IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 543.803
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
IPhone 7, rasprava!

Da napravim mali update o svom iP7 Plus:

Sad kako je proslo par dana i kako je valjda softver sve odradio u pozadini i danas kako sam stavio iOS 10.1 beta 4 uredaj osjetno bolje radi.. animacije pri ulazenju i izlazenju iz aplikacije su jako brze, nigdje laga vise (kao sto je bilo na 10.0.2) niti sam se susretao sa bilo kakvim greskama ni crashanjem aplikacija. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 2:02 (Croshadow1234).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!
Sum_of_all_fears kaže...

postoji li nacin za debugging preko wifi (kao sto adb ima tcp 5555) ili sam osudjen na borbu sa kablovima u inace hvaljenom bezicnom appleu?

Ima neki discovery preko mreze ali bas i ne radi, valjda treba posebne bezicne kablove.

si probal ovo?

mojpismonosa
16 godina
odjavljen

Ne bu išlo. Treba mi za Cordovu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
SimeKZ kaže...

Jos jedan bod za apple 

Sad sam bas pogledao, kakvi su to "kraljevi".. sva sreca pa me izasao ovaj moj od 128GB jeftinije, inace bi i ja isao na 32GB model. Evo i ja skinio tu aplikaciju s kojom testira taj u videu i jedno 5-10% je sporiji od 256GB modela, ali oba su daleko brza od 32GB modela.

Edit : 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 14:53 (Croshadow1234).
14 godina
Croshadow1234 kaže...
SimeKZ kaže...

Jos jedan bod za apple 

Sad sam bas pogledao, kakvi su to "kraljevi".. sva sreca pa me izasao ovaj moj od 128GB jeftinije, inace bi i ja isao na 32GB model. Evo i ja skinio tu aplikaciju s kojom testira taj u videu i jedno 5% je sporiji od 256GB modela, ali oba su daleko brza od 32GB modela.

Edit : 

Ja sam potražio isto tu aplikaciju, ali ju nisam mogao pronaći. 

Može link na nju u AppStore?! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Probaj u uk ili us store-u.

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
ATJLučko kaže...
Croshadow1234 kaže...
SimeKZ kaže...

Jos jedan bod za apple 

Sad sam bas pogledao, kakvi su to "kraljevi".. sva sreca pa me izasao ovaj moj od 128GB jeftinije, inace bi i ja isao na 32GB model. Evo i ja skinio tu aplikaciju s kojom testira taj u videu i jedno 5% je sporiji od 256GB modela, ali oba su daleko brza od 32GB modela.

Edit : 

Ja sam potražio isto tu aplikaciju, ali ju nisam mogao pronaći. 

Može link na nju u AppStore?! 

Ja sam cijelo vrijeme na US storu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 14:52 (Croshadow1234).
9 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

A prema ovom linku na gsmarenu G5 uvjerljivo najbolji.

Jedino što možemo zaključiti je da ne možemo ništa konkretno zaključiti. 

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

A najžalosnije je kaj se meni  uvijek najviše gade slike sa Samsunga, ali očito ljudi to vole....

(mislim samo na postprocessing, kamera i optika su mu vrhunski)

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Jel moze netko napravit benchmark na 32gb modelu? Jeli to stvarno legit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
ivanzgg kaže...

Citao sam na drugome forumu da je netko napravio test na 32gb verziji i da razlika nije nekih 7-8 puta vec 4-5, ali je i to po meni previse i nije fer! Ali opet, tesko je reci koliko je tocno, jer svaki put kad testiras ti da malo drugaciji rezultat pa si mozes nastimati najbolji i objaviti!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:41 (Croshadow1234).
9 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Mirko935 kaže...

A najžalosnije je kaj se meni  uvijek najviše gade slike sa Samsunga, ali očito ljudi to vole....

(mislim samo na postprocessing, kamera i optika su mu vrhunski)

Koristis raw i nemas taj problem...

15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...
ivanzgg kaže...

