IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 541.467
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
IPhone 7, rasprava!

Stavio sam iOS 11 betu kod sebe na ajfon, javim za par dana kako je (vjerojatno bugovito ko sam vrag, ali je beta, naravno da ce biti)

1 0 hvala 0
14 godina
Re: IPhone 7, rasprava!
Croshadow1234 kaže...

Stavio sam iOS 11 betu kod sebe na ajfon, javim za par dana kako je (vjerojatno bugovito ko sam vrag, ali je beta, naravno da ce biti)

Daj nabaci koji SS onog donjeg widgeta, čisto me zanima kakav je u svakodnevnoj praksi! 

Ako si u mogućnosti i na iPad kakav nabaciti, daj učini kakav SS onog donjeg dock-a, u landscape modu, što je po meni jako dobar features! 

ATJ Lučko
10 godina
ATJLučko kaže...
Croshadow1234 kaže...

Daj nabaci koji SS onog donjeg widgeta, čisto me zanima kakav je u svakodnevnoj praksi! 

Ako si u mogućnosti i na iPad kakav nabaciti, daj učini kakav SS onog donjeg dock-a, u landscape modu, što je po meni jako dobar features! 

Si mislio na ovo ? (iPad nemam)

I fora je sad kad napravis screenshot, stoji ti dolje lijevo u kutu i mozes vidjeti sta si ili dal si dobro uslikao i editovati ako zelis.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 14:27 (Croshadow1234).
14 godina
IPhone 7, rasprava!

Upravo to sam želio! 

Što je je, istina je da je "ljepota u očima promatrača", ali i da je ljepota u detaljima. 

Makar postoji poneki features koji bih ja poželio osobno, dobro je da se iOS razvija u prije svega kvalitetnom smjeru. 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Uzel bi si iphone 7plus, jel ima ko iskustva s uredajima preko njuskala? Mogu li s tako kupljenom sedmicom ostvariti garanciju u sluzbenom servisu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xboxn00b kaže...

Planiram kupiti iphone 7 pa me zanima koliko vam traje baterija, dali izdrzi cijeli dan uz malo jacu upotrebu?

meni izdrži komotno dan i pol ako bi ga punio kada dođe do 10%

14 godina
LeskiRM kaže...

Uzel bi si iphone 7plus, jel ima ko iskustva s uredajima preko njuskala? Mogu li s tako kupljenom sedmicom ostvariti garanciju u sluzbenom servisu?

U principu, nebi trebao imati nikakvih problema ako su papiri čisti, uredni! 

Obzirom govorimo o gancglanc novom gadgetu, uvjeren sam da ti servis neće trebati jako dugo, osim ako uzimaš neki polomljeni?! 

Što se tiče kvalitete i brzine popravka, iKlinika u Zagrebu je među najboljima ako ne i najbolja, primjeti da ne spominjem cijenu, obzirom za kvalitetan popravak sa garancijom za učinjeno, svaka je cijena u redu! 

Da ne zaboravim, imaju oni poslovnice i u drugim većim gradovima, pa ćeš se moći informirati! 

U svakom slučaju, Apple gadgeti su tako dobro umreženi da se bez problema sve može saznati u svezi "tvojeg" gadgeta, pa i valjanosti i uporabljivosti garancije koja je dobivena uz iPhone! 

ATJ Lučko
12 godina

@atj

Govorim o onim novim zapakiranim ali bez racuna. Takvih ima dosta na njuskalu pa me zanima u slucaju da se nekaj desi jel imaju ti uredaji jamstvo il ne? Neki vele da se prema nekakvom broju vidi kad je aktiviran i da ne treba racun, neki vele da je racun obavezan

14 godina
LeskiRM kaže...

@atj

Govorim o onim novim zapakiranim ali bez racuna. Takvih ima dosta na njuskalu pa me zanima u slucaju da se nekaj desi jel imaju ti uredaji jamstvo il ne? Neki vele da se prema nekakvom broju vidi kad je aktiviran i da ne treba racun, neki vele da je racun obavezan

Račun je relativno nebitan. 

U pravu je svatko tko kaže da se može sve provjeriti od trenutka kada je učinjeno prvo nulto paljenje, pa ako to nebi pokazalo da SI TI UČINIO PRVO NULTO PALJENJE, tu bi mogao nastati problem! 

Ustvari, kakav je to NOVI GADGET, a nitko ti ne ponudi račun, pa to je pod normalno da ga MORA tebi predati, koji će kuhac njemu više?!?! 

ATJ Lučko
9 godina
Knjigovodstvu možda treba račun. Uključiti mozak :)
14 godina
Umbel kaže...
Knjigovodstvu možda treba račun. Uključiti mozak :)

Malo mozak vi uključite onda kolega! 

Ako čovjek uzima gadget, da mu račun treba u knjigovodstvu, onda je stvarno budala ako SAM ne uzme gadget, sa jebenim računom! 

ATJ Lučko
9 godina
Nisam te razumio. Ili ti mene.
15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Jbt, još godinu-dvije i iOS će doći na razinu Ice Cream Sandwicha 

Apple reportedly adds support for FLAC lossless audio in iOS 11

Doduše, samo u Files... Malo besmisleno, ali ok.

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
IPhone 7, rasprava!

ATJLučko 

Na kraju sam uzeo direktno s amazona pošto su aasp a i dosta jeftiniji od HR 

Vele 1 god worldwide garancija od applea a drugu dobijem od amazona (to mi nije bitno jer u HR ne vrijedi)

Sreca pa sam u Irskoj trenutno gdje amazon oce poslat iphone :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Umbel kaže...
Nisam te razumio. Ili ti mene.

Može biti, obzirom sam ja shvatio da čovjek želi uzeti gadget preko oglasnika na Njuškalu,  ali nije napomenuo u prvom trenutku novi ispravan 1/1, ili novi/polovan oštećen! 

Tim više što je uzeo u obzir neimanje/nedostatak računa, što je po mojem glupost samo takva, obzirom se vrlo dobro zna gdje je kada tko uzeo konkretan gadget! 

LeskiRM kaže...

ATJLučko 

Na kraju sam uzeo direktno s amazona pošto su aasp a i dosta jeftiniji od HR 

Vele 1 god worldwide garancija od applea a drugu dobijem od amazona (to mi nije bitno jer u HR ne vrijedi)

Sreca pa sam u Irskoj trenutno gdje amazon oce poslat iphone :P

Drago mi je da si se ipak nekako snašao! 

U svakom slučaju, želim ti ugodno druženje sa tvojim novim must belowed gadgetom !!!! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Feudalac kaže...
Za tu crnu boju Apple daje upozorenje unaprijed, stoji na njihovom webu. Ne otpada boja pa da bi govorili o lošoj izradi već se radi o tome da na takvom finišu se vidi svaka crtica, otisci prsta bla bla. Kupuješ na vlastiti rizik

Zato drugom crnom otpada. http://www.zdnet.com/article/matte-black-iphone-7-paint-problems-if-its-finish-is-flaking-off-youre-not-alone/

Znači, možemo govoriti i o lošoj izradi iPhonea? wow, to nisam očekivao 😉

O toj crnoj i govorim, matte black boji, sva sreća moj nema te probleme, moguće jer ne nosim maskicu inače bi ispalo da "krivo koristim mobitel" :D

9 godina
neaktivan
I u hr ti je dvije godine. Na njihovim stranicama lijepo pise: godina dana a ako ste u državi tipa EU gdje je zakonski dvije - onda su dvije.
Ja rekoh
15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

I, kakav je iOS 11? Je li napokon dovoljno dobar da bi jedan hejter poput mene mogao preživjeti muku korištenja tog čuda?

14 godina
Mirko935 kaže...
Croshadow1234 kaže...

I, kakav je iOS 11? Je li napokon dovoljno dobar da bi jedan hejter poput mene mogao preživjeti muku korištenja tog čuda?  K

Kakv god bio, generalno 70% ekipe će ga moći skinuti dok si kazao keks, meni enough! 

U svakom slučaju, sve nas još prije jeseni očekuje jedna nadogradnja prije na iOS 10.3.3, a biti će sasvim sigurno još peglanja i poliranja po svemu unutra! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Kakv god bio, generalno 70% ekipe će ga moći skinuti dok si kazao keks, meni enough! 

U svakom slučaju, sve nas još prije jeseni očekuje jedna nadogradnja prije na iOS 10.3.3, a biti će sasvim sigurno još peglanja i poliranja po svemu unutra! 

Pa ako će biti k'o kad je izlazio iOS 10 (za red veličine više bugova nego novih fičra), žali bože čekanja i truda potrebnog da se stisne onaj "Download" botun.

15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Jbt, novog featurea, ha?

iPhone 7 and 7 Plus will support NFC tags with iOS 11 - GSMArena.com news

Fakat su se uozbiljili... Ovo već možda dovoljno i da preskoči ICS i postane odmah dobar k'o JellyBean.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Mirko935 kaže...
ATJLučko kaže...

Pa ako će biti k'o kad je izlazio iOS 10 (za red veličine više bugova nego novih fičra), žali bože čekanja i truda potrebnog da se stisne onaj "Download" botun.

U jednom dugoročnom planu, imam namjeru nabaviti iPad Pro 12.9 dijagonale, sa 512GB interne memorije, sa vjerujem "zadnjim trenutno specifikacijama" koje se mogu dobiti u njemu. 

Što se tiče samog iPhone gadgeta, i/ili iOS-a na njemu, dok imam to što imam, uvjeren sam da sam vrlo ograničen sa "manevarskim" mogućnostima/sposobnostima, dok ne ubodem nešto slijedjeće! 

E sada, kada udružim mogućnosti iPad Pro-a 12.9 sa iOS-om 11, za ONO što ću ja raditi u takvoj kombinaciji, ja ću i opet najmanje pet godina biti miran, kako po SW pravcu tako i po HW pravcu. 

To što je "ekipa" bacila trans na emoji ikone, mene baš ne brine too much, jer uvijek biram u startu malo veću investiciju, ali kvalitetu po svakom pogledu dugoročno, jer nisam do sada vidio tablet gadget koji bi po ičemu dugoročno, čitaj na nekih pet godina ugrozio jedan ekvivalent iPad, bilo koje veličine dijagonale. 

ATJ Lučko
9 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...

Jbt, novog featurea, ha?

Fakat su se uozbiljili... Ovo već možda dovoljno i da preskoči ICS i postane odmah dobar k'o JellyBean.

Zezas da to nije bilo podrzano??????????? Jebote te tagove imam valjda jedno 3 godine u torbi ;)

12 godina
IPhone 7, rasprava!

Ipad je zakon imam ga vec dugo. Kad ovaj krepa opet kupujem sljedeci. Je skup ali vrijedi svake lipe

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torent kaže...
Mirko935 kaže...

Jbt, novog featurea, ha?

Zezas da to nije bilo podrzano??????????? Jebote te tagove imam valjda jedno 3 godine u torbi ;)

Ne zezam 

Ja ih dobio po 2 komada sa oba Kineza koje smo kupili 2014. Telefoni od 2000 kn, jel 

A jbg, znaš da kod Applea sve to langsam...

12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mirko935 kaže...
ATJLučko kaže...

U jednom dugoročnom planu, imam namjeru nabaviti iPad Pro 12.9 dijagonale, sa 512GB interne memorije, sa vjerujem "zadnjim trenutno specifikacijama" koje se mogu dobiti u njemu. 

Što se tiče samog iPhone gadgeta, i/ili iOS-a na njemu, dok imam to što imam, uvjeren sam da sam vrlo ograničen sa "manevarskim" mogućnostima/sposobnostima, dok ne ubodem nešto slijedjeće! 

E sada, kada udružim mogućnosti iPad Pro-a 12.9 sa iOS-om 11, za ONO što ću ja raditi u takvoj kombinaciji, ja ću i opet najmanje pet godina biti miran, kako po SW pravcu tako i po HW pravcu. 

To što je "ekipa" bacila trans na emoji ikone, mene baš ne brine too much, jer uvijek biram u startu malo veću investiciju, ali kvalitetu po svakom pogledu dugoročno, jer nisam do sada vidio tablet gadget koji bi po ičemu dugoročno, čitaj na nekih pet godina ugrozio jedan ekvivalent iPad, bilo koje veličine dijagonale. 

Znam da si Apple freak totala i ne znam za šta ćeš ga konkretno koristit, al moram ti reć da odi rađe na Microsoftov Surface. Produktivnost je kud i kamo veća jer su iPad proovi ograničeni limitacijama iOS-a, umjesto da su na te Pro modele od 13'' ubacili MacOS. Šteta. I sam imam Lenovo 2-in-1 model, jako sam zadovoljan jer stvarno baterije su odlične za putovanja, a mala tipkovnica odlično posluži za Office u letu. I to ima snage za punokrvni Office, tablice rješava kao od šale. A taj drek nije ni upola dobar kao Surface-i. Pa, ono bar razmisli 

15 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...

Znam da si Apple freak totala i ne znam za šta ćeš ga konkretno koristit, al moram ti reć da odi rađe na Microsoftov Surface. Produktivnost je kud i kamo veća jer su iPad proovi ograničeni limitacijama iOS-a, umjesto da su na te Pro modele od 13'' ubacili MacOS. Šteta. I sam imam Lenovo 2-in-1 model, jako sam zadovoljan jer stvarno baterije su odlične za putovanja, a mala tipkovnica odlično posluži za Office u letu. I to ima snage za punokrvni Office, tablice rješava kao od šale. A taj drek nije ni upola dobar kao Surface-i. Pa, ono bar razmisli 

Ne mislim ovo kao uvredu nikome, ali misliš li ti zaista da je ovaj tvoj tekst svrsishodan i da postoji mogućnost da ćeš tako zagriženog zaljubljenika poput našeg poštovanog kolege ATJLučko potaknuti da razmotri nešto osim trule jabuke?

15 godina
protjeran
IPhone 7, rasprava!

Kolega Lučko investira u gadgete, kakvo zlato, kakvi bitcoini, od ajpedova se danas zarađuje, serious shit.

HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
bubimir13 kaže...

Ne mislim ovo kao uvredu nikome, ali misliš li ti zaista da je ovaj tvoj tekst svrsishodan i da postoji mogućnost da ćeš tako zagriženog zaljubljenika poput našeg poštovanog kolege ATJLučko potaknuti da razmotri nešto osim trule jabuke?

Da zato što kolega nema samo Apple uređaje, zanimaju ga prije svega dobri i pouzdani uređaji 

9 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Kolega Lučko investira u gadgete, kakvo zlato, kakvi bitcoini, od ajpedova se danas zarađuje, serious shit.

I u silikonske maske od 400 kn.... To je prije svega dobra investicija jer ce cijena vjerovatno ici gore :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice