IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 256.607
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Kroz deset dana  mislim da i ja kupujem 6s. Umirovit cu svoj 5s nakon dvije i nesto sitno godine koristenja bez greske. Jedino me sad pocela zezat baterija i unisten je. ocuvanost u je 4/10.

vjerojatno ce bit space gray 64gb.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Kako instalirati aplikaciju bet365 ako je ona na UK store, a ja sam na šugavom hrvatskom storeu?

wot: maxonuniversal

0 0 hvala 0
14 godina
Re: IPhone 6s - Rasprava
MaxonUniversal kaže...

Kako instalirati aplikaciju bet365 ako je ona na UK store, a ja sam na šugavom hrvatskom storeu?

Obriši, ili trenutno isključi "šugavi Hrvatski" ID i učini si UK pa skidaj!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
MaxonUniversal kaže...

Kako trenutno isključiti šugavi Hrvatski" ID i učiniti si UK? Ako mislite da odem promjeniti country na settings-itunes-apple id, i kad idem tamo promjeniti country, i stavim na UK, traži mi za payment metod da odaberem jednu od 4 kartice, nema opcije none. 

14 godina
MaxonUniversal kaže...
ATJLučko kaže...
MaxonUniversal kaže...

Kako trenutno isključiti šugavi Hrvatski" ID i učiniti si UK? Ako mislite da odem promjeniti country na settings-itunes-apple id, i kad idem tamo promjeniti country, i stavim na UK, traži mi za payment metod da odaberem jednu od 4 kartice, nema opcije none. 

Da da, to je najbolji put za uraditi, i jedini, šugavi UK ili USA ID, druge nema! 

Nekima je uspjelo uraditi UK ili USA ID, no meni nije nikada nikako, stoga dok nemaš payment card, vjerojatno zbog Apple Pay sustava, ništa od drugih ID postavki! 

ATJ Lučko
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Prodaje tko 6s od 64gb vakumiran?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Moze i meni jean kom..boja nebitna.

---------

Rijeseno :)

Kupio i6s 64GB.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 8:37 (robee1).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Pozdrav,

jel ima itko od vas problema s ios-om 9.3.1. na iphone 6s lagg ili kako mi se cini da frame rate pada?ugl kad mi se to pojavi lagg iskljucim ga pa opet upalim i onda je uredu par dana,pa se lagg opet vrati..nezz u cemu je problem,pa ako moze ikakva pomoc.hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Mi moze netko preporuciti neki dobar tempered screen protector za iphone? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sheggy86 kaže...

Pozdrav,

jel ima itko od vas problema s ios-om 9.3.1. na iphone 6s lagg ili kako mi se cini da frame rate pada?ugl kad mi se to pojavi lagg iskljucim ga pa opet upalim i onda je uredu par dana,pa se lagg opet vrati..nezz u cemu je problem,pa ako moze ikakva pomoc.hvala

Restoraj ga.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
odjavljen
Treba mi preporuke neke aplikacije za praćenje statuse pošiljke sa eBaya Amazona ali i od naših domaćih logističkih davatelja usluga. Probao sam parcel ali taj nema npr HP, overseas Itd. Lijen sam instaliravat app po app. 😀
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 6s - Rasprava

Da li netko ima problema sa m-zaba aplikacijom tj. kod pretraživanja u appstore-u aplikacije jednostavno nema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Ja znam samo da mi jucer nije radila, imam ju skinuto na mobu i koristim ju vec dugo ali jucer me je odlogiralo i nisam se mogao vise spojit.

to se dogodilo prvi put a jucer sam ju bas trebao.

0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Ekipo dal prodaje tko 6s 64gb

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Frend moj prodaje, star malo vise od mjesec dana...mislim da je rekao 4400

iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)
12 godina
neaktivan
Znate li neki dobar a jeftin servis, ispao mi i razbilo se staklo, a u donjem lijevom kutu ima blaga zuta točkica.
Hvala, lp!
Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
IPhone 6s - Rasprava

Uskoro mi dolazi novi 6s, pa me samo zanima koliko vam u prosjeku drži baterija?

I imate li kakvu preporuku za maskicu? Nekakva minimalistička, tanka, ništa posebno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Baterija bez problema od jutra do veceri izdrzi...cesto mi se desi da mi ostane jos 20-30% baterije do samog kraja dana

Maske Spigen ili Rinke

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Za 1$ koliko je koštala ja sam prezadovoljan, samo mi je bilo važno da je što tanja. link

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

dobio sam nedavno novi 6S 16GB od firme i već nekoliko puta mi se desilo da mobitel zvoni, a nikako se ne mogu javiti. Ekran ne reagira, morao sam stišati zvono, pričekati da odzvoni do kraja i nakon toga se pojavi propušten poziv, i kasnije je sve normalno. Ima li netko sličan problem ili savjet ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

ja imao jednom do sad ali šefica ima problem gotovo na dnevnoj bazi, svako malo se ne može javiti, što je poprilično frustrirajuće

najprije smo mislili da je zbog 9.1 verzije ali nije jer se problem nastavio i nakon 9.3.2 

a sad neznamo koliko to ima smisla slati na servis jer ne dešava se svaki put

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Vjerujem da vas ima ko ja,pa da jos neznate za ovo.
Znaci postoji feature,koji sam otkrio jos na iphone 6,vidim ima ga sad i na 6s (neznam za 5s) i vjerojatno je vezan uz iOS 9.
Kad drzite mobitel jednom rukom,nemogu bas svi palcem dohvatit skroz gornji red ikona. Zato jednostavno 2 puta dodirnite home gumb (ne stisnuti nego samo dodirnuti kao screen).
To ce vam spustiti ikone i gornji red ce bit negdje na sredinu ekrana.
Nista spektakularno,mozda cak nije ni za to namjenjeno al eto,olaksava zivot :)
Ak sam izmislio toplu vodu,bez zamjerke, tek par dana imam 6s pa je sve to meni novo

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Da to je stara fora ;) ali svakako zgodna fora

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Pozdrav decki,evo danas mi se 6s bas razbio cijeli ekran se razbio..Direkt je pao na prednju stranu a kupio ga bas prije tjedan dana..Recite mi sta da radim?di na zamjenu displaya otic?koliko kosta novi display?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Najjeftinija opcija je da si narucis preko ebay i das nekome tko zna da ti ga zamjeni. Racunaj na trosak od cca 1000-1200kn (display ti je 700kn+PT i jos zamjena). Kod nas cijene nemoj ni gledati, osim ako imas love viska.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

S tim da mi se čini da u tom slučaju, ako sam kupi staklo i da nekome da zamijeni, a nije u ovlaštenom servisu, gubi garanciju, zar ne?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Ne staklo, komplet display. Jamstvo gubis ako netko izvan servisa nesto radi po njemu. Ovlasteni servis radi provjeru vijaka prije otvaranja (i meni je bilo cudno kada sam to cuo). Na njima se vidi dali ga je vec netko otvarao. Moras sam odluciti sto ti je prioritet, jamstvo i skupi popravak ili gubitak jamstva i znatno jeftiniji popravak.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Koji je po vama najbolji tempred glass
Imao sam onaj kineski sa ebaya za par kuna, mobitel ispao i razbio se. Sada nakon popravka, želim staviti nešto što će mi stvarno zaštititi mobitel.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
TheMenstalist kaže...

Koji je po vama najbolji tempred glass
Imao sam onaj kineski sa ebaya za par kuna, mobitel ispao i razbio se. Sada nakon popravka, želim staviti nešto što će mi stvarno zaštititi mobitel.

Mislim da sa Spigen kombinacijom maskica+staklo nebreš fulat

Vrhunski proizvodi po solidnim cijenama! 

14 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Pozdrav!
evo ovako,cura ima navedeni iphone i bila je prijavljena neko vrijeme sa tuđim acc-om i sad ta osoba je promjenila lozinku,a cura je napravila sebi  novi acc.
I sad je problem sto sve aplikacije koje je imala skinute nije mogla azurirat dok ne unese lozinku od starog acc...pa smo ih jednostavno obrisali i skinuli ponovo,a sto napraviti kad se ista stvar događa sa aplikacijama od iphona koje se nedaju pobrisat?kako njih onda azuriat?

Battlelog: BumbleBee_HR"The difference between who you are and who you want to be is what you do!!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice