JB mozes napraviti jedino ako imas iOS 9 a za sve ver. nakon toga ne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav,
imam jednu zanimljivu ponudu, iphone 6s,64gb po povoljnoj cijeni..mobitel je praktički nov, ima kutiju, opremu, račun..e sad, mob nije kupljen kod operatera nego u nekom dučanu(neznam sad točno koji) i kažu da garancija nije potvrđena?? što bi to točno značilo? nejde li garancija preko apple-a na kraju ionako i da je dovoljan samo račun i sa odgovarajučim imeiom?
Što kažete na ovaj oglas?!
Varka ili je to stvarno "prava prilika", kome je potreban takav gadget?!?!
Kome je potreban gadget zvan cigla slobodno neka nazove i uzme.
Ja sam prije isto koristio android flagshipove ali nema do iOS-a . Mob je stvarno odličan i dosad mi nikad nije "zatrzao" ili se crashao što je i za očekivati kad daš toliku cifru za mobitel. Jedina primjedba je po meni baterija. Nije da je katastrofa ali više od jednog dana neće moći izdurati (malo jjače korištenje,pjesme,facebook,mesenger,viber,par poziva,igrice,surfanje)
Mail ti radi isto, znaci na refresh. Prije je bila nekakva opcija preko exchange-a i to je radilo odlicno. Ja koristim Outlook kao primarni mail i on ima push tako da dobije odmah mail. Radi bez ikakvih problema.
Bas imam priliku koristiti i6s 64GB i nisam nesto odusevljen s njime. Baterija je blago receno grozna, i6 je imao osjetno bolju. 3D me nije ni malo impresionirao i meni je neupotrebljiv. iOS 9.2.1 ima mozda nekome poboljsan multitasking ali meni ne odgovara sto vise nema brzog skrolanja otvorenih aplikacija vec se sve vuce za poludjeti. 2GB memorije je odlicno sjelo, sve otvorene aplikacije otvara bez refresanja. Sto se tice baterije, 40min razgovora u komadu je 10% manje, sms, whats...nesto dopisivanja i malo kamere je 15% manje u nekih pola sata. Kamera gotovo ista kao i 8mpix. Sve u svemu, tko voli...slobodno :)..nije mi to vise kao sto je nekada bilo...
Ali da baterija je dosta losa, razmišljam o kupovini nekog dodatnog napajanja tipa onaj case sa baterijom ili posebni power brick. ima tko iskustva sa tim?
Ide moj u zamjenu za S7 :)
Baterija je osjetno bolja na 9.3
Meni je 5s doslovno dobio turbopunjač s ovim 9.3
Može li netko dati preporuku za tempered/kaljeno staklo al da je malo šire od oubičajenoga. Neki dan je sestra stavljala na svoj iPhone i staklo je jedva širine ekrana (funkcionalnog dijela prednje strane) tako da su rubovi nepokriveni i to jako loše izgleda. Ako iti malo krivo polegneš jedan dio ekrana ti je otkriven. Malo sam istraživao i to je navodno zbog toga što je prednje staklo zaobljeno prema kraju. Sve OK al ako ima neko staklo što je bar mm šire sa svake strane tako da opet ne ide blizu ruba?
Može li netko dati preporuku za tempered/kaljeno staklo al da je malo šire od oubičajenoga. Neki dan je sestra stavljala na svoj iPhone i staklo je jedva širine ekrana (funkcionalnog dijela prednje strane) tako da su rubovi nepokriveni i to jako loše izgleda. Ako iti malo krivo polegneš jedan dio ekrana ti je otkriven. Malo sam istraživao i to je navodno zbog toga što je prednje staklo zaobljeno prema kraju. Sve OK al ako ima neko staklo što je bar mm šire sa svake strane tako da opet ne ide blizu ruba?
Oprez, tek sad sam vidio komentare da baš i nije tako sjajno... Ali vjerujem da ima negdje...

zasto nemogu na ipad mini retina (mini 2) stavit ios 9.3? Dal je to samo za iphona?
Probao i prek kompa ali nista
Nisi jedini kompa!
Nekim se ljudima dogodio bootloop tijekom instaliravanja 9.3 verzije, pa su ju privremeno povukli, ali uskoro slijedi ponovno puštanje u eter!

aha. nisam pratio nista zadnje vrijeme.
Sta donosi 9.3?
Sta donosi 9.3?
Koliko sam ja so far uočio, puno bolju bakteriju i nightshift light, znači prebacivanje u topliji spektar u večernjim satima!
Koliko sam mogao probati, stvarno je ugodniji za rad u večernjim satima!
Doduše, ja pričam o iPhone 6 Plus modelu, odnosno ne 6S liniji, oni možda dobiju i više unutar update-a, koji je kod mene bio preko 300MBt!

Sta donosi 9.3?
Koliko sam ja so far uočio, puno bolju bakteriju i nightshift light, znači prebacivanje u topliji spektar u večernjim satima!
Doduše, ja pričam o iPhone 6 Plus modelu, odnosno ne 6S liniji, oni možda dobiju i više unutar update-a, koji je kod mene bio preko 300MBt!
Mogu potvrditi za bateriju, stvarno traje primjetno duže.
Za ovaj nightshift light nemogu reći jer ga nisam isprobao još.
Sta donosi 9.3?
Mslis da ce to poboljsanje baterije biti i na strijim modelim tipa ip5 5s c?
Sta donosi 9.3?
Mslis da ce to poboljsanje baterije biti i na strijim modelim tipa ip5 5s c?
Obzirom "Prije svega" na površinu ekrana, odnosno veličinu, kod iPhone 5 bi se stanje sa trajanjem ciklusa bakterije mogao još više poboljšati, ali ipak sve ovisi koliko si bih or little juser!
Instalirao sam 9.3 čim je izašao. Danas mi ponovno nudi da ažuriram na 9.3 iako već jesam na njemu i odlično radi.
Je li to neka greška ili je ovo neka novija verzija?
Instalirao 9.3 na ipad mini 2 retina i mogu rec da sam poprilicno iznenaden nema vise lagga na npr spotlightu i jos na par mjesta sto je bilo sramotno za uredaj od 2500kn.
igrao sam se sad 20minuta i osjeti se da radi bolje. bravo jabuka.
Ip s5 5 5c i dalje nemaju upload na 9.3 \
Stiglo danas
Kamera?
Planiram da kupim Iphone6s pa me interesuje da je dovoljno uzeti sa 16GB ili ipak 64GB memorije?
Dovoljno je 16gb.
Otvori cloud, diži fotke gore i to je to. 12gb ti je slobodno nakon setupiranja mobitela, nećeš to baš u šusu popuniti.