Citao sam na drugome forumu da je netko napravio test na 32gb verziji i da razlika nije nekih 7-8 puta vec 4-5, ali je i to po meni previse i nije fer! Ali opet, tesko je reci koliko je tocno, jer svaki put kad testiras ti da malo drugaciji rezultat pa si mozes nastimati najbolji i objaviti!

Ovisi kako gledaš što je fer. :D Nije da je Apple negdje objavio kolike su minimalne brzine pa da možeš reći da lažu i žaliti se da je 32 GB verzija ispod toga.

Mislim, meni se čini da su sve to malo pretjerivanja. Pa na PC-u je npr. razlika između SATA 2 i SATA 3 više-manje neprimjetna u stvarnom životu (osim možda u nekim stvarima kojima se bavi 0.02 % populacije). Šta će ti onda tolike brzine na telefonu? Jedino za kopiranja velikih nekih fajlova, ali koliko to često radiš?

Nije da branim Apple ili nešto takvo :D Samo mislim da se malo previše opterećujemo nebitnim stvarima. Ova priča sa sporijim 32 GB modelom mi je onako kao natjecanje tko će imati 5 % veći skor u Antutu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 19:28 (Mirko935).
10 godina
Mirko935 kaže...
Croshadow1234 kaže...
ivanzgg kaže...

Ovisi kako gledaš što je fer. :D Nije da je Apple negdje objavio kolike su minimalne brzine pa da možeš reći da lažu i žaliti se da je 32 GB verzija ispod toga.

Mislim, meni se čini da su sve to malo pretjerivanja. Pa na PC-u je npr. razlika između SATA 2 i SATA 3 više-manje neprimjetna u stvarnom životu (osim možda u nekim stvarima kojima se bavi 0.02 % populacije). Šta će ti onda tolike brzine na telefonu? Jedino za kopiranja velikih nekih fajlova, ali koliko to često radiš?

Nije da branim Apple ili nešto takvo :D Samo mislim da se malo previše opterećujemo nebitnim stvarima. Ova priča sa sporijim 32 GB modelom mi je onako kao natjecanje tko će imati 5 % veći skor u Antutu.

U biti imas ti u potpunosti pravo, malo sam ja to izdramatizirao. Ako se u opcem radu ne mogu primjetiti nikakvi nedostaci naspram uredaja s vecim kapacitetom onda nebi trebalo uopce nekom predstavljati to problem, jer kao sto sam kazes.. rijetko kad ljudi rade nesto s vecim file-ovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 19:51 (Croshadow1234).
16 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Setup developmenta za iOS je nevjerovatno glup, kompliciran i još imaju obzira naplatiti 99$ godišnje za iskustvo u rangu čupanja noktiju + free waterboarding u Guantanamu. Provisioning koji nema smisla (spoji kabelom, čačkaj po Xcode i ićunesima), tulav sistem certificiranja strojeva, ajfona i accounta, očajan emulator minimumom mogućnosti (gdje su hebene hardverske tipke i zašto moram klikat po menijima gore???), jako spor rad na Macbooku iz 2014. godine i visoka cijena za početnike (iphone + mac + dev account).

Očajno iskustvo. Apple je po tom pitanju stoljećima iza Androida i Windows Phonea. Plus gore spomenuti nedostatak wifija kao mogućnosti povezivanja dev alata i telefona. U 2016. godini.

P.S. 50 fakin kuna za lightning - USB kabel

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 20:22 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
IPhone 7, rasprava!

Evo iOS 10.1 beta 5. Ni dva dana nakon bete 4, samo sto je beta 4 imala 40mb a beta 5 ima 1.95GB za skinuti.

0 0 hvala 0
14 godina
Croshadow1234 kaže...

Evo iOS 10.1 beta 5. Ni dva dana nakon bete 4, samo sto je beta 4 imala 40mb a beta 5 ima 1.95GB za skinuti.

Pa koliko će onda tek imati ona krajnja službena 10.1 verzija iOS-a na kraju? 

ATJ Lučko
10 godina
ATJLučko kaže...
Croshadow1234 kaže...

Pa koliko će onda tek imati ona krajnja službena 10.1 verzija iOS-a na kraju? 

Saznao sam da je toliko veliko valjda zbog ovog zadnjeg updejta koji je dosao na 7/7 plus verzijama samo, pa su valjda pustili cijeli softver ispocetka da se skine s tom ispravljenom greskom koja je dosla sa 10.0.3 verzijom. (ovo je samo moje nagadanje i nagadanje ljudi koji su pisali po stranici gdje citam o novostima vezanima za iOS)

Edit : Ma tu negdje oko 2 samo, nebi trebalo vise jer nisu nista znacajno dodali, jedino onaj portret mode za ip7 plus

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 10:54 (Croshadow1234).
13 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Sto se tice "hiss" zvukova, frend i ja smo imali 4 iP7 (3 ip7 i 1 ip7 plus) u rukama i sva 4 uredaja su patila od istog problema i vjerujem da jos puno vise ip7 i 7 plus uredaja pati od toga, tako da bi savjetovao svakome da priceka jos 2-3 mjeseca sa kupnjom da apple nesto ucini u vezi toga (ako bude ucinio ista i ako bude mogao) jer taj "hiss" zvuk sto proizvodi iphone 7 i 7 plus zna zahvati video snimanje, tako da se cuje tokom cijelog videa

Vidis to je recimo razlog za odustajanje od iPhone 7 za mene.

Prethodne 3 verzije su nas naucile da iPhone dolazi kao telefon za one koji hoce odmah sve prvo i spremni su da se nose sa bugovima manjim ili vecim a da onda dolazi prava ispravljenja S verzija i da iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, potpuno nestaju sa sajta Apple iz ponude kod vecine proizvodjaca i providera mobilne mreze a da ostaje S verzija koja se nudi i naredne 2-3 godine cak i kada se pojave novi model i jos jedan.

iPhone 5s je i dalje dostupan dok iPhone 6 i iPhone 6 Plus su 300e po oglasima, jeftiniji cak i od iPhone SE ako ih nadjete uopste. 

Zamisli kupis telefon koji se savija sa 1GB memorije, 8MP kamerom, A8 Chip i za par meseci izadje novi koji kosta isto a ima 2GB memorije, 12MP, A9 Chip, i novu jacu leguru alumijuma koja sprecava savijanje.

Zato i sada moze da se desi da bude iPhone 7s sa 12MP Dual Camera, A10X cip, bez hissing noise problema. To se dogadja zato sto se stvari izbacuju brzo jer alave i bogate musterije plate pa kukaju.

Ja bi recimo pre svakog izbacivanja svog proizvoda napravio 100 komada koji bi se mesec dana nosili i koristili medju zaposlenima ili negde i kada bi se videlo sta pravi problem to bi se ispravilo ako nema problema na taj nacin bi se islo u proizvodnju.

Musterije su nekako i same krive, samo treba pogledati razmazene bogatase kako kukaju kada cekaju nesto sto su videli trailer ako nema odredjeno vreme. Prete da ce kupiti drugi brand, pozuruju, zapitkuju stalno i hoce odmah tog momenta sve i takvi su prvi da kukaju kada neka sitnica ne radi. A ako se pogleda od kada je lansiran prvi smartphone ne postoji nijedan uredjaj da nije patio od nekog problema manjeg ili veceg ili nekoliko njih. Takvih nema. Jer da bi to se desilo morale bi da se prave uredjaji mnogo redje, mnogo duze testiraju i mnogo vise novca ulaze u izradu i samim tim daleko manje zaradjuje.

I jos jedno pravilo koje uvek vazi nikada ali nikada ne kupovati nista dok ne prodje 3 meseca. To je zlatno pravilo i ko se toga pridrzava bice postedjen mnogih veoma losih iznenadjenja. To vazi i kada se pojavi S verzija ili 8. To vazi i za Intel PC platforme, procesor, graficke, nikada NVIDA dok i AMD ne izbaci model.

Ja jos nisam kupio Pascal a zasto bi  kada cu za 600e dobiti 50% jacu kartu nego GTX1080. 

Kako je bilo sa iPhone 6s, ljudi su shvatili da A9 cip je pravljen na dve strane, Samsung i TSCM. Da bi Samsung A9 cip bio za oko 2-3% sporiji a TSCM vise grejao uredjaj. Zamislite da je glupi Samsung pomislio da ce vise zaraditi ako napravi za Apple inferioran Chip nego da nastavi i dalje da prave. Samsung je tako poceo i sa Video Memorijama, prvo su bile najbolje sada nema sanse da pridju Hynix u klokovanju a takodje ni u RAM. Najbolji GSkill i Dominatori su verzije sa Hynix zadnje 2 godine.

I naravno takve stvari se ne saznaju odmah. Zato 3 meseca sedis posmatras i gledas i onda ne ako nema problema, problema ima uvek nego vidis da li su prihvatljivi ili ne vredi investicije.

Sto se tice iPhone 7 ili pogotovu iPhone 7 Plus tu ne bi ni gledao ispod 256GB verzije plus 128GB iXpand Flash. Zato sto je on veliki i vise za gledanje filmova, klipova, muzike, itd...

Ovi mali sto sluze prevashodno kao telefoni to to moze i 16GB jer ko ce tu da ubacuje filmove itd. Za iPhone 7 non Plus tu moze 128GB ili 256GB kako ko ima kesa, ali iPhone 7 Plus bez 256GB ne vredi.

To ja gledam kao neku malu verziju tableta skoro a i treba veliki prostor.

https://youtu.be/Hm-WIZEzwyc
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 22:19 (eVGA-011).
14 godina
eVGA-011 kaže...
Croshadow1234 kaže...

Sto se tice "hiss" zvukova, frend i ja smo imali 4 iP7 (3 ip7 i 1 ip7 plus) u rukama i sva 4 uredaja su patila od istog problema i vjerujem da jos puno vise ip7 i 7 plus uredaja pati od toga, tako da bi savjetovao svakome da priceka jos 2-3 mjeseca sa kupnjom da apple nesto ucini u vezi toga (ako bude ucinio ista i ako bude mogao) jer taj "hiss" zvuk sto proizvodi iphone 7 i 7 plus zna zahvati video snimanje, tako da se cuje tokom cijelog videa

Vidis to je recimo razlog za odustajanje od iPhone 7 za mene.

Prethodne 3 verzije su nas naucile da iPhone dolazi kao telefon za one koji hoce odmah sve prvo i spremni su da se nose sa bugovima manjim ili vecim a da onda dolazi prava ispravljenja S verzija i da iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, potpuno nestaju sa sajta Apple iz ponude kod vecine proizvodjaca i providera mobilne mreze a da ostaje S verzija koja se nudi i naredne 2-3 godine cak i kada se pojave novi model i jos jedan.

iPhone 5s je i dalje dostupan

dok iPhone 6 i iPhone 6 Plus su 300e po oglasima, jeftiniji cak i od iPhone SE ako ih nadjete uopste. 

Zamisli kupis telefon koji se savija sa 1GB memorije, 8MP kamerom,

A8 Chip i za par meseci izadje novi koji kosta isto a ima 2GB memorije, 12MP, A9 Chip, i novu jacu leguru alumijuma koja sprecava savijanje.

Zato i sada moze da se desi da bude iPhone 7s sa 12MP Dual Camera, A10X cip, bez hissing noise problema. To se dogadja zato sto se stvari izbacuju brzo jer alave i bogate musterije plate pa kukaju.

Ja bi recimo pre svakog izbacivanja svog proizvoda napravio 100 komada koji bi se mesec dana nosili i koristili medju zaposlenima ili negde i kada bi se videlo sta pravi problem to bi se ispravilo ako nema problema na taj nacin bi se islo u proizvodnju.

Do sada vas kolega nisam nikada citirao, ali sam uvijek pročitao vaše postove, pa sada kakvi oni bili sadržajem. 

No sada, nakon ovoga, moram vam napisati da serete kvake, baš tako! 

Vi se usuđujete usporediti iPhone 5SE sa iPhone 6 Plus, što je debilizam apsolutno takav! 

To što jedan iPhone 5SE ima malo jači HW, apsolutno ne znači ništa onima koji imaju "Plus" modele, iz preko nekoliko razloga, kao naprimjer; 

- imam landscape mod rada,

- imam OIS na kameri, 

- imam FullHD display, 

- malo subjektivno, upravo zbog veličine sam ga JA upiknuo, 

Kada već nešto decidirano tvrdite, STAVITE LINK KOJI TO DOKAZUJE, inače, tko će vam vjerovati?! 

Kada budete imali skorom kao moja malenkost jedan iPlus gadget, onda se javite, jer ne da se ne savija, barem ne samostalno, kod mene, već je toliko uščuvan kao da je "sutra" kupljen, i mogu vam i opet kazati da niste u pravu, da budem maksimalno blagoglagoljiv, u Hrvatskoj na Njuškalu, iPhone 6 Plus, sa 64GB interne memorije ide između 3500.00 kuna i 4500.00 kuna što je znatno više od onoga što ste vi naveli. 

Kada se uzima jedan iPhone, nebitno koji model, on se uzima prije svega zbog kvalitete izvedbe, i zbog dugotrajne podrške u nadogradnjama iOS-a, i svatko tko uzme jedan, uvijek zna zbog čega ga je uzeo, pa makar zbog qurchenja, ali qurchenja sa stilom .

BTW, jedan hint na kraju, iduće godine je 10 godina od izlaska "vrlo prvog" iPhone-a, i NEMA ŠANSE da slijedjeći iPhone bude 7S/7S Plus/Pro, ili bili kakav osim iPhone 8/8 Plus/Pro modela. 

ATJ Lučko
16 godina

Možemo i mi njega trollat koliko on nas.

Evga nema para pa mora uzet iPhone SE 16GB na pretplatu.

Onda svima kaže da je zapravo htio SE, a ne da ga je uzeo jer je najjeftiniji. Pogotovo 16GB. I sad je to najbolji telefon na svijetu jer ga on ima.

NHF naravno ne znam situaciju..ali tako bi to bilo kad bi mi tebe trollali

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 22:50 (Mitch).
13 godina
neaktivan

Prvo pogledaj moj PC pa uporedi sa vecinom vasih koji imate iPhone 6s i iPhone 7. Tu ima samo 4-5 iPhone 7. 

Drugo vecina normalnih koji nemaju ugovor a nece da kupuju pre-paid ce da potpise ugovor da bi mogli normalno da razgovoraju i ako imaju da uzmu iPhone 7 za 550e ne vidim zasto bi rizikovali i kupovali na crno ili u prodavnici gde je 820-1020 eura. Koliko vidim na crno situacija nije mnogo bolja. To ce samo mentol koji moze da uzme mobilni broj da mu bude potpuno isti kao fiksni i da telefon plati 275e a ne 450e ili 550e a ne 800e da uradi suprotno. To ni bogatas ne bi uradio drugacije. Pogotovu sto se kod nas zna da su najsigurniji uredjaji kod providera ili autorizovan prodavac. Oni zamene odmah, kome ce da se zali covek koji je kupio Galaxy Note 7 na oglasima pre nego sto je stigao od coveka koji je doneo 100 komada.

Da ja sam hteo iPhone SE jer ja kada sam uzeo telefon iPhone 7 nije bio zvanicno predstavljen, a i da sam hteo iPhone 7 jos nije proslo 3 meseca. Proslo je mesec dana a ja vec znam da kod tog modela specijalno bih trebao da izbegnem 32 i 128GB i da se spremim da izbace batch bez sustanja sto ce biti za 2-3 meseca.

Cak mi nije bilo vredno doplate 130e koiliko bi trebao da platim za 6s da sam prodao moj. I mali telefon koji je telefon samo moze i 16GB a iPhone Plus je skoro kao tablet, osecam da je mnogima jedini izvor interneta i moze da se ubije bez velikog prostora. 

A rekao sam i da normalne verzije preskacem jer su s najbolje od generacije odredjene a razlika je veca nego sto drugo neki predstavi telefon nove generacije.

Sada cujem za iPhone 8 koji dolazi 2017 u jesen da ce biti od stakla, OLED i obicni modeli, A11 procesor, nema Home dugmeta itd...

iPhone SE je odlican za prvi iPhone. Neko ko plati 500evra maticnu plocu moze da kupi i iPhone koji hoce jer toliko i kosta iPhone 7.

Samo onaj ko vec ima ugovor kod nekog providera nece da uzima karticu kod istog. Meni je prethodni ugovor kod drugog operatera istekao ja nisam ni znao da cu uzimati mobilni tog dana kada sam otisao da vidim sta ima na sajtu MTS.

Ja mislim da ni multi milioneri ne plate nesto ako mogu duplo jeftinije da nadju i da tom prilikom zavrse i drugi posao.

E sada ako bi mi trebao iPhone 7 morao bi da platim realnu cenu ili da nadjem nekog ko ce da napravi ugovor a da mu ja platim telefon u kesu odmah 550e da samo placa svoj racun.

To su najnormalnije stvari.  

I moram da dodam coveku koji prica za iPhone 6 Plus. Ja sada da prodam moj iPhone SE mogu da kupim nov iPhone 6 Plus preko oglasa u Srbiji. I da pazim da mi se ne saviju uz sve bitne stvari gore.

iPhone 6 vise niko nece i Apple se izvukao oko onog skandala sa novom verzijom telefona i nije imao druge opcije nego da musterijama da mnogo bolji telefon. Jer u Americi kada nisi zadovoljan sa necim ti vratis i uzmes drugi ne ostajes nuzno sa gorim telefonom. On je morao toliko da ga poboljsa novu verziju i da stavi mozda i ono sto nije odmah planirao jer su ljudi poceli da se plase da kupe telefon.

Cim je izasao iPhone 6s i 6s Plus Apple zeli da zaboravi na iPhone 6 vise ga ni nema na njihovom sajtu.

I ja bi trebao pre da uzmem takav telefon a ne ako zelim veci stvarno sa vise memorije da sacekam 7s Plus. 

Ali zasto bih to radio. Dok je iPhone 6s Plus tacno 15.000 din vise od mog iPhone SE kod mog providera. iPhone 6s Plus vs iPhone 6 Plus su nebo i zemlja. 

iPhone 6 moze da prodje kod nekoga ko totalno nema pojme sa hardwarom nego kupuje iPhone zato sto je iPhone 6 generacija, kod mene ne. Ima 4 najbitnije stvari losije, memorija, procesor, graficka, kamera sa veoma losim utiskom koji ostavlja i strah da kada ga izvucete iz dzepa vise nece biti ravan.

Meni bilo mnogo da prodam i dodam 130-150e za iPhone 6s koji ima sve kao moj samo jos dosta poboljsanja a ne iPhone 6 ili 6 Plus.

https://youtu.be/Hm-WIZEzwyc
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 9:07 (eVGA-011).
17 godina
IPhone 7, rasprava!

iPhone SE je bio samo za one koji zele dobar iPhone ali malih dimenzija, poput iPhone-a 5. Predstavljen je pola godine nakon 6S, a ima  jednak hardware (par sitnica niti nema, poput barometra). Za sve ostale je tu bio iPhone 6S/6S plus.

A iPhone6+ je sasvim dobar mobitel, koristio sam ga dok ga nisam nedavno zamjenio sa 7+. Sesticu sam sad uvalio curi koja kaze da se preporodila nakon svog starog Samsunga S4.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Mislim da im je taj mali SE pun pogodak. Imam dva frenda koji su imali 5s i sad kupili SE. Vele da im je taman dimenzija i da im netreba veci mob. Zapravo su upravu.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kulin Ban kaže...

Toliko je kvalitetan da ne znaju ni napisati najavu za recenziju kako treba: "detaljna ecenzija će uslijediti kroz nekih thedan dana"

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 19:46 (Mirko935).
9 godina
odjavljen

Kucaju na novoj tastaturi na IOS10 ;) Ona sa emomjiima....

16 godina
IPhone 7, rasprava!

Sta je ovo s kamerom...fotke preostre, ko da sam uzeo svoj S7E...svijetlo zuto lisce je bijelo od halo efekta

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 19:56 (Mitch).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice