evo meni je danas stigao batman:aa kojeg sam naručio 9.12. ponovno bez carine kao i svaki put do sada...
Game.co.uk - pitanja i odgovori
- poruka: 1.295
- |
- čitano: 365.259
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se evo prvi put desilo da pošiljka nije stigla. :(
Poslao sam mail supportu pa će mi poslati novi item...
Meni se evo prvi put desilo da pošiljka nije stigla. :(
Poslao sam mail supportu pa će mi poslati novi item...
Žao mi je...
I kada ti 2-3 puta nešto ne dođe (kao meni), onda tvoju adresu stave na crnu listu, i ne možeš više naručivati na tu adresu... Rekoše, stavite drugu adresu na koju da vam pošaljemo - ista stvar, išlo meni ili susjedu.
Baš me zanima gdje su nestale moje pošiljke...
to vam je kad imate poštare gamere pa oni pokupe sve kaj naručite sebi... moj poštar nije baš lud za igricama pa valjda zato sve dobijem...
to vam je kad imate poštare gamere pa oni pokupe sve kaj naručite sebi... moj poštar nije baš lud za igricama pa valjda zato sve dobijem...
Moguće, ali daj ti pronađi gdje nestane...
Evo, kaže kolega naručio nešto (nema veze s igrama) iz Austrije, ima međunarodni tracking broj - ima potvrdu da je kamion iz Austrije bio u Zagrebu i istovario robu 15.12.2010. Po tom međunarodnom broju bi se moralo znati gdje mu je pošiljka sada - ali u našoj pošti uopće nije evidentirano da je taj kamion bio u ZG, te po navedenom međunarodnom broju pošiljke uopće nema u HR (najvjerojatnije čuči negdje na carini...).
Tako gledano, svatko tko radi na toj preraspodjeli može si uzeti pošiljku i ne može se pokazati u kojem je dijelu nestala...
Ja sam bio isto nešto naručio iz Amerike pred koji mjesec, međunarodni broj pošiljke je uredno otpratio pošiljku do aviona koji ide za HR, a nakon toga po broju pošiljke nije bilo nigdje... Pojavile mi se nakon 2 tjedna, ali koja onda vajda od brojeva za međunarodno praćenje - barem kada nešto ulazi u HR...
Evo, kaže kolega naručio nešto (nema veze s igrama) iz Austrije, ima međunarodni tracking broj - ima potvrdu da je kamion iz Austrije bio u Zagrebu i istovario robu 15.12.2010. Po tom međunarodnom broju bi se moralo znati gdje mu je pošiljka sada - ali u našoj pošti uopće nije evidentirano da je taj kamion bio u ZG, te po navedenom međunarodnom broju pošiljke uopće nema u HR (najvjerojatnije čuči negdje na carini...).
Tako gledano, svatko tko radi na toj preraspodjeli može si uzeti pošiljku i ne može se pokazati u kojem je dijelu nestala...
Ja sam bio isto nešto naručio iz Amerike pred koji mjesec, međunarodni broj pošiljke je uredno otpratio pošiljku do aviona koji ide za HR, a nakon toga po broju pošiljke nije bilo nigdje... Pojavile mi se nakon 2 tjedna, ali koja onda vajda od brojeva za međunarodno praćenje - barem kada nešto ulazi u HR...
Našoj Pošti nestanu stvari i unutar Hrvatske. Meni je primjerice netalo 3 broja Buga u 24-mjesečnoj pretplati. Jednostavno isparili.
ono gore je samo šala bila... i još uvijek vjerujem da nije svaka pošiljka koja ne dođe ukradena ali isto tako vjerujem da je neki određeni postotak ukraden od strane poštara, nekog na carini ili nekog sasvim petog... ali treba uzeti u obzir i to da na ogroman broj pošiljki koje dnevno putuju treba biti i izgubljenih jer ko radi taj i griješi... ali to je samo moje skromno mišljenje...
Van teme GAME, ali ima veze s poštom...
Imam male klince pa razmjenjujemo sličice i figurice poštom i tako. Uglavnom, osim 2 pošiljke koje sam ja slao sve su došle u potpunosti; no evo u jednoj sam bio slao origigi zapakirane žetone Gormiti Slam (3 žetona u vrećici). Žetoni preko vrećice zalijepljeni da ne plešu, kao i kuverta izvana polijepljena da se ne bi "slučajno" otovrila.
Ljudi kojima sam slao kažu da je pismo bilo otvarano (unutar HR) i da je bio izvađen jedan žeton, pa poslano dalje. Ne znam, ali da li ljudi koji tako nešto rade mogu mirno spavati? Ili je normalno da "svi" kradu u HR?
Imam male klince pa razmjenjujemo sličice i figurice poštom i tako. Uglavnom, osim 2 pošiljke koje sam ja slao sve su došle u potpunosti; no evo u jednoj sam bio slao origigi zapakirane žetone Gormiti Slam (3 žetona u vrećici). Žetoni preko vrećice zalijepljeni da ne plešu, kao i kuverta izvana polijepljena da se ne bi "slučajno" otovrila.
Ljudi kojima sam slao kažu da je pismo bilo otvarano (unutar HR) i da je bio izvađen jedan žeton, pa poslano dalje. Ne znam, ali da li ljudi koji tako nešto rade mogu mirno spavati? Ili je normalno da "svi" kradu u HR?
a šta ti je tu čudno... mi hrvati volimo glumiti neku pamet i gospodu a zapravo smo zadnji šljam koji živi na ovoj planeti(sebe također nevoljko svrstavam u ovu kategoriju po onoj s kim si takav si)... nije ni čudo kaj vanzemaljci ne dolaze kod nas jer znaju da bi bilo: Dude where's my spaceship?
ne kradu svi. u to budi siguran, aki nazalost dosta ljudi ipak krade
a šta ti je tu čudno... mi hrvati volimo glumiti neku pamet i gospodu a zapravo smo zadnji šljam koji živi na ovoj planeti(sebe također nevoljko svrstavam u ovu kategoriju po onoj s kim si takav si)... nije ni čudo kaj vanzemaljci ne dolaze kod nas jer znaju da bi bilo: Dude where's my spaceship?
to govori za sebe(i o sebi) a ne u ime Hrvatskoga naroda
Neznam za ovo glumljenje ali znam da smo dosta lijen narod heh, zato nam je i država u krizi .
evo meni je danas stigao batman:aa kojeg sam naručio 9.12. ponovno bez carine kao i svaki put do sada...
Ja naručio 8.12. tri igre i jedna došla prošli četvrtak, a druge dvije nisu došle :S
Kako je jedna došla, a dvije nisu. Pa valjda naručuješ sve tri u jednom paketu, nećeš valjda triput plaćat poštarinu.
Ne mislim ja to o sebi što sam rekao(sebe smatram izrazito pristojnom, odgojenom i pravednom osobom), ali to mislim za 70% hrvata... i to je itekako istina koliko god mi šutjeli o tome... Znači ukratko hrvati su zadnji šljam i ponekad me je sram što sam hrvat... ali dosta smo otišli u offtopic pa dosta o tome...
Edit: @nailer: ja sam iz zagreba a vidim da si ti u umagu pa možda to ima neke veze iako nebi trebalo bit... anyway želim da ti i ostale stignu danas ili sutra...to ti je od mene onako za božić
Ja naručio 8.12. tri igre i jedna došla prošli četvrtak, a druge dvije nisu došle :S
'Please Note Due to the high volume of orders we are currently receiving, orders with multiple items may be split into several smaller orders and despatched separately.'
'Please Note Due to the high volume of orders we are currently receiving, orders with multiple items may be split into several smaller orders and despatched separately.'
a znam nažalost.
Problem je što su te dvije namjenjene kao poklon jednoj osobi :S
Al jbga.
a znam nažalost.
Problem je što su te dvije namjenjene kao poklon jednoj osobi :S
Al jbga.
a šteta :(
ma nadam se da će ti doći uskoro. i ja sam u sličnoj situaciji, držim nam fige
Po pravilu uvijek razdvajaju poshiljke. barem meni... evo vam josh koja stranica (sory ak je bilo, nisam prochitao sve postove)
http://www.thehut.com/home.dept
Sve je jeftinije nego na steamu... po pravilu uvijek... ja sam old school i volim kutije...
Može mi netko reći kakva su iskustva s preowned igrama?
Igre su ispravne i neoštećene jer ti oni garantiraju da će radit i za to dobiješ mjesec dana garanciju. Imaju naljepnicu koja ti to garantira.
Dali bi se trebao počet zabrinjavat ako mi igra nije stigla nakon 8 dana ?
Mislim da ne, zna to stajat na carini. Uglavnom sve stiže.
Dali bi se trebao počet zabrinjavat ako mi igra nije stigla nakon 8 dana ?
Ne. Ja sam zadnju narudžbu naručio 20.12. i još mi nije stigla. Mislim da će doći par dana poslije NG. Sada je velika gužva u poštama i u GB i ovdje.
Nego da se ja javim, meni su došle nakraju i one dvije igre.
Nakon 20-ak dana.
evo ja sam novi ovde zanima me par stvari a neda mi se sad trazit po stranicama jer ih ima puno !!
evo ovako htio bi uzimat igre za ps3 pa me zanima moram li imat paypal da bi kupovao ili mogu sa MAestro karticom placat ii nakon koliko vremena otprilike igra dode do zadane adrese!!
Hvala!
cuo sam bio nesto da mozes placat maestrom ali moram bit UK jel to istina jer ja imam iz KABA-e(karlovacke banke)
meni došo Killzone 2.
evo ja sam novi ovde zanima me par stvari a neda mi se sad trazit po stranicama jer ih ima puno !!
evo ovako htio bi uzimat igre za ps3 pa me zanima moram li imat paypal da bi kupovao ili mogu sa MAestro karticom placat ii nakon koliko vremena otprilike igra dode do zadane adrese!!
Hvala!
cuo sam bio nesto da mozes placat maestrom ali moram bit UK jel to istina jer ja imam iz KABA-e(karlovacke banke)
Trebat će ti MasterCard ili Visa Electron (ali ne radi od svake HR banke).
Maestro, najvjerojatnije samo engleski prolazi.
Stvarno, ovo mi je prvi i posljednji put da kupujem nešto na game.co.uk, naručio sam Black Ops 26.10.2010, još nije stigao! Poslao sam im poruku i sve objasnio, opet nisam nišš dobio, evo ovo je drugi put da ima šaljem poruku, sada samo čekam!!!
Nevjerujem da će sad nakon 2 i po mjeseca uvažit to da se izgubila pošiljka.