Kroz deset dana mislim da i ja kupujem 6s. Umirovit cu svoj 5s nakon dvije i nesto sitno godine koristenja bez greske. Jedino me sad pocela zezat baterija i unisten je. ocuvanost u je 4/10.
vjerojatno ce bit space gray 64gb.
Kroz deset dana mislim da i ja kupujem 6s. Umirovit cu svoj 5s nakon dvije i nesto sitno godine koristenja bez greske. Jedino me sad pocela zezat baterija i unisten je. ocuvanost u je 4/10.
vjerojatno ce bit space gray 64gb.
Kako instalirati aplikaciju bet365 ako je ona na UK store, a ja sam na šugavom hrvatskom storeu?
Kako instalirati aplikaciju bet365 ako je ona na UK store, a ja sam na šugavom hrvatskom storeu?
Obriši, ili trenutno isključi "šugavi Hrvatski" ID i učini si UK pa skidaj!!!!
Kako trenutno isključiti šugavi Hrvatski" ID i učiniti si UK? Ako mislite da odem promjeniti country na settings-itunes-apple id, i kad idem tamo promjeniti country, i stavim na UK, traži mi za payment metod da odaberem jednu od 4 kartice, nema opcije none.
Kako trenutno isključiti šugavi Hrvatski" ID i učiniti si UK? Ako mislite da odem promjeniti country na settings-itunes-apple id, i kad idem tamo promjeniti country, i stavim na UK, traži mi za payment metod da odaberem jednu od 4 kartice, nema opcije none.
Da da, to je najbolji put za uraditi, i jedini, šugavi UK ili USA ID, druge nema!
Nekima je uspjelo uraditi UK ili USA ID, no meni nije nikada nikako, stoga dok nemaš payment card, vjerojatno zbog Apple Pay sustava, ništa od drugih ID postavki!
Prodaje tko 6s od 64gb vakumiran?
Moze i meni jean kom..boja nebitna.
---------
Rijeseno :)
Kupio i6s 64GB.
Pozdrav,
jel ima itko od vas problema s ios-om 9.3.1. na iphone 6s lagg ili kako mi se cini da frame rate pada?ugl kad mi se to pojavi lagg iskljucim ga pa opet upalim i onda je uredu par dana,pa se lagg opet vrati..nezz u cemu je problem,pa ako moze ikakva pomoc.hvala
Mi moze netko preporuciti neki dobar tempered screen protector za iphone?
Pozdrav,
jel ima itko od vas problema s ios-om 9.3.1. na iphone 6s lagg ili kako mi se cini da frame rate pada?ugl kad mi se to pojavi lagg iskljucim ga pa opet upalim i onda je uredu par dana,pa se lagg opet vrati..nezz u cemu je problem,pa ako moze ikakva pomoc.hvala
Restoraj ga.
Da li netko ima problema sa m-zaba aplikacijom tj. kod pretraživanja u appstore-u aplikacije jednostavno nema...
Ja znam samo da mi jucer nije radila, imam ju skinuto na mobu i koristim ju vec dugo ali jucer me je odlogiralo i nisam se mogao vise spojit.
to se dogodilo prvi put a jucer sam ju bas trebao.
Ekipo dal prodaje tko 6s 64gb
Frend moj prodaje, star malo vise od mjesec dana...mislim da je rekao 4400
Uskoro mi dolazi novi 6s, pa me samo zanima koliko vam u prosjeku drži baterija?
I imate li kakvu preporuku za maskicu? Nekakva minimalistička, tanka, ništa posebno
Baterija bez problema od jutra do veceri izdrzi...cesto mi se desi da mi ostane jos 20-30% baterije do samog kraja dana
Maske Spigen ili Rinke
Za 1$ koliko je koštala ja sam prezadovoljan, samo mi je bilo važno da je što tanja. link
dobio sam nedavno novi 6S 16GB od firme i već nekoliko puta mi se desilo da mobitel zvoni, a nikako se ne mogu javiti. Ekran ne reagira, morao sam stišati zvono, pričekati da odzvoni do kraja i nakon toga se pojavi propušten poziv, i kasnije je sve normalno. Ima li netko sličan problem ili savjet ?
ja imao jednom do sad ali šefica ima problem gotovo na dnevnoj bazi, svako malo se ne može javiti, što je poprilično frustrirajuće
najprije smo mislili da je zbog 9.1 verzije ali nije jer se problem nastavio i nakon 9.3.2
a sad neznamo koliko to ima smisla slati na servis jer ne dešava se svaki put
Da to je stara fora ;) ali svakako zgodna fora
Pozdrav decki,evo danas mi se 6s bas razbio cijeli ekran se razbio..Direkt je pao na prednju stranu a kupio ga bas prije tjedan dana..Recite mi sta da radim?di na zamjenu displaya otic?koliko kosta novi display?
Najjeftinija opcija je da si narucis preko ebay i das nekome tko zna da ti ga zamjeni. Racunaj na trosak od cca 1000-1200kn (display ti je 700kn+PT i jos zamjena). Kod nas cijene nemoj ni gledati, osim ako imas love viska.
S tim da mi se čini da u tom slučaju, ako sam kupi staklo i da nekome da zamijeni, a nije u ovlaštenom servisu, gubi garanciju, zar ne?
Ne staklo, komplet display. Jamstvo gubis ako netko izvan servisa nesto radi po njemu. Ovlasteni servis radi provjeru vijaka prije otvaranja (i meni je bilo cudno kada sam to cuo). Na njima se vidi dali ga je vec netko otvarao. Moras sam odluciti sto ti je prioritet, jamstvo i skupi popravak ili gubitak jamstva i znatno jeftiniji popravak.
Koji je po vama najbolji tempred glass
Imao sam onaj kineski sa ebaya za par kuna, mobitel ispao i razbio se. Sada nakon popravka, želim staviti nešto što će mi stvarno zaštititi mobitel.
Koji je po vama najbolji tempred glass
Imao sam onaj kineski sa ebaya za par kuna, mobitel ispao i razbio se. Sada nakon popravka, želim staviti nešto što će mi stvarno zaštititi mobitel.
Mislim da sa Spigen kombinacijom maskica+staklo nebreš fulat
Vrhunski proizvodi po solidnim cijenama!
Pozdrav!
evo ovako,cura ima navedeni iphone i bila je prijavljena neko vrijeme sa tuđim acc-om i sad ta osoba je promjenila lozinku,a cura je napravila sebi novi acc.
I sad je problem sto sve aplikacije koje je imala skinute nije mogla azurirat dok ne unese lozinku od starog acc...pa smo ih jednostavno obrisali i skinuli ponovo,a sto napraviti kad se ista stvar događa sa aplikacijama od iphona koje se nedaju pobrisat?kako njih onda azuriat?