Mindfactory.de Iskustva

poruka: 128
|
čitano: 114.084
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Mindfactory.de Iskustva

Čekao tjedan dana da pošalju pošiljku, nije mi bila žurba pa ok..

Istrazivanjem po internetima saznajem da od pocetka godine imaju "financijskih problema" kaj god to znacilo i da ih je nedavno preuzela neka druga firma i kazu da dalje nastavljaju poslovati normalno... U zadnje vrijeme je sve bilo usporeno iz tih razloga.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Mindfactory.de Iskustva

Dali bi ovo bili ispravni podaci za dostavu sa mindfactory na mailbox.de ?

Aktuelle Lieferadresse:
Herrn
Mailboxde.com GmbH Ime prezime, ID broj
Äussere Weberstr. 57
02763 Zittau
Deutschland

1 0 hvala 0
5 godina
Mindfactory.de Iskustva

Zanima me ako želim sa Mindfactory-a naručiti grafičku i napajanje, jel su to onda 2 paketa ili jedan veći i kolko bi to koštalo?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Mindfactory.de Iskustva
Zeppelin Graf kaže...

Zanima me ako želim sa Mindfactory-a naručiti grafičku i napajanje, jel su to onda 2 paketa ili jedan veći i kolko bi to koštalo?

Ako narucis u isto vrijeme/ istom narudzbom, trebalo bi ici skupa. Slanje u mailboxde je besplatno ako narucis iza ponoci (00-06), a iz mailboxda prosljeđivanje ti je nekih 15 EUR, cca, ovisno o velicini i tezini. Cak i par EUR manje ak narucis na paketomat, po novom.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
5 godina
Minneyar kaže...
Zeppelin Graf kaže...

Ako narucis u isto vrijeme/ istom narudzbom, trebalo bi ici skupa. Slanje u mailboxde je besplatno ako narucis iza ponoci (00-06), a iz mailboxda prosljeđivanje ti je nekih 15 EUR, cca, ovisno o velicini i tezini. Cak i par EUR manje ak narucis na paketomat, po novom.

Ma da, ako mi naplate oba paketa, možda bi radije onda napajanje uzeo kod nas, za razliku dostave ga ima i tu.

15 godina

Ja prije tjedan dana narucio sve komponente na Njemacku adresu osim kucista i hladnjaka i poslali su mi sve u jednom paketu.

5 godina
rocko9 kaže...

Ja prije tjedan dana narucio sve komponente na Njemacku adresu osim kucista i hladnjaka i poslali su mi sve u jednom paketu.

Ali nisi išao preko Mailboxde?

15 godina

Nisam.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice