Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.138
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Acquisitum Magnum - ADM

ova tema je nevaljala.

jedni kažu da je super, da samo tamo kupuju, sve valja, garancija super, cijena....

drugi dođi i kažu, support UŽAS, da su kupili tamo jednom i nikad više, garancija 1-2 mjeseca, nitko im ne odgovora na mailove niti pozive....

ja ću danas pljunut 15k kuna u njih. (laptop,komp)čisto se nadam da neću bit ovaj drugi primjer.

kad god sam poslo mail, odgovrili su. čisto, lijepo, pametno i dovoljno. svaki puta.za ostalo ćemo vidit.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7

2 0 hvala 0
16 godina
RE: Acquisitum Magnum - ADM
gigi_cro kaže...

mozes im reci da ti sloze a mozes im reci da ces si sam slagat. ako ti oni sloze onda imas nalijepnicu na kucistu i ne mozes ga otvarat jer tako gubis garanciju.. tako da je po meni mudrije sam si slagat komp ili cak nekom platit da ti slozi jer tako imas garanciju na svaku komponentu posebno i mozes otvarat i radit s kucistem sta te volja..

i da sve dolazi na kucna vrata!

vec 3 kompa i jedan laptop kod njih.. profesionalni do kraja!

nije istina, ako ti otvoris komp i skines te naljepnice od ADM-a, ti i dalje imas garanciju na komponente i na kuciste ali s time da im saljes samo te komponente sta zelis reklamirat, ali ako ti se nesto pokvari a nisi skinuo naljepnice tada im mos poslat cijelo kuciste, onda ga oni pregledaju , testiraju sve i kad sve naprave, uredno ti ga vrate nazad

15 godina
odjavljen
Acquisitum Magnum - ADM

evo da vam nešta kažem u vezi dostave ako neznate kojim slučajem.

ako odabrete preko 2000 kn dostavu (da bude besplatno) uzet će vam 3% od cijene ako plaćate pouzećem robe (+još nešta sitno, nisam upamtio kad mi je čovjek reko).

nadam se da ste shvatili.

besplatno dostavu iznad 2000 kn imate samo ako uplačujete na račun.

0 0 hvala 0
16 godina
K1so kaže...

ako odabrete preko 2000 kn dostavu (da bude besplatno) uzet će vam 3% od cijene ako plaćate pouzećem robe (+još nešta sitno, nisam upamtio kad mi je čovjek reko).

ne tocno!

banka ti uzme provizije isto 3% ^^

najjeftiniji moguci nacin je "Internet bankarstvo". platis 5 kn max provizije, brzo , kvalitetno efikasno, nema papirologije XD

tako sam ja napravia. budes gotov za pola minute =)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 18:03 (jojo_surf).
17 godina
jojo_surf kaže...
K1so kaže...

ne tocno!

najjeftiniji moguci nacin je "Internet bankarstvo". platis 5 kn max provizije, brzo , kvalitetno efikasno, nema papirologije XD

Ovisi o banci. Ja plaćam internet bankarstvom ZABA-e i nikad ne uzmu ni kunu provizije.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Jel mi može netko reći, pošto su se premjestili na novu lokaciju jel ima tamo kakvo parkiralište pred trgovinom?

Mafia 2 - world best game
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Igor kaže...
jojo_surf kaže...
K1so kaže...

ne tocno!

Ovisi o banci. Ja plaćam internet bankarstvom ZABA-e i nikad ne uzmu ni kunu provizije.

ok je. danas uplatio, banka uzela proviziju samo 2% (mom slučaju 100 kn :D)

15 godina
odjavljen
Acquisitum Magnum - ADM

danas mi treba doć zvjerčina.

i reko mi lik jučer da ću dobit mail sa brojevima dostavljača? šta bi to trebalo značit? da ja njih moram zvat ili šta? Iznenađen

0 0 hvala 0
17 godina
K1so kaže...

danas mi treba doć zvjerčina.

i reko mi lik jučer da ću dobit mail sa brojevima dostavljača? šta bi to trebalo značit? da ja njih moram zvat ili šta? Iznenađen

Ne, to ti je samo da ih nazoveš i provjeriš kakvo je stanje tvog paketa. Kad stiže da znaš kad moraš biti doma.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 18:36 (Igor).
15 godina
odjavljen
Acquisitum Magnum - ADM

došo danas on. sve lijepo zapakovano.

sutra idu slike u temu Vaš Hardware :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

U petak naručio u subotu ujutro uplatio i lik mi reko da treba doć u uturak a danas srijeda i još nije došlo?

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Evo mene zanima, planirao sam uzeti OVAJ cpu hladnjak u adm-u. E sad, meni je cijela konfiguracija kod njih kupljena i od njih sastavljena, pa me zanima, ako ja odnesem kompjuter njima i dam im da taj hladnjak namjeste, hoće li oni to meni naplatiti ili ne, i koliko im treba za to. Pitam vas a ne njih jer je već kasno a sutra vjerojatno idem u zg pa da se ne zaj****. Hvala

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sale786 kaže...

U petak naručio u subotu ujutro uplatio i lik mi reko da treba doć u uturak a danas srijeda i još nije došlo?

Narucivanje prek vikenda je najgore (najsporije)... Jos ako si uplacival obicnom postanskom uplatnicom trajat ce malo duze - obicno im treba 2-3 dana da uplata sjedne. Ako je tak, onda bi sutra najkasnije to trebalon stic, ako nece nazovi i pitaj kaj je s tim, ili posalji mail...

Ako kupujete vec nekaj tak, moj prijedlog je otic u banku u kojoj imaju tekuci racun (za ADM je to ZABA) i uplatit direktno njima na tekuci/ziro - vidljivo je odmah i ne treba cekat... A da bi uzbrzali jos malo dobro je i poslat scan uplatnice na mail... Ja sam danas ujutro narucil kuciste i napajanje za frenda, uplatil oko 12h (internet bankarstvo ili uplata direktno u banci), popodne mi je doso mail da je paket poslan, sutra je vec kod mene.

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 23:08 (ch33ta).
16 godina
neaktivan
ch33ta kaže...
sale786 kaže...

Narucivanje prek vikenda je najgore (najsporije)... Jos ako si uplacival obicnom postanskom uplatnicom trajat ce malo duze - obicno im treba 2-3 dana da uplata sjedne. Ako je tak, onda bi sutra najkasnije to trebalon stic, ako nece nazovi i pitaj kaj je s tim, ili posalji mail...

Ako kupujete vec nekaj tak, moj prijedlog je otic u banku u kojoj imaju tekuci racun (za ADM je to ZABA) i uplatit direktno njima na tekuci/ziro - vidljivo je odmah i ne treba cekat... A da bi uzbrzali jos malo dobro je i poslat scan uplatnice na mail... Ja sam danas ujutro narucil kuciste i napajanje za frenda, uplatil oko 12h (internet bankarstvo ili uplata direktno u banci), popodne mi je doso mail da je paket poslan, sutra je vec kod mene.

Ja sam i uplatio priko e-zabe na njihov račun u sridu popodne, još im posla pdf od uplate. Jučer me nazvali da ga sastavljaju i da će ga onda poslat i obavijestit me mailom. Zovem ih danas i još ga nisu poslali niti sam još u ovim trenucima dobio mail da je poslano   Viče.

Znači prošlo je točno 48 sati od uplate (odmah im je sjela), a oni još nisu niti poslali to za Split!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 16:26 (TiMi79).
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo, ja ih moram pohvalit: neki dan napravim narudzbu vec poslije radnog vremena i jos usput pitam 'ako slucajno dobiju misa kojeg sam trazio prije nego posalju robu da mi jave pa bi uzeo i njega'. Istu vecer dolazi mi ponuda sa misem (kojeg ni danas nema u webshopu u ponudi).... ujutro platim po ponudi, popodne mi dolazi mail da je roba poslana i eto je drugi dan meni na vratima. Brze ne moze.

0 0 hvala 0
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

ja sam u posljednjih 2 mjeseca narucivao u adm-u 3 puta jednom za 2500 kuna,drugi puta za nekih 800 kuna i treci za oko 1500 kuna i svaki puta mi roba dosla odmah sutra i to prije podne jednom me covjek iz overseasa probudio u pola 9.za sad imam sam rijeci hvale i za adm i za overseas sto se tice brzine i profesionalnosti.

i savijet svima koji uplacuju novac preko opce uplatnice je da to naprave prije neznam sad tocno ali negdje 16-17 sati uglavnom sto prije to bolje najbolje prije podne jer onda imate najvise sanse da vam roba dodje odmah sutra.ako uplatite poslje 4-5 sati poslje podne najvjerojatnije da ce transakcija biti obavljena tek sutra ujutro tako da robu necete dobiti sutra

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 18:55 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TiMi79 kaže...
Ja sam i uplatio priko e-zabe na njihov račun u sridu popodne, još im posla pdf od uplate. Jučer me nazvali da ga sastavljaju i da će ga onda poslat i obavijestit me mailom. Zovem ih danas i još ga nisu poslali niti sam još u ovim trenucima dobio mail da je poslano   Viče.

Znači prošlo je točno 48 sati od uplate (odmah im je sjela), a oni još nisu niti poslali to za Split!

Poslali ga....JUHUUUU!!!  Cool

Pratim ga priko overseasa...eno važu ga!

Uhhh...možda sutra dođe jer rade i subotom za određene lokacije...poput svih većih gradova u HR.

16 godina
neaktivan
Dr.Ninja kaže...

Evo, ja ih moram pohvalit: neki dan napravim narudzbu vec poslije radnog vremena i jos usput pitam 'ako slucajno dobiju misa kojeg sam trazio prije nego posalju robu da mi jave pa bi uzeo i njega'. Istu vecer dolazi mi ponuda sa misem (kojeg ni danas nema u webshopu u ponudi).... ujutro platim po ponudi, popodne mi dolazi mail da je roba poslana i eto je drugi dan meni na vratima. Brze ne moze.

O kojem mišu se radi?

15 godina
neaktivan
franky kaže...
Dr.Ninja kaže...

O kojem mišu se radi?

Logitech G700

16 godina
neaktivan
Dr.Ninja kaže...
franky kaže...
Dr.Ninja kaže...

O kojem mišu se radi?

Logitech G700

Kolika cijena?

15 godina
neaktivan

evo treća narudžba, za sada samo riječi hvale, a vidimo idući tjedan kad stigne roba jeli sve 5, obavjestim vas

15 godina
neaktivan
franky kaže...
Dr.Ninja kaže...
franky kaže...
Dr.Ninja kaže...

O kojem mišu se radi?

Logitech G700

Kolika cijena?

649, ako te jos sto zanima bolje da preselimo negdje drugdje da ne zagadjujemo ovdje.

15 godina
neaktivan

napravio pogrešku, nisam onako na brzinu čitao i kliknem na besplatna dostava, kad ono vidi vraga u zagradi piše kako je to za preuzimanje na njihovim lokacijama Smijeh

trebao sam sutra dobiti robu, a sad vidjet ćemo, pisao sam i pitao dali ima kakve šanse da mi pošalju robu, nadam se da ću barem u srijedu napokon imati novi komp, nestrpljiv sam kao dijete

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Mislim si sad kupit novo računalo i neki aftermarket cooler za procesor pa me zanima ako zatražim da mi oni slože taj komp dal mi mogu ugradit i taj cooler u procesor i dali ću tad imat garanciju na procesor?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 1:36 (Razor_Callahan).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Mogu. Hoćeš!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

zna li netko bi li se moglo naručiti preko firme tako da se ne plaća pdv?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Kupiš na R1.

17 godina
franky kaže...
dv14 kaže...

Kupiš na R1.

Kad ste već kod PDV-a imam jedno pitanjce... Dali se taj PDV plaća odmah pa ti ga vrate na kraju godine u povratu poreza, ili se ne plaća uopće?

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM
Imam pitanje koliko ste čekali kada ste im nešto poslali na garnciju ja već čekam dva tjedna matičnu
xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blackdevil kaže...
franky kaže...
dv14 kaže...

Kupiš na R1.

Kad ste već kod PDV-a imam jedno pitanjce... Dali se taj PDV plaća odmah pa ti ga vrate na kraju godine u povratu poreza, ili se ne plaća uopće?

plaćaš odma, povrat poreza je samo riječ koja tako ljepo zvuči, nema tu nikakvog povrata, jer u principu ti si uvijek više dužan državi, tako da zapravo taj povrat prebijaš sa svojim porezom

jedino ako imaš nekoka tko ima jako velik porez, pa se dogovoriš da uzme na predračun, a ti njemu platiš samo cifru bez pdv-a, a neki ti čak i dadu iz svog đepa pdv

svakako izbjegavaj kompenzacije, to će te svakako izaći skuplje

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice