Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 929.570
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Kupio bi laptop kod njih u web shopu pa da mi dostave na kucnu adresu(Zadar).

Brine me samo to sto se spominje ako vec dode mehanicki ostecen, zar sam ja u tom slucaju bacio 5000 kn u vjetar??

0 0 hvala 0
13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Kada primis paket, postepeno snimaj ili slikaj mobom kako ga otvaras i detaljno snimis, poslikas laptop... pa si siguran i lako mozes sve dokazati ako bude problema

Ali koliko znam svi paketi su osigurani od dostavne sluzbe i ako vidis problem, odma prijavi

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Danas mi je stigao monitor koji sam kupio u ADM-u, dakle riječ je o ovom monitoru LG 22MT47D, 22" , imam par pitanja/problema:

1.) Dakle ovo mi i nijen eki preveliki rpoblem ali ću također napomenuti, nije mi sa monitorom stigao nikakav kabel za povezati sa PC-em
2.) Dakle dobio sam račun samo od Overseasa s datumom dostave i sveukupnom cijenom otkupnine, dakle bez ikakvog računa od ADM, bez datuma kupovine, dakle ništa...

3.) Nisam dobio nikakav jamstveni list, dobio sam samo knjizicu na kojoj pise na poljskom "Garantia" i u toj knjizici imaju svi moguci jezici osim dva koja razumijem, Hrvatski i Engleski,

dakle latvijski, francuski, nizozemski koji god zelite samo ne ova dva, niti je ista ovjereno, niti pise koliko traje garancija (ima nesto koliko sam shvatio na njemačkom 12 mjeseci ali

na stranici adm-a pise da je jamstvo 36 mjeseci) tako da mi nista nije jasno, kontaktirao sam ih mailom ali zasad nista ne odgovaraju...

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Acquisitum Magnum - ADM
ibme74 kaže...

Danas mi je stigao monitor koji sam kupio u ADM-u, dakle riječ je o ovom monitoru LG 22MT47D, 22" , imam par pitanja/problema:

1.) Dakle ovo mi i nijen eki preveliki rpoblem ali ću također napomenuti, nije mi sa monitorom stigao nikakav kabel za povezati sa PC-em
2.) Dakle dobio sam račun samo od Overseasa s datumom dostave i sveukupnom cijenom otkupnine, dakle bez ikakvog računa od ADM, bez datuma kupovine, dakle ništa...

3.) Nisam dobio nikakav jamstveni list, dobio sam samo knjizicu na kojoj pise na poljskom "Garantia" i u toj knjizici imaju svi moguci jezici osim dva koja razumijem, Hrvatski i Engleski,

dakle latvijski, francuski, nizozemski koji god zelite samo ne ova dva, niti je ista ovjereno, niti pise koliko traje garancija (ima nesto koliko sam shvatio na njemačkom 12 mjeseci ali

na stranici adm-a pise da je jamstvo 36 mjeseci) tako da mi nista nije jasno, kontaktirao sam ih mailom ali zasad nista ne odgovaraju...

2. Morao si dobiti racun unutra. Potrazi bolje, ovakav propust tesko da su napravili. Obicno ga zalijepe negdje po ambalazi nekad.

3. Mailaj ih i trazi jamstveni list te upute na hrvatskom. I jedno i drugo moras dobit. Niti jedan proizvod na HR se ne prodaje bez HR upustava, a jamstveni list ti takodjer moraju dat, ak se prave grbavi, samo navedi da je on propisan ZOO-om (cl. 423, st. 6) te da ti ga posalju. Tamo usput mozes i sam procitat sta mora sadrzavat, al mora barem imat datum kupovine, serijski ili slicno oznaku proizvoda na koji se odnosi, gdje je kupljen, pecat firme, duljinu garancije i eventualno ovlastene servise itd.

12 godina
sandokan111 kaže...
ibme74 kaže...

2. Morao si dobiti racun unutra. Potrazi bolje, ovakav propust tesko da su napravili. Obicno ga zalijepe negdje po ambalazi nekad.

3. Mailaj ih i trazi jamstveni list te upute na hrvatskom. I jedno i drugo moras dobit. Niti jedan proizvod na HR se ne prodaje bez HR upustava, a jamstveni list ti takodjer moraju dat, ak se prave grbavi, samo navedi da je on propisan ZOO-om (cl. 423, st. 6) te da ti ga posalju. Tamo usput mozes i sam procitat sta mora sadrzavat, al mora barem imat datum kupovine, serijski ili slicno oznaku proizvoda na koji se odnosi, gdje je kupljen, pecat firme, duljinu garancije i eventualno ovlastene servise itd.

U tome i jeste problem nisam dobio ništa, niti račun niti jamstveni list, samo tu knjizicu na divljim jezicima i to bez ikakvih pečata ili ičega... odg su jutros rekli su da šalju poštom račun i jamstveni list, vidjet ću sada što će biti. Hvala na odgovoru i savjetu 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 8:37 (ibme74).
12 godina
ibme74 kaže...
sandokan111 kaže...
ibme74 kaže...

U tome i jeste problem nisam dobio ništa, niti račun niti jamstveni list, samo tu knjizicu na divljim jezicima i to bez ikakvih pečata ili ičega... odg su jutros rekli su da šalju poštom račun i jamstveni list, vidjet ću sada što će biti. Hvala na odgovoru i savjetu 

Evo prošao tjedan ništa mi nije stiglo, dns sam im opet poslao mail i spomenuo gore navedeni propis pa ću vidjeti šta će biti, malo su me razočarali sa ovim...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 17:48 (ibme74).
10 godina
ibme74 kaže...

Evo prošao tjedan ništa mi nije stiglo, dns sam im opet poslao mail i spomenuo gore navedeni propis pa ću vidjeti šta će biti, malo su me razočarali sa ovim...

Kako tjedan kad su 13og rekli da salju postom? 3 dana je preoptimisticno za nasu postu :P

12 godina
sandokan111 kaže...
ibme74 kaže...

Kako tjedan kad su 13og rekli da salju postom? 3 dana je preoptimisticno za nasu postu :P

Odg su 12.10 da šalju ja sam mail vidio 13.10... a valjda je tako

13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ne kuzim... pa nek ti posalju na mail u pdf formati račun... i to je to, preko toga možeš uredno ostvariti svoja prava iz jamstva

Kvalitetna, dobra trgovina je
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
FakeDeath kaže...

Ne kuzim... pa nek ti posalju na mail u pdf formati račun... i to je to, preko toga možeš uredno ostvariti svoja prava iz jamstva

Kako? Na računu samo piše cifra i datum kupnje, kako po tome mogu ostvariti jamstvo? Gdje piše koliko dugo imam jamstvo na taj monitor?

17 godina
ibme74 kaže...
FakeDeath kaže...

Kako? Na računu samo piše cifra i datum kupnje, kako po tome mogu ostvariti jamstvo? Gdje piše koliko dugo imam jamstvo na taj monitor?

http://www.adm.hr/jamstvo.php?osCsid=68b850ada88a9ce0eaf7ab951c2938e2

a ako se nevaram po serijskom br. znaju dali si ga kupio tamo ili ne. tehnički gledano niti im netreba račun za monitor da provjere dali imaš jamstvo, prije je to radi tebe ako ćeš ga prodavati.

ja sam recimo napajanje reklamirao jer je počelo cviliti (nakon 4 i pol god.) i prvo je po seriskom br. vidio dali je tamo kupljno i kad, pa se onda sjetio tražiti račun. mislim da nemaš o čemu brinuti, neda mi se tražiti sad račun od novog napajanja ali mislim da ni meni ne piše koliko je jamstvo na njemu.

LG+monitori+jamstvo+36mj. LG+monitori+jamstvo+36mj.
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 10:32 (sokre).
12 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Evo samo da javim da je danas stigao račun i jamstveni list s ispunjenim datumom kupnje, potpisom prodavača i pečatom ADM-a, također u jamstvu piše kako na LG monitore, tv-e i klimu ide 36 mjeseci garancije.  Kuverta je došla sva rasturene i otvarana pa predpostavljam da je kod njih u pošti nešto zapelo ili su dostavili na krivu adresu ili mjesto i zbog toga nije stiglo odmah. Eto samo sam to htio napisati kako nebi bezveze išao loš glas od mene prema ADM poslovnici. Pozdrav 

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

moze li se placati na rate preko weba u adm-u

0 0 hvala 0
12 godina
kopilica kaže...

u zivotu nisam vidio da neka trgovina nudi placanje na rate preko weba..

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

tu i tu možda

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Fanu kaže...

Ja sam uzeo preko Dinersa na 5 rata monitor online u Linksu i gume + felge za 3k kn u Moydonu...tako da je moguce. 

13 godina
Fanu kaže...
kopilica kaže...

Sva sreca pa smo u 1815 godini... 

kopilica kaže...

inace, posto nije nitko odgovorio... ne, adm nema mogucnost kupovine online... mozes samo u trgovini na rate (cijena ti je cc 10% vise nego sto pise na webu)

Kvalitetna, dobra trgovina je
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 19:11 (FakeDeath).
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Kupljena konfiguracija u ADM-u (i5, 8GB, mbo, neka grafička tek tolko da nije na procesoru, SSD 250GB, DVD, PSU i kučište). Nakon uplate po ponudi stiglo sljedeći dan, sve besplatno složeno i dostavljeno, nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Imam nazalost lose iskustvo sa ADMom

U petak sam narucio slusalice,gospodin preko emaila mi je odg da su u petak poslane i u ponedjeljak su kod mene...

U pon nisu dosle,ja ih pitam u utorak zasto nisu dosle,da bi mi oni rekli kako su tek u pon poslane...

Evo prije 10min kontaktirao Overseas posto preko njega salju i odgovorili su kako paket uopce nije poslan...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 19:53 (Zagi27).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Kupio bih konfiguraciju u ADM-u, na 24 rate.. Zanima me dali kod njih ide kakva kamata na to ili kako? Znam da je cijena 10% vise u odnosu na gotovinsko placanje - Platio bih MasterCardom Zagrebacke Banke.. Ali mi nije jasno ovo sto pise na stranici:

Master Card - kredit kod Zagrebačke banke do 36 rata
min iznos : 1.000,00 kn
max iznos : 60.000,00 kn
(vrijedi cijena iz Excell cjenika ovisno o načinu plaćanja)
Zagrebačka banka po ugovoru o potrošačkom kreditu obračunava fiksnu kamatnu stopu koja iznosi 9,90%

Dok na naslovnoj stranici pise: (slika)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Najbolje da im pošalješ email i pitaš. Možeš i napisati što su ti odgovorili.

9 godina
neaktivan

Pitao sam evo odgovora:

Poštovani,
Mastercard karticom Zagrebačke banke moguće je plaćanje do 24 rate beskamatno bilo u trgovini bilo telefonskom autorizacijom.
S poštovanjem,

Eto očito nema navedene kamate od 9.9%

15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Napravili su novu stranicu, i iskoristili priliku da nekim komponentama dignu cijene.

U zadnje vrijeme češće sam na njihovoj stranici i pratim cijene jer mislim uzeti konfiguraciju kod njih.

Sada se po defaultu prikazuje cijena na kartice pa se može činiti da su svugdje podigli cijene, ali kada odaberete komponentu piše cijena za gotovinu.

Međutim, kada stavite u košaricu ta veća cijena se zbraja i morate ručno računati koliko bi vas došlo na gotovinu.

Ugl. pogledajte sami.

I nekim komponentama je cijena stvarno veća. Konkretno, Samsung EVO Basic 250GB je sada 998 kn a bio je 774 kn!!!

MSI GTX 980 je sada 5635 kn, a bila je 4700!!! I to na gotovinu. Ako ćete na kartice, cijena je 6200, što je realna cijena jedne gtx980ti.

Možda ima još takvih slučajeva, znam samo za ove komponente koje sam mislio kupiti.

Da, mislio kupiti (prošlo vrijeme).

Računalo ne kupujem kod njih sigurno, bar ne uz te cijene.

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Poštovani, u tijeku je implementacija novog Webshopa. Molimo Vas za razumijevanje dok ne otklonimo sve poteškoće.

Cijena: 1,109.71 Kn

Cijena2 (-3%): 1,076.42 Kn

Cijena3 (-5%): 1,054.23 Kn

Cijena4 (-10%): 998.74 Kn

Cijena vrijedi za plaćanje Mastercard ZABA karticom od 13 do 24 obroka.
Cijena2 vrijedi za plaćanje karticama obročno od 2 do 12 obroka.
Cijena3 vrijedi za jednokratno plaćanje svim karticama (osim Maestro).
Cijena4 vrijedi za plaćanje gotovinom, virmanom, internet bankarstvom ili Maestro karticom jednokratno.

Barem je sve lijepo napisano samo treba čitati :D Strpi se vjerujem da će srediti sve ;)
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Nadam se da hoće. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Konačno su i oni odlučili ići u korak s ostalima i s aktualnim trendovima 

Nadajmo se samo da neće zakazati s izvedbom iste.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Cijene ispravljene.

Dobro su me uplašili

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Stranica im je jos uvijek offline ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Rade na novom izgledu stranice, trenutno im radi glavna stranica, ali nisu još povezali stranicu s bazom podataka, pa ostalo ne radi.

EDIT: Koliko vidim sve radi sada...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 11:51 (Master11).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Dap, sad sve radi.
Meni se sviđa 

Ne radi im login, ali to su i naveli kao problem.
Šteta što se ne može pristupiti starim računima i narudžbama.
Obrisana im je baza korisnika, možete se sa starim e-mailovima prijavit.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 14:50 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice