IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 256.605
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: IPhone 6s
Stolnik kaže...

Zanima me kakvi su to problemi? Ja koristim iPhone od 3G modela, trenutno sam na 6S-u i nikad nisam imao nikakvih problema. 

Hm, dobro sad to baš nebih nazvao realnim. Osim ako iphone ne držiš samo isključivo kao držač za papir i provjeru točnog vremena. Nema savršenih setupa; da ima - nebi iOs imao nadogradnji i patcheva. No ovo je tema o 6s. pa nebih dalje OT-ao. Zasad doduše meni 6s stvarno ne pričinjava neke spomena vrijedne probleme, ali ne pravi mi ih niti galaxy s6, tako da izgleda nisam relevantan jer nemogu naći nešto negativnog pa da stručno sve skupa nazivam smećem :/

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
12 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Stolnik kaže...

Zanima me kakvi su to problemi? Ja koristim iPhone od 3G modela, trenutno sam na 6S-u i nikad nisam imao nikakvih problema. 

Hm, dobro sad to baš nebih nazvao realnim. Osim ako iphone ne držiš samo isključivo kao držač za papir i provjeru točnog vremena. Nema savršenih setupa; da ima - nebi iOs imao nadogradnji i patcheva. No ovo je tema o 6s. pa nebih dalje OT-ao. Zasad doduše meni 6s stvarno ne pričinjava neke spomena vrijedne probleme, ali ne pravi mi ih niti galaxy s6, tako da izgleda nisam relevantan jer nemogu naći nešto negativnog pa da stručno sve skupa nazivam smećem :/

Dapače, ja ovakvo mišljenje ljudi koji simultano koriste oba uređaja, pa čak i uređaje na više platformi uzimam za ozbiljnije nego svoje vlastito mišljenje, pošto koristim samo jednu, ili nekoga tko mi lakonski zaključi da je nešto smeće bez validnog argumenta. Jer kvalifikacija smeće je rezervirana samo i isključivo za hrvatski kreditni rejting, teško da postoji šta lošije od tog u svijetu pametnih telefona 

14 godina
zvonac kaže...

@ocean, 16gb, mada me to me ne dira tolko, svaki mob je bio 16 il 32, a sd nisam nikad koristio.

Nisam nigde naveo da je android smece, cak naprotiv, ima android neke stvari dobro rijeseno na koje bi se i ios mogao ugledat..

Imao sam nekad "davno", ip5 i ip6 to je bilo kratko koristenje doticnih, onda me nije nis privuklo, al sad ios 9 mi se cini zaokruzeniji OS..

@bubimir, razocaran sam 950tkom pogotovo OSom koji je jos nedovrsen i kamerom koja nije na visini zadatka...

6s ima dobru kameru, al video 60fps mu je adut, odlican je, nekaj slicno ko na Z5..

Jel zna ko di stavlja ringtone iz zedge aplikacije, trazim al nemrem nac?

Zvonac, hoće li ti ovaj SS pomoći možda? 

ATJ Lučko
12 godina
IPhone 6s

Sve su to dobri uređaju, svađate se oko gluposti. Svatko neka koristi što voli/želi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s

Vjerovatno rečeno xy puta, ali zanima me koji je po Vama nabolji case za 6s?

wot: maxonuniversal

0 0 hvala 0
14 godina
MaxonUniversal kaže...

U mojem slučaju, moje skromno subjektivno razmišljanje, samo originali! 

Koštaju, ali vrijede svaku lipu uloženu! 

Jedna mala sugestija, imam i kožni i gumeni, po mojem, gumeni je bolja i isplativija investicija! 

ATJ Lučko
13 godina
ATJLučko kaže...
MaxonUniversal kaže...

Jedna mala sugestija, imam i kožni i gumeni, po mojem, gumeni je bolja i isplativija investicija! 

Tvoje skromno subjetkivno misljenje bas i ne dolazi do izrazaja u bilo kojoj temi gdje se spominje Apple. 

Davat preveliku lovu za original apple nema smisla. Dok je pun ebay, ljepsih i mozda cak kvalitetnijih maskica.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

Ja bih ovdje stao uz Lučkog jer i sam više preferiram original dodatnu opremu, često iz kvalitativnog razloga. Bez obzira što trenutno nisam vlasnik IP telefona, smatram da ipak ako imaš IP imaš para i za propisnu zaštitu ili drugu dodatnu opremu. A u konačnici se i isplati jer je dizajnirana striktno a ne generički i rađena prema modelu i sa primjenom a ne da preplavi tržište.

14 godina
SimeKZ kaže...
ATJLučko kaže...
MaxonUniversal kaže...

Tvoje skromno subjetkivno misljenje bas i ne dolazi do izrazaja u bilo kojoj temi gdje se spominje Apple. 

Davat preveliku lovu za original apple nema smisla. Dok je pun ebay, ljepsih i mozda cak kvalitetnijih maskica.

Kao prvo, našao se tko će me prozivati o Apple gadgetima i dodatnoj opremi! 

Kao drugo, o ukusima se ne raspravlja, a niti o tome kako će tko i na što trošiti svoj novac! 

Kao treće, sa kojom kvalifikacijom ste vi kolega relevantan i referentan subjekt i faktor da možete cijeniti i ocijeniti kvalitetu original Apple case-ova za mobitele? Možda ako ste jednom makar uzeli jedan u preširokoj ponudi koju Apple nudi, što je apasolutno nemoguće, jer ste vi poklonik EBay-a i jefitlena koji se tamo uzimaju! 

BTW, još bih vam i povjerovao, ponekad kada čitam sa pola jednog oka vaše komentare, ali kada ste već napisali i ovaj dio;"i možda cak kvalitetnijih maskica", e tu ste me oborili s nogu, čisto zato jer niti o "njima" blagog pojma nemate, uopće!

ATJ Lučko
11 godina
IPhone 6s

Koji god mobitel zadnjih 2-3 godine sam imao, štitio ga je neki Spigen case koji je toliko dobar da cisto sumnjam da Apple-ov moze biti bolji i estetski ljepsi...uopce vise ne gledam druge vec odem na Spigen.inc i narucim...eventualno bih jos preporucio Ringke.

Kod te dvije marke (Spigen i Ringke) mi se svidja sto imaju modele "case-ova" koji su potpuno prozirni pa ne narusavaju ljepotu samog uredjaja, a pruzaju vrhunsku zastitu.

http://www.ringke.com/site/brand.php?id=3&item=93

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 0:34 (ocean77).

2 0 hvala 0
17 godina
IPhone 6s

Imam neku maskicu od par kn, al sad baš gledam spiegen di je daleko lijepša i taman krojena za 6s..

Inače uvijek sam fural nillkin, al sad za ajfon baš gledam one ultra slim air caseove (0.3mm)..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ATJLučko kaže...
SimeKZ kaže...
ATJLučko kaže...
MaxonUniversal kaže...

Kao prvo, našao se tko će me prozivati o Apple gadgetima i dodatnoj opremi! 

Kao drugo, o ukusima se ne raspravlja, a niti o tome kako će tko i na što trošiti svoj novac! 

Kao treće, sa kojom kvalifikacijom ste vi kolega relevantan i referentan subjekt i faktor da možete cijeniti i ocijeniti kvalitetu original Apple case-ova za mobitele? Možda ako ste jednom makar uzeli jedan u preširokoj ponudi koju Apple nudi, što je apasolutno nemoguće, jer ste vi poklonik EBay-a i jefitlena koji se tamo uzimaju! 

BTW, još bih vam i povjerovao, ponekad kada čitam sa pola jednog oka vaše komentare, ali kada ste već napisali i ovaj dio;"i možda cak kvalitetnijih maskica", e tu ste me oborili s nogu, čisto zato jer niti o "njima" blagog pojma nemate, uopće!

Ne pricam nikad o stvarima o kojima ne znam ili stvari koje nikad nisam drzao u ruci, kao primjerice tu apple masku. Mogu ocijeniti kvalitetu apple case jer sam imao prilike drzati u ruci i mogu ti reci da niti blizu nije nekim ostalim markama poput navedenog Spigena.. i tu sam te oborio s nogu.

Ne komentiram tvoj ukus niti nacin na koji ce trosit novce... samo dajem savjet isto kao i ti. Ne znam zasto se palis. 

Sa kvalifikacijom da sam vidio i drzao taj case. Spigenove su miljama ispred toga... i to da ima 3x vecu ponudu od Applea. Sa ''sirokom ponudom'' si me oborio :D Moram ti reci. 

Ako znas trazit, na ebayu ces naci povoljnije i kvalitetnije. Tko hoce uzme case za 0,50$, opet ja takve ne kupujem pa opet. 

12 godina
IPhone 6s

Ni jedan. Mrzim maske bilokoje vrste. Na patim na to da mi mobitel nakon godinu dana bude ko novi. 

1 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s

Ni jedan. Mrzim maske bilokoje vrste. Na patim na to da mi mobitel nakon godinu dana bude ko novi. 

0 0 hvala 0
13 godina
omomomomoomm kaže...

Ili to... steta lijep mobitel pokrivat maskom. On sluzi tebi ne ti njemu... pogotovo ako ga ne mislis prodavat poslije.

12 godina
SimeKZ kaže...
ATJLučko kaže...
MaxonUniversal kaže...

Sve si ih probao u realnim uvjetima pa znaš?

Appleov siliknski case je vrhunski.

11 godina
odjavljen
IPhone 6s

ajte ljudi tjedan dana raspravljate jedno te isto, ja uvjek pomislim neko novo pitanje ili sto god pa da vidim kad ono uvjek isto. 

ja sam uvjek za sve svoje ajfonove imao po minimalno 5 kejsova, sve sam ih isprobao, takodjer posjedujem jedan apple gummy kejs, i jako je dobar. 

samo eto sada planiram uzeti Spigenov novi model kejsa. Svakom neki kejs pase, ja recimo ne mogu nositi svoj ajfon u onome flip kejsu, dok vidim da ga vecina ljudi nosi, i sta bi ja sad trebao da raspravljama sa nekim sto to nosi ? 

svako ima pravo na svoja misljenja i odabir kejsa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
siick_bubble_gumm kaže...

ajte ljudi tjedan dana raspravljate jedno te isto, ja uvjek pomislim neko novo pitanje ili sto god pa da vidim kad ono uvjek isto. 

ja sam uvjek za sve svoje ajfonove imao po minimalno 5 kejsova, sve sam ih isprobao, takodjer posjedujem jedan apple gummy kejs, i jako je dobar. 

samo eto sada planiram uzeti Spigenov novi model kejsa. Svakom neki kejs pase, ja recimo ne mogu nositi svoj ajfon u onome flip kejsu, dok vidim da ga vecina ljudi nosi, i sta bi ja sad trebao da raspravljama sa nekim sto to nosi ? 

Apropos flip case-a, ako je to onakav sa preklopom, niti ja takve očima ne mogu smisliti! 

Jedino što mogu smisliti, po dizajnu isključivo gledano, osim originala su waterproof kućišta kao "SEIDIO" model "OBEX" u žutoj boji da je čim uočljiviji!

ATJ Lučko
11 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
siick_bubble_gumm kaže...

Apropos flip case-a, ako je to onakav sa preklopom, niti ja takve očima ne mogu smisliti! 

Jedino što mogu smisliti, po dizajnu isključivo gledano, osim originala su waterproof kućišta kao "SEIDIO" model "OBEX" u žutoj boji da je čim uočljiviji!

ma kolega, ogledaj ti Spigen Rugged Armor. :D 

EDIT : evo ti slika :P

11 godina
IPhone 6s

Koji su vam motivi ili jos bolje potrebe da tako lijepi mobitel ubacite u takav ruzni case?

Ne volim opcenito zastite za mob, ali svjestan sam da cu brzo ostetiti mob ako nemam zastitu pa ako vec stavljam uvijek uzmem neku koja mu najmanje narusi dizajn...citaj najmanje se vidi, a tu Spigen ima nekoliko modela koji nude vrhunsku zastitu, a jedva da se primjete.

iphone-6s-case-air-skin

3 0 hvala 0
14 godina
IPhone 6s

Ja sam uzeo ovu. Još nije stogla pa ne mogu reć kakva je, al nekaj sličnoga sam imal na prošlom mobitelu ( 5s ) i bila mi je odlična.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gubi li se jailbrejkom garancija?
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...
Gubi li se jailbrejkom garancija?

U teoriji da, al ako ti se slučajno što desi s mobitelom samo ga restoraš i nitko živ ne može skužit da je bio jailbreakan, tak da samo naprijed!

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
17 godina
IPhone 6s
Pitanjca dva, pod battery usage stoje mi vremena korištenja pojedinih aplikacija, al dok ga maknem s punjača i dalje je isti usage, kaj ne bi možda trebalo bit nakon što se mob napuni i skineš ga s punjača da mjeri usage aplikacija "nanovo" sve do ponovonog uštekavnja moba na punjač?
Bar je tak na androidu, sad sumnjam da je na iosu drukčije..

Primjetio sa dok nekog zovem il mene neko zove, čujem šum u slušalici u trajanju od 2-3s..
Sad ne znam dal je to do mreže, ajfona il nekaj trećeg? Ak je imao ko isti slučaj..
Inače upgrade je rađen sa 9.0.2 na 9.2 restore nije rađen ne znam jel bi pomoglo da mob resetiram..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...
Pitanjca dva, pod battery usage stoje mi vremena korištenja pojedinih aplikacija, al dok ga maknem s punjača i dalje je isti usage, kaj ne bi možda trebalo bit nakon što se mob napuni i skineš ga s punjača da mjeri usage aplikacija "nanovo" sve do ponovonog uštekavnja moba na punjač?
Bar je tak na androidu, sad sumnjam da je na iosu drukčije..

Primjetio sa dok nekog zovem il mene neko zove, čujem šum u slušalici u trajanju od 2-3s..
Sad ne znam dal je to do mreže, ajfona il nekaj trećeg? Ak je imao ko isti slučaj..
Inače upgrade je rađen sa 9.0.2 na 9.2 restore nije rađen ne znam jel bi pomoglo da mob resetiram..

Usage je i dalje isti jer mjeri korištenje aplikacija 24 sata, a sad dal ga ti zaštekaš za punjač ili ne nema nikakve veze s time, jer ponavljam, mjeri korištenje aplikacija svakih 24h.

Nemam problem s zvučnikom, probaj restorat pa vidi...

14 godina
IPhone 6s

Zvone kolega! 

Ja sam na T-Com-u, i po neki puta znam čuti nekakvo "krčanje", ali kratkotrajno, a na kojoj si ti mreži? 

Moje onako na prvu razmišljanje je da vjerojatno imaš problem u mreži, sa kvalitetom signala, a ne bih se začudio da je i problem u mobitelima onih koje zoveš, jer su možda na poziciji slabo pokrivenoj kvalitetnim "opet" signalom! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Zvone kolega! 

Ja sam na T-Com-u, i po neki puta znam čuti nekakvo "krčanje", ali kratkotrajno, a na kojoj si ti mreži? 

Moje onako na prvu razmišljanje je da vjerojatno imaš problem u mreži, sa kvalitetom signala, a ne bih se začudio da je i problem u mobitelima onih koje zoveš, jer su možda na poziciji slabo pokrivenoj kvalitetnim "opet" signalom! 

Vip mreža, kolk vidim signal je full....

Baš sam se s frendom razgovaral prek moba i pitam ga jel čuje taj šum, veli da niš ne čuje, znači to je nekaj sa moje strane...

Ma taj šum traje jako kratko 1-2s..

EDIT: dal se može napravit downgrade sa 9.2 na 9.0.2?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 16:14 (zvonac).
16 godina
zvonac kaže...

EDIT: dal se može napravit downgrade sa 9.2 na 9.0.2?

ne

13 godina
neaktivan
IPhone 6s

Iphone mi poludio... Jednostavno nikako mi ne otvara preko interneta nista. Imam obavijest za poruku na viberu,ali prodje 5min dok je ucita u programu,ne otvara mi web stranice ni nista.. Jako je spor zadnjih 5-6 dana,a vise toga i jedva otvara.. Sta je to sad?

i jos ovo pitanje.. Za sinkronizaciju kontakta.. Normalno svaki put stavim da mi prikazuje kontakte s maila (gmail),ali kada ja stavim novi kontakt u mobitel on mi ne ide automatski na taj gmail. Zasto? Kako da sve kontakte sinkroniziram s mailom? Nigdje ne vidim tu opciju tj da ih kopiram na mail. Kako da rijesim problem

? Hvala