Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.079.222
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Extreme Digital - iskustva
Silent horror1992 kaže...
Logično pitanje bi bilo...

Logično pitanje bi bilo zašto ti koji tamo nikada nisi ništa kupio niti planiraš, uopće pišeš u ovoj temi?? Koja je svrha tvojih postova?

Jesu za tebe muljatori? Jesu.

Super, sad odi u teme trgovina u kojima kupuješ, a ovdje pusti druge koji imaju konkretna iskustva i planiraju kupovati, da pišu o toj trgovini.

14 godina
neaktivan

Ajmo dalje... ajme meni koliko vremena trošim na ove rasprave, netko iz ED-a bi mi trebao barem cugu platit.

Kao što rekoh, kupujem i5 4460 proc u ED za 1226 kn. Prema billiger.de i gunstiger.de (obje riječi u prijevodu znače: jeftinije) najjeftinija trgovina koja nudi isti taj procesor je mindfactory.de.

Dotična trgovina je dobila nagradu od nekog njemačkog gamerskog časopisa za prvo mjesto najboljeg dobavljača hardvera u Njemačkoj. Cijena procesora je 163 eura = 1225 kuna, prema konverziji koju radi google. Dakle 1 kunu jeftinije nego u ED. Usput budi rečeno, taj model su prodali u 27850 primjeraka! Jesu li i oni muljatori? :D Gdje su našli 27850 primjeraka pokvarenih procesora i to jednog jedinog modela?!

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
bill_jobs kaže...
Logično pitanje bi bilo...

Logično pitanje bi bilo zašto ti koji tamo nikada nisi ništa kupio niti planiraš, uopće pišeš u ovoj temi?? Koja je svrha tvojih postova?

Jesu za tebe muljatori? Jesu.

Super, sad odi u teme trgovina u kojima kupuješ, a ovdje pusti druge koji imaju konkretna iskustva i planiraju kupovati, da pišu o toj trgovini.

A koja je svrha da ih ti i slični tebi žele prikazat nekakvima kakvi oni zapravo nisu ??? Odakle neko zna da si ti ili bilo ko drugi koji piše u temi kupio nešto od njih ??? Ako si i kupio sa tom idejom da ED mogu komentirat samo oni koji imaju sa njima iskustva se javi nakon što slikaš račun i nakon što obaviš reklamaciju nekog proizvoda kod njih jer to je pravo iskustvo sa nekom trgovinom a ne sama kupovina jer da ti ne dostave proizvod ne mogu ti ga ni naplatit i logično da će tu sve proć savršeno.

ni točke ni zareza al jbg

13 godina
protjeran

A koja je svrha da ih ti i slični tebi žele prikazat nekakvima kakvi oni zapravo nisu ???

Jedino što ja prikazujem je da ti i tebi slične uništavate ovu temu i iskustva s kupnjom kod njih.

Baš sam o tome govorio u ranijim postovima, na jedno iskustvo se nadovezuje 10 ovakvih kao ti koji tu lupetate već par stranica teme o tome kako su oni prevaranti iako nisi tamo ništa ni kupio, i što je još gore, ne planiraš.

I sad ćeš tu pisati još danima i trolati sa svojim glupostima kako su oni prejeftini i da to mora biti neka muljaža.

I ne, ne treba pisati samo netko tko je obavio kupnju ili reklamaciju, nego netko tko i PLANIRA kupovati, a ti si jasno rekao da ne planiraš.

Tako da mi nije jasno šta o dalje pišeš išta u ovoj temi??

16 godina

U ovo temi imamo xy reklamacija na njihov hardver, to nebi bilo toliko loše  DA ONI TE ISTE REKLAMACIJE RIJEŠAVAJU, nego dapače zavlače ljude maksimalno, ne javljaju se na telefon ni na mail. I na kraju kad ti pošalju ( nakon xy mjeseci ) pošalju ti istu koju su navodno ''popravili'' a jesu klinac.....

Prosto je nevjerovatno da imaju toliku količinu reklamacija( samo kad se vidi po ovoj temi, a koliko njih još nije ovdje navedeno ), pa zato i jesu zatvorili trgovinu u Zg, pa nisu oni ludi da se njih ''maltertira'' sa nekim reklamacijama....

Imali su velikih problema sa  inspekcijom u HR, zato ih fizički niti nema.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 12:35 (kostolomac).
Moj PC  
4 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Ma za ludu ti se svađati s ovim Silent horror1992 klincem, evo mene uhodi već par dana kako bi rekao da ne valja konfiguracija koju sam sastavio i na kraju ispadne glup jer nema pojma o čemu priča.. radiš sizifov posao pokušavajući njemu objasniti neke stvari.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 12:34 (Kopsi1304).
10 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

U ovo temi imamo xy reklamacija na njihov hardver, to nebi bilo toliko loše  DA ONI TE ISTE REKLAMACIJE RIJEŠAVAJU, nego dapače zavlače ljude maksimalno, ne javljaju se na telefon ni na mail. I na kraju kad ti pošalju ( nakon xy mjeseci ) pošalju ti istu koju su navodno ''popravili'' a jesu klinac.....

Prosto je nevjerovatno da imaju toliku količinu reklamacija( samo kad se vidi po ovoj temi, a koliko njih još nije ovdje navedeno ), pa zato i jesu zatvorili trgovinu u Zg, pa nisu oni ludi da se njih ''maltertira'' sa nekim reklamacijama....

kostolomac to se tebi dogodilo ?

12 godina
protjeran
bill_jobs kaže...

A koja je svrha da ih ti i slični tebi žele prikazat nekakvima kakvi oni zapravo nisu ???

Jedino što ja prikazujem je da ti i tebi slične uništavate ovu temu i iskustva s kupnjom kod njih.

Baš sam o tome govorio u ranijim postovima, na jedno iskustvo se nadovezuje 10 ovakvih kao ti koji tu lupetate već par stranica teme o tome kako su oni prevaranti iako nisi tamo ništa ni kupio, i što je još gore, ne planiraš.

I sad ćeš tu pisati još danima i trolati sa svojim glupostima kako su oni prejeftini i da to mora biti neka muljaža.

I ne, ne treba pisati samo netko tko je obavio kupnju ili reklamaciju, nego netko tko i PLANIRA kupovati, a ti si jasno rekao da ne planiraš.

Tako da mi nije jasno šta o dalje pišeš išta u ovoj temi??

A onaj koji nije slao ništa na reklamaciju i preporučuje ih ljudima samo zato jer su mu eto dostavili robu ne kvare temu ?  U 47 stranica o njima se jasno dolazi do zaključka ko su i šta su, neki to znaju odma u startu i ne žele vašarit sa njima, dok drugi dio ljudi to sazna na bolniji način ili ti ga kad najebu sa njima.

Koji  je tvoj motiv pisanja o njima ?

16 godina
Kopsi1304 kaže...
kostolomac kaže...

kostolomac to se tebi dogodilo ?

Hvala bogu nije, imam kolegu koji se s njima navlačio nekoliko mjeseci. Grafa mu krepala nakon nepunih 2 mjeseca.

Ja sam do sad kod njih do sad uzeo SSD i jednu navigaciju. I tu sam stao, nema teorije da uzmem nešto od konfiguracije( matična, grafička ) kod  njih.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
10 godina
neaktivan

Što se dogodilo sa grafičkom karticom na kraju ?

16 godina

Dobio je povrat novci nakon 6 mjeseci natezanja, a grafa je ostala na kraju kod njih, jer je nju ponovo vratio tj. kurir je dosao po nju i od tog perioda je prošlo cca 2 mjeseca kada je dobio povrat novci.

12 godina
protjeran
kostolomac kaže...

Dobio je povrat novci nakon 6 mjeseci natezanja, a grafa je ostala na kraju kod njih, jer je nju ponovo vratio tj. kurir je dosao po nju i od tog perioda je prošlo cca 2 mjeseca kada je dobio povrat novci.

Ma šta je 6 mjeseci, to proleti dok kažeš Mađarska. 

10 godina
neaktivan

Pa eto, ne znam u čemu je problem. Prvo su je napravili pa se opet pokvarila očito, jeli radio overclock na njoj ili nešto..who knows :D

Our standard service time is up to 30 days from when we receive your device at our laboratories for repair. Service times do not include delivery times to and from our facilities.

Meni je crklo napajanje koje  sam kupio u protisa pa sam čekao 28 dana dok nisu poslali nešto natrag. Poslali su novo napajanje jer moje nisu uspjeli popraviti, a još sam platio poštarinu 80kn do njih, nije dolazio kurir kao što edigital pošalje kurira.

Potpuno druga stvar bi bila da ti frend nije dobio ni novu grafičku ni povrat novca, e onda bi mogli blatit edigital

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 13:28 (Kopsi1304).
16 godina
Kopsi1304 kaže...

Pa eto, ne znam u čemu je problem. Prvo su je napravili pa se opet pokvarila očito, jeli radio overclock na njoj ili nešto..who knows :D

Our standard service time is up to 30 days from when we receive your device at our laboratories for repair. Service times do not include delivery times to and from our facilities.

Meni je crklo napajanje koje  sam kupio u protisa pa sam čekao 28 dana dok nisu poslali nešto natrag. Poslali su novo napajanje jer moje nisu uspjeli popraviti, a još sam platio poštarinu 80kn do njih, nije dolazio kurir kao što edigital pošalje kurira.

Znači tebi se problem riješio u 28 dana, a ovom mojem nakon 6 mjeseci.

Da je u tom roku ( 45 dana )  riješio ED,  ja nebi tu sad pisao :)

Ja vjerujem da tu na forumu  ima ljudi koji nisu riješili reklamaciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 13:30 (kostolomac).
10 godina
neaktivan

Ma razumijem tu frustraciju u čekanju ali poslali su mu prvo grafičku sa popravka nazad jer su je popravili bili, ako sam dobro razumio radila je neko vrijeme i onda je opet crkla i opet ju je poslao na servisi i onda su mu vratili novac natrag jer ju nisu mogli popraviti. Nije baš da je čekao 6mjeseci prvi put kad je posao na servis kužiš... a sada da li ti je frend overclockao tu grafičku, nije znao što radi pa se sjebao i nju i sebe to samo on zna :D

A sigurno više vremena treba da ta grafička stigne do edigitala u mađarsku pa tek onda iz edigitala u ovlašteni servis, nego u protis koji je u zg-u pa iz protisa u ovlašteni servis... uzmi u obzir još neradne dane. Sve ima svojih prednosti i mana, edigitalova prednost je što je jeftin od hr trgovina ali je daleko od nas kada ti se nešto pokvari pa zbog toga trebaš čekati više nego što bi čekao da si kupio u hr.. jebiga

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 13:36 (Kopsi1304).
16 godina
Kopsi1304 kaže...

Ma razumijem tu frustraciju u čekanju ali poslali su mu prvo grafičku sa popravka nazad jer su je popravili bili, ako sam dobro razumio radila je neko vrijeme i onda je opet crkla i opet ju je poslao na servisi i onda su mu vratili novac natrag jer ju nisu mogli popraviti. Nije baš da je čekao 6mjeseci prvi put kad je posao na servis kužiš... a sada da li ti je frend overclockao tu grafičku, nije znao što radi pa se sjebao i nju i sebe to samo on zna :D

Ne, nije radila ni nakon što se sa servisa vratila, probali smo na 4 razne konfiguracije.

Ali to je sad prošlo svršeno vrijeme.

Ko hoće nek kupuje kod njih, samo nek ne dolazi tu kukat :D

12 godina

A onaj koji nije slao ništa na reklamaciju i preporučuje ih ljudima samo zato jer su mu eto dostavili robu ne kvare temu ?  U 47 stranica o njima se jasno dolazi do zaključka ko su i šta su, neki to znaju odma u startu i ne žele vašarit sa njima, dok drugi dio ljudi to sazna na bolniji način ili ti ga kad najebu sa njima.

Tvoja logika me fascinira... Znači kad netko par puta kupi kod njih i svaki put bude dobro, još jeftinije nego bilo gdje u HR, on bi ipak trebao ljudima govoriti nemojte kupovati tamo, na BUG-u ljudi govore da oni ne valjaju?

Ova izjava ti je vrh:

Poanta je da nije bilo problema, da ti je sa nekim od artikala došlo do problema i ti bi imao problema heh.

Ajmo modovi promjenite ime teme, umjesto iskustva napišite kritike jer pojedini ne mogu prihvatiti da postoje pozitivna iskustva sa ovom trgovinom.

10 godina
neaktivan
SnakeST kaže...

Tvoja logika me fascinira... Znači kad netko par puta kupi kod njih i svaki put bude dobro, još jeftinije nego bilo gdje u HR, on bi ipak trebao ljudima govoriti nemojte kupovati tamo, na BUG-u ljudi govore da oni ne valjaju?

Ova izjava ti je vrh:

Poanta je da nije bilo problema, da ti je sa nekim od artikala došlo do problema i ti bi imao problema heh.

Ajmo modovi promjenite ime teme, umjesto iskustva napišite kritike jer pojedini ne mogu prihvatiti da postoje pozitivna iskustva sa ovom trgovinom.

Potpisujem!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 15:44 (Kopsi1304).
11 godina
neaktivan

Dosta sam kupovao kod njih i ne vjerujem da su paketi bili otvarani, korišteni ili šta god... Nit se kvarilo *knock on wood*, ne kuzim ni zasto bi se od njih "više kvarilo" pa iz bilo kojeg drugog shopa također naručuju svu robu iz 'ko zna gdje. Jedino ta reklamacija, tog me strah, čekanje neki kažu i mjesecima. To baš nikako nije uredu, da to srede skroz bi uzimao kod njih.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Dosta sam kupovao kod njih i ne vjerujem da su paketi bili otvarani, korišteni ili šta god... Nit se kvarilo *knock on wood*, ne kuzim ni zasto bi se od njih "više kvarilo" pa iz bilo kojeg drugog shopa također naručuju svu robu iz 'ko zna gdje. Jedino ta reklamacija, tog me strah, čekanje neki kažu i mjesecima. To baš nikako nije uredu, da to srede skroz bi uzimao kod njih.

Maloprije sam već ovo napisao, nemožeš imati i ovce i novce. Bože moj uvijek se komponenta neka može pokvariti bez obzira odakle ju naručiš ali edigital nisu scammeri da ti oće uzeti pare i ne riješiti problem. Riješiti će problem samo treba dosta vremena jer su u mađarskoj, ne u hrvatskoj to morate shvatiti.

PROS: jeftini su

CONS: nalaze se u Mađarskoj i treba dosta čekati za dostavu robe i popravak ukoliko dođe do toga jer se najviše vremena izgubi na transportu!

I to je to, bez puno filozofiranja. Ako ti nije problem čekati EDigital is the way to go! Ako sve hoćeš imati u dan-dva EDigital is not a way to go! Simple as that

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 15:56 (Kopsi1304).
11 godina
Kopsi1304 kaže...
D3lBoy kaže...

Maloprije sam već ovo napisao, nemožeš imati i ovce i novce. Bože moj uvijek se komponenta neka može pokvariti bez obzira odakle ju naručiš ali edigital nisu scammeri da ti oće uzeti pare i ne riješiti problem. Riješiti će problem samo treba dosta vremena jer su u mađarskoj, ne u hrvatskoj to morate shvatiti.

PROS: jeftini su

CONS: nalaze se u Mađarskoj i treba dosta čekati za dostavu robe i popravak ukoliko dođe do toga jer se najviše vremena izgubi na transportu!

I to je to, bez puno filozofiranja. Ako ti nije problem čekati EDigital is the way to go! Ako sve hoćeš imati u dan-dva EDigital is not a way to go! Simple as that

Jel ti citas sto ljudi govore. Nemoj jos i ti navlaciti ljude da tu kupuju. Ima i drugih firmi tipa compuniverse.

10 godina
neaktivan

Ne bih htio komentirati druge firme tipa compuniverse jer nisam nikada nista kupio iz compuniversa. Iz edigitala jesam u vise navrata , napravio par kompjutera s komponentama koje sam narucio iz edigitala i tako

10 godina
Kopsi1304 kaže...

Riješiti će problem samo treba dosta vremena jer su u mađarskoj, ne u hrvatskoj to morate shvatiti.

A reci, kad su bili u HR, zasto je onda trebalo dosta vremena?

12 godina
protjeran
Bog te mazo jesi ti mutav il sta, logika kad vec o logici govoris je da ti da bi njima platio proizvod proizvod moras I dobit, normalno da taj dio rijesavaju koliko toliko brzo jer cilj im je ko I svakom sto prije prodat-naplatit I to im niko ne spori, ptoblem nastaje kad nesto za kupca moraju poduzet, kupac je na zadnjem mjestu kod njih I nakon sto platis proizvod puca im krc za tebe I tvoje probleme ako do njih dodje. npr. taj sto je cekao na graficku 6 mjeseci u slucaju da nema pare za drugu ili zamjensku, sta treba bit bez kompa 6 mjeseci jer njih boli patka ? Uzalud im nize cijene kad su obicni smecari, a vi svi koji na bilo koji nacin opravdavate njihovo ponasanje kad dodje do reklamacije dodjite pozitivno pisat nakon sto nesto I reklamirate kod njih, pozitivno ili negativno iskustvo stices kad prodavac za tebe cini ili ne cini van same primopredaje proizvoda.
12 godina
Bog te mazo jesi ti mutav il sta, logika kad vec o logici govoris je da ti da bi njima platio proizvod proizvod moras I dobit, normalno da taj dio rijesavaju koliko toliko brzo jer cilj im je ko I svakom sto prije prodat-naplatit I to im niko ne spori, ptoblem nastaje kad nesto za kupca moraju poduzet, kupac je na zadnjem mjestu kod njih I nakon sto platis proizvod puca im krc za tebe I tvoje probleme ako do njih dodje. npr. taj sto je cekao na graficku 6 mjeseci u slucaju da nema pare za drugu ili zamjensku, sta treba bit bez kompa 6 mjeseci jer njih boli patka ? Uzalud im nize cijene kad su obicni smecari, a vi svi koji na bilo koji nacin opravdavate njihovo ponasanje kad dodje do reklamacije dodjite pozitivno pisat nakon sto nesto I reklamirate kod njih, pozitivno ili negativno iskustvo stices kad prodavac za tebe cini ili ne cini van same primopredaje proizvoda.

Potpuno krivo. Iskustvo se stječe sa prvim kontaktom. Po tvom mora doći do nekog problema da bi ti stekao određeno iskustvo sa prodavačem.

Još jedan koji nije kupac nego sumarizira ostala negativna iskustva i uporan je u odgovaranju ljudi od kupnje ovdje, koliko vas ima? Znaju ljudi pročitati iskustvo ljudi koji su imali problema, niste potrebni vi "advokati".

Nije li dovoljno to što sam svaki put dobio ispravnu robu u kratkom roku da steknem SVOJE mišljenje o ovoj trgovini? No ok, ako me netko upita (za ovu ili bilo koju drugu trgovinu) kakvo mišljenje imam, reći ću im da pričekaju da mi nešto crkne pa ću im onda reći.

ON -  Ej stari ti se razumiješ u računala, gdje bi bilo dobro kupiti novu konfu?

JA -  Jos prika nemam pojma, meni sve radi uredno, ne mogu ti to reći.

10 godina
SnakeST kaže...

Potpuno krivo. Iskustvo se stječe sa prvim kontaktom. Po tvom mora doći do nekog problema da bi ti stekao određeno iskustvo sa prodavačem.

Mda, kakve su to sad logike. Iskustvo se stjece na 100 nacina, a jedan od njih je i uvidom u tudja iskustva.

Reci, ovako, po tvom misljenju, zasto je ED toliko oblacen po forumima u odnosu na ostale trgovine? Neki su iznijeli svoje misljenje, eto mene zanima tvoje kako to da oni imaju par puta vise negativnih komentara od svih ostalih. Isto mislis da to konkurencija samo pise ko neki drugi clanovi?

12 godina
protjeran
Kako da ti pomognem da shvatis da to sto su ti dostavili I naplatili nije ni pozitivno ni negativno iskustvo sa njima

2 1 hvala 0
12 godina

Pa ajde mi onda reci sta je to? Da mi je Links dostavio robu npr sutradan bilo oni su extra, dostava brza, sve radi... To bi onda bilo pravo pozitivno iskustvo. Zanimljivo kako se kriterij razlikuje od trgovine do trgovine.

9 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, novi sam ovdje, možda nije mjesto gdje da pitam, ali evo ukratko:

-planirao sam sa frendom otvoriti web shop ( znam da ih ima u RH mnogo ) ali pošto volimo ovaj tip djelatnosti , bilo što ako zaradimo biti ce nam dovoljno ( skromni smo)

Uglavnom vidim Extreme digital ima odlicne cjene , e sad me zanima , jel postoji neka caka u poslovanju, jer vidim da je to ipak Mađarska firma ?

P.S, sorry jos jednom na spamanju teme

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Cek sad reci svi se urotili protiv njih LOL Prvi utisak je dobar gdje god kupio, sad dal ti dostavili za 2, 5 il 7 dana nebitno. Links je stekao reputaciju upravo zbog odgovornog I uljudnog odnosa prema kupcu, to je ono sto je ovim madjarima strano I zasto ih se blati, nisam ja idiot da ne znam da je tebi pozitivno I da ne vidis nista negativno sto usparas 100-200kn kod njih, al kak se ne zapitas nakon svih tih procitanih negativnih komentara ljudi koji su najebali sa njima joj sta da im nesto moram slat I drkat se po par mjeseci, posteno bi bilo rec preuzeo sam rizik zbog 100-200kn Ito je moj izbor I kak mi bude, a ne hvalit ih kad to nisu zasluzili.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice