
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Mjesec dana nakon kupovine i mojeg spamanja njihove podrske ( isprike studentu koji tamo radi, al jbg ). Dolazi mail da je GLS greskom zamjenio pakete. Koliko je to istina, ja ne znam.

Danas salju ponovno, pa cemo vidjet dal ce doc tracking kroz dan.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Naručio soundbar... čekao 8 dana da "dostavna služba preuzme paket" 

Smijeh od firme su postali.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Inlmali su pravo. Kako je odjednom sve moguce kad ih prijavis HUZPu. 

Jucer poslano, danas doslo. 

Nekako mi se cini da je kutija dosta putovala, pogledao unutra... izgleda nekoristeno, nadam se da kad dodem doma sve bude radilo 🤣

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Smece izbjegavati u sirokom krugu trebalo 30 dana za isporuku Huawei GT5 pro kojeg su imali na lageru

katastrofa

SAMSUNG S23 ULTRA 512GB
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Re: Sancta Domenica - Iskustva

Zato što rade navlakušu, kao i sve više drugih firmi. Stave artikl kao "raspoloživ" i na taj način pokušavaju privući kupce, jer naravno da ćeš naručiti robu od onog tko ju već sada ima na zalihama.

Kad ono kifla, imaju možda 1-2 artikla, prikupe 10-ak narudžbi i onda povlače od dobavljača. A ti čekaš, i čekaš...

14 godina

Prije tjedan dana sam naručio televizor i zatražio R1 račun. Budući da račun nisu poslali, pokušao sam ih zvati, pisati mailove (treba mi račun do kraja mjeseca) i tada sam shvatio - nemoguće je doći do njih.

Link za praćenje narudžbe samo pokazuje "u pripremi". Čitam po prošlim postovima i vidim da su neki čekali i mjesec i pol dana na isporuku a da im se pritom nitko iz SD nije javio.

Ako netko ima savjet kako doći do njih, molio bih da to podjeli na forumu. Hvala unaprijed.

Da sam sve ovo znao, nikad ne bi naručio iz Sancta Domenice - pa stoga svima dajem savjet: ne kupujte kod njih, više nisu pouzdani.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice