IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 256.550
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

JB mozes napraviti jedino ako imas iOS 9 a za sve ver. nakon toga ne.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

pozdrav,

imam jednu zanimljivu ponudu, iphone 6s,64gb po povoljnoj cijeni..mobitel je praktički nov, ima kutiju, opremu, račun..e sad, mob nije kupljen kod operatera nego u nekom dučanu(neznam sad točno koji) i kažu da garancija nije potvrđena?? što bi to točno značilo? nejde li garancija preko apple-a na kraju ionako i da je dovoljan samo račun i sa odgovarajučim imeiom?

0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 6s - Rasprava

Što kažete na ovaj oglas?! 

Varka ili je to stvarno "prava prilika", kome je potreban takav gadget?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: IPhone 6s - Rasprava
ATJLučko kaže...

Što kažete na ovaj oglas?! 

Varka ili je to stvarno "prava prilika", kome je potreban takav gadget?!?!

Kome je potreban gadget zvan cigla slobodno neka nazove i uzme.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
Ljudi pozdrav svima. Imam par pitanja, pa ako bi tko htio i znao odgovoriti. Zadnji iOS sam koristio iOS7. Pa me zanima je li aplikacija za mail sad sama ti javi kad imas mail ili moras kao prije uci u mail i refreeshat da bi ti se pojavili novi mailovi? I jos jedno pitanje, koliko ste opcenito zadovoljni svojim 6s? Ja sam bio otisao na android LG G2 pa G3 reko da vidim ima li napretka u androidu. I mislim da dovoljno govori to da se zelim vratiti svome iOS-u. Tocnije 6s 64GB me zanima. Eto unaprijed zahvaljujem svima na maloj (meni velikoj) pomoci. Lp.
11 godina
neaktivan
iDelete kaže...
Ljudi pozdrav svima. Imam par pitanja, pa ako bi tko htio i znao odgovoriti. Zadnji iOS sam koristio iOS7. Pa me zanima je li aplikacija za mail sad sama ti javi kad imas mail ili moras kao prije uci u mail i refreeshat da bi ti se pojavili novi mailovi? I jos jedno pitanje, koliko ste opcenito zadovoljni svojim 6s? Ja sam bio otisao na android LG G2 pa G3 reko da vidim ima li napretka u androidu. I mislim da dovoljno govori to da se zelim vratiti svome iOS-u. Tocnije 6s 64GB me zanima. Eto unaprijed zahvaljujem svima na maloj (meni velikoj) pomoci. Lp.

Ja sam prije isto koristio android flagshipove ali nema do iOS-a . Mob je stvarno odličan i dosad mi nikad nije "zatrzao" ili se crashao što je i za očekivati kad daš toliku cifru za mobitel. Jedina primjedba je po meni baterija.  Nije da je katastrofa ali više od jednog dana neće moći izdurati (malo jjače korištenje,pjesme,facebook,mesenger,viber,par poziva,igrice,surfanje)

10 godina
Hvala kolega na odgovoru. A to za bateriju me ne sekira jer sam svjestan toga. Bitno da izdrzi jedan dan. Jer i moj G3 punim svaki dan i imam u sluzbenom autu uvijek xiaomi punjac od 10000mah. Ma iOS je zakon. Ne mogu ja reci da moj G3 nije stroj. Ali kad ima bug, ceka se po 10mj da se otkloni. Nadogradnje su koma. Mozes li mi samo odgovoriti ono u vezi maila sto sam pitao?
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Mail ti radi isto, znaci na refresh. Prije je bila nekakva opcija preko exchange-a i to je radilo odlicno. Ja koristim Outlook kao primarni mail i on ima push tako da dobije odmah mail. Radi bez ikakvih problema.

Bas imam priliku koristiti i6s 64GB i nisam nesto odusevljen s njime. Baterija je blago receno grozna, i6 je imao osjetno bolju. 3D me nije ni malo impresionirao i meni je neupotrebljiv. iOS 9.2.1 ima mozda nekome poboljsan multitasking ali meni ne odgovara sto vise nema brzog skrolanja otvorenih aplikacija vec se sve vuce za poludjeti. 2GB memorije je odlicno sjelo, sve otvorene aplikacije otvara bez refresanja. Sto se tice baterije, 40min razgovora u komadu je 10% manje, sms, whats...nesto dopisivanja i malo kamere je 15% manje u nekih pola sata. Kamera gotovo ista kao i 8mpix. Sve u svemu, tko voli...slobodno :)..nije mi to vise kao sto je nekada bilo...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mail aplikaciju može podesiti koliko često da ti refresha, ja sam osobno isključio tu opciju i stavio manualno da uštedim malo na bateriji.
Ali da baterija je dosta losa, razmišljam o kupovini nekog dodatnog napajanja tipa onaj case sa baterijom ili posebni power brick. ima tko iskustva sa tim?
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Ide moj u zamjenu za S7 :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Baterija je osjetno bolja na 9.3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Meni je 5s doslovno dobio turbopunjač s ovim 9.3 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IPhone 6s - Rasprava

Može li netko dati preporuku za tempered/kaljeno staklo al da je malo šire od oubičajenoga. Neki dan je sestra stavljala na svoj iPhone i staklo je jedva širine ekrana (funkcionalnog dijela prednje strane) tako da su rubovi nepokriveni i to jako loše izgleda. Ako iti malo krivo polegneš jedan dio ekrana ti je otkriven. Malo sam istraživao i to je navodno zbog toga što je prednje staklo zaobljeno prema kraju. Sve OK al ako ima neko staklo što je bar mm šire sa svake strane tako da opet ne ide blizu ruba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
nani kaže...

Može li netko dati preporuku za tempered/kaljeno staklo al da je malo šire od oubičajenoga. Neki dan je sestra stavljala na svoj iPhone i staklo je jedva širine ekrana (funkcionalnog dijela prednje strane) tako da su rubovi nepokriveni i to jako loše izgleda. Ako iti malo krivo polegneš jedan dio ekrana ti je otkriven. Malo sam istraživao i to je navodno zbog toga što je prednje staklo zaobljeno prema kraju. Sve OK al ako ima neko staklo što je bar mm šire sa svake strane tako da opet ne ide blizu ruba?

Oprez, tek sad sam vidio komentare da baš i nije tako sjajno... Ali vjerujem da ima negdje...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 15:29 (skank666).
16 godina
U zadnje vrijeme imam problema sa sporim ptvaranjem kamere,ponekad ,ne svaki put. Otvorim app ali screen bude zaledjem par sekundi i tek se onda upali,progleda kamera. Popizdim kad se to dogodi jer obicno promasis trenutak koji si htio uslikat i jebiga onda
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

zasto nemogu na ipad mini retina (mini 2) stavit ios 9.3? Dal je to samo za iphona?

Probao i prek kompa ali nista

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

zasto nemogu na ipad mini retina (mini 2) stavit ios 9.3? Dal je to samo za iphona?

Probao i prek kompa ali nista

Nisi jedini kompa! 

Nekim se ljudima dogodio bootloop tijekom instaliravanja 9.3 verzije, pa su ju privremeno povukli, ali uskoro slijedi ponovno puštanje u eter! 

ATJ Lučko
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

aha. nisam pratio nista zadnje vrijeme.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Sta donosi 9.3?  

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
14 godina
Scarfaceee kaže...

Sta donosi 9.3?  

Koliko sam ja so far uočio, puno bolju bakteriju i nightshift light, znači prebacivanje u topliji spektar u večernjim satima! 

Koliko sam mogao probati, stvarno je ugodniji za rad u večernjim satima! 

Doduše, ja pričam o iPhone 6 Plus modelu, odnosno ne 6S liniji, oni možda dobiju i više unutar update-a, koji je kod mene bio preko 300MBt! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Scarfaceee kaže...

Sta donosi 9.3?  

Koliko sam ja so far uočio, puno bolju bakteriju i nightshift light, znači prebacivanje u topliji spektar u večernjim satima! 

Doduše, ja pričam o iPhone 6 Plus modelu, odnosno ne 6S liniji, oni možda dobiju i više unutar update-a, koji je kod mene bio preko 300MBt! 

Mogu potvrditi za bateriju, stvarno traje primjetno duže.

Za ovaj nightshift light nemogu reći jer ga nisam isprobao još.

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Scarfaceee kaže...

Sta donosi 9.3?  

Mslis da ce to poboljsanje baterije biti i na strijim modelim tipa ip5 5s c?

Repent the end is near!
14 godina
Scarfaceee kaže...
ATJLučko kaže...
Scarfaceee kaže...

Sta donosi 9.3?  

Mslis da ce to poboljsanje baterije biti i na strijim modelim tipa ip5 5s c?

Obzirom "Prije svega" na površinu ekrana, odnosno veličinu, kod iPhone 5 bi se stanje sa trajanjem ciklusa bakterije mogao još više poboljšati, ali ipak sve ovisi koliko si bih or little juser!  

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
a bio sam max 5 minuta na instagramu,ostalo messenger ili pocetni zaslon..
''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Instalirao sam 9.3 čim je izašao. Danas mi ponovno nudi da ažuriram na 9.3 iako već jesam na njemu i odlično radi.

Je li to neka greška ili je ovo neka novija verzija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Instalirao 9.3 na ipad mini 2 retina i mogu rec da sam poprilicno iznenaden nema vise lagga na npr spotlightu i jos na par mjesta sto je bilo sramotno za uredaj od 2500kn.

igrao sam se sad 20minuta i osjeti se da radi bolje. bravo jabuka.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Ip s5 5 5c i dalje nemaju upload na 9.3 \

Stiglo danas

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 15:12 (Scarfaceee).

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Kamera?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Planiram da kupim Iphone6s pa me interesuje da je dovoljno uzeti sa 16GB ili ipak 64GB memorije?

0 0 hvala 0
13 godina
IPhone 6s - Rasprava

Dovoljno je 16gb.

Otvori cloud, diži fotke gore i to je to. 12gb ti je slobodno nakon setupiranja mobitela, nećeš to baš u šusu popuniti.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice