Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 923.922
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Acquisitum Magnum - ADM

evo komp u pogonu, za adm imam samo riječi pohvale, napravio pogrešku kod narudžbe (kliknuo na besplatna dostava,a nisam čitao u zagradi-podiže se u našim poslovnicama)

posalo mail, sutra roba poslana i preksutra roba kod mene, još jednom mogu samo reći da je adm u rh definitivno najbolji shop

16 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

evo komp u pogonu, za adm imam samo riječi pohvale, napravio pogrešku kod narudžbe (kliknuo na besplatna dostava,a nisam čitao u zagradi-podiže se u našim poslovnicama)

posalo mail, sutra roba poslana i preksutra roba kod mene, još jednom mogu samo reći da je adm u rh definitivno najbolji shop

Potpuno se slažem sa tobom, samo nevalja plačati karticama kod njih, na onu prekriženu cijenu ti stavi još 5 posto gore... tak sam ja prošo sa napajanjem. odonda samo keš.

Zadnje što sam naručio je bila boja za printer, stigla za tjedan dana, jer je nisu imali na stanju, pa onda su ju slali iz Španskog, pa onda vikend i evo ti 7 dana...

Darth Vader
15 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...
hd22sb kaže...

Potpuno se slažem sa tobom, samo nevalja plačati karticama kod njih, na onu prekriženu cijenu ti stavi još 5 posto gore... tak sam ja prošo sa napajanjem. odonda samo keš.

Zadnje što sam naručio je bila boja za printer, stigla za tjedan dana, jer je nisu imali na stanju, pa onda su ju slali iz Španskog, pa onda vikend i evo ti 7 dana...

to je loše iskustvo ali ja uvijek napravim narudžbu i sačekam dali ima te robe, ako ne onda tražim alternativu, tek kad potvrde prebacim lovu sa svog računa na njihov i za 2 dana eto robe, samo što sam sada pogriješio i čekao 3 dana Smijeh ali nije bad

17 godina
sale786 kaže...
Imam pitanje koliko ste čekali kada ste im nešto poslali na garnciju ja već čekam dva tjedna matičnu

nazovi ih i pitaj sto je sa maticnom

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Bio jucer u njihovom servisu, rade punom parom, 6 kompova radilo sve memtest i graficki testovi... Ostavio sam im graficku zbog problema s hladenjem...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ADM me jako podsjeća na HG Spot dok je bio u Sopotu kad su radili iz one garaže :-).

Trenutno rade relativno mali promet € 2,8Mil sa rastom od 45% u 2010. :-). Imaju svega dva dućana ispod 100m2 i prodaju informatičku robu sa entuzijazmom. Sklapljanje računala i servis stignu raditi je ih je svega 8 zaposleno. nadam se da će tako ostati i kad budu imali više kupaca.  Samo naprijed!

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

pa, da... izgleda da dečke to zanima, jer im ide dobro, još se nitko ne žali i svi imaju samo riječi hvale za njih...

Ja još nisam ništa nabavljao   od njih, ali kada budem novi komp nabavljao vjerojatno ću nabaviti dijelove kod njih...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

jedina zamjerka koju trenutno imam je na ne transparentne cijene jer drugačije su cijene za kartično i gotovinu. Ali i shvaćam zbog čega to rade. velike trgovine imaju veći promet (i maržu) pa mogu dobiti manji trošak za provlačenje kartica, dok manje firme nemaju prostora u marži a banke im skupo zaračunavaju transakcije po kartičnom jer ne rade promet. U današnje vrijeme svi mi kupjemo na karticu (na žalost). 

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 19:00 (dado_mt).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 1:43 (dowhymekeyto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Od mene samo rijeci pohvale za navedenu trgovinu, prije tri tjedna poslao u subotu popodne upit za savjet oko kofiguracije s monitorom za cca 8000kn, odgovoreno za pola sata ... ja stigo internet bankarstvom uplatiti tek u ponedjeljak (jer nisam imao dosta na racunu toliko kesha odjednom), bio neki rad na bankinom serveru kod internet bankarstva pa uplata sjela tek u utorak na njihov racun, djelovi stigli meni u srijedu ujutro oko 9 sati Overseasom ... ja u Slavoniji pa mi ZG malo daleko za auto ...

Evo zasada sve radi i bolja polovica upravo gleda film na 24 (ne cm nego ") ;)  i krivo me gleda ...

pozz svima ...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Mislim uskoro naručiti novi komp iz ADM-a.

Imam pitanje-Uskoro mi treba doći izvješće jesu li sve komponente dostupne, kada ima ja uplatim na račun hoće li oni sami sklopiti komponente unutar kučišta ili ja moram e-mailom poslati molbu da mi slože.

Je li moguče proči bez pdv-a ako kupim comp preko firme.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 11:33 (i'm4gamer).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
i'm4gamer kaže...

Mislim uskoro naručiti novi komp iz ADM-a.

Imam pitanje-Uskoro mi treba doći izvješće jesu li sve komponente dostupne, kada ima ja uplatim na račun hoće li oni sami sklopiti komponente unutar kučišta ili ja moram e-mailom poslati molbu da mi slože.

Je li moguče proči bez pdv-a ako kupim comp preko firme.

Hvala

ti porez moraš svakako platiti, samo što na kraju godine firma dobiva povrat poreza (to jest prebija dugovanja s državom)

e sada ako imaš nekoga (kao što je kolega imao) da uzmeš dijelove za komp na njegovu firmu a on ti na ruke da iznos poreza

samo pošalji mail da ti slože i nemaš problema iako ti nije nikakav problem sam složiti

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM
Kupio sam kod njih neke komponente i matična nije valjala poskao sam ju nazad i zamjenili su mi je s drugom matičnom no ni ta nije valjala tako da mi ih je već puna kapa
xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sale786 kaže...
Kupio sam kod njih neke komponente i matična nije valjala poskao sam ju nazad i zamjenili su mi je s drugom matičnom no ni ta nije valjala tako da mi ih je već puna kapa

Nisu oni krivi ako tebi matična ne radi. Nisu oni proizvođači. Uostalom, možda je kvar kod tebe :)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
17 godina
sale786 kaže...

a koja maticna je u pitanju?jel ova pod "moj pc"

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 16:46 (crozoki).
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Može mi neko reć kako je šta se tiče reklamacije. Evo ja žviim u Splitu, i šta sad ako se meni nešto pokrvari, oću li to slat gore, kako to ide?

I znan da je offtopic, ali kako je to u Protisa?

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 17:32 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa sad za skromne cijene ne znam. kod njih recimo Samsung monitor B2230H 1502,00, a u SALONA TECH-a 1299,00 kn.

15 godina
neaktivan
Da šalješ poštom i da matična iz moj pc
xxx
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

WTF? U ADMu neka ogromna snizenja!! Phenom II x4 955 - 850Kn!

Sapphire Radeon HD 5850 - 1600Kn

EDIT: bio neki error na stranici..Plač

Hip Hop Inside
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 11:27 (FiCo_Ri).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

u nedjelju sam preko neta narucio prenaponsku zastitu u adm-u,i u ponedjeljak ujutro sam dobio odgovor da je imaju na stanju i da je spremna za isporuku cim uplatim novce sto sam i napravio u 12:19 min znaci u podne.

evo danas je srijeda i jos nikakav odgovor od njih,a sve prijasnje narudbe su dosle odmah sljedeci dan.cak nisam dobio ni odgovor da vide uplatu sto sam dobivao u prijasnjim naruđbama.

jel ima tko ovakva iskustva

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kad mi je stigao komp od njih isao sam instalirati win7 kad mi nije ocitao hard onda sam poludio,mislio sam da u biosu neki qurac treba jer su neki ljudi imali problema uglavnom morao sam otvoriti kuciste i vidio da je napajanje spojeno ali kabel koji povezuje maticnu i hard nisu i stavim ja kabel u hard palim komp opet nista,opet nesto cackam.....kad vidim drugi isti takav kabel !!! ja stavim taj upalim komp i opet nece......meni nista jasno......kad vidim hebote da je to jedan te isti kabel uopce nije spojen !!!! a ona naljepnica od garancije kako se to zove na onome spoju gdje se otvara kuciste i ako mi se sto dogodi tko zna hoce li mi primiti.....hebali mamu svoju..... onda sam nakon 2 tjedna narucio jos neki qurac poslao mail neodgovaraju a da nekazem da sam platio to sto sam narucio i cekao mail 4 dana te sam opet morao poslati mail i napokon odgovorili da su poslali narudzbu "jucer" te da ce stici danas....

15 godina

Za ADM samo rijeci pohvale.

Narucio u utorak popodne Phenoma,uplatio u srijedu i evo ga kod mene u cetvrtak.

Sve mailove su poslali.

Zacudila me brzina zato jer sam mislio da ce doc tek u petak.

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Zelio bih kupi konfu kod njih i imam par pitanja. Kada oni sloze konfu,stave onu naljepnicu sto ce biti ako ju ja skinem? Gubim li apsolutnu svu garanciju ili kako to ide? Za koliko dana oni sklope konfu?

For gamers by gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivanoile kaže...

Za ADM samo rijeci pohvale.

Narucio u utorak popodne Phenoma,uplatio u srijedu i evo ga kod mene u cetvrtak.

Sve mailove su poslali.

Zacudila me brzina zato jer sam mislio da ce doc tek u petak.

što se tiče brzine i ja imam odlično iskustvo, dobio sam grafu za manje od 24 sata (čak sam plaćao pouzećem)

17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

I ja imam ista iskustva s njima. Istina zasad samo kod kupnje jer još nisam koristio njihov servis jer još nije bilo kvara (pu,pu, daleko bilo). {#}

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva evo ti ga na
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

počeli su muljati s cijenama na svom web siteu.

prodaju navodno Sapphire 5850 po 1499 kn, nazoveš, nema itd.

Sapphire 5870  po 1850 kn, ljudi poludili od zvanja telefona, a kartice po toj cijeni nikad nije ni bilo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 10:39 (Bugofil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

Sapphire 5870  po 1850 kn, ljudi poludili od zvanja telefona, a kartice po toj cijeni nikad nije ni bilo.

To je marketinski trik. Mamac da im posjetite web stranicu.

For gamers by gamers
17 godina
Gman kaže...
Bugofil kaže...

To je marketinski trik. Mamac da im posjetite web stranicu.

tako je oduvjek :)

kad ukucas na nabavi neki hardware. trgovina koja ga trenutno nema na stanju ima najnize cijene tog hardwera :)

-=PiS=- CROZOKI
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Cijene na web stranici su za Gotovinu?{#}

A popust na cash?

mutikaša i probisvijet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

Zelio bih kupi konfu kod njih i imam par pitanja. Kada oni sloze konfu,stave onu naljepnicu sto ce biti ako ju ja skinem? Gubim li apsolutnu svu garanciju ili kako to ide? Za koliko dana oni sklope konfu?

Moze li mi tko odgovoriti?

prle_zg kaže...

Cijene na web stranici su za Gotovinu?{#}

A popust na cash?

Nema toga.

For gamers by gamers
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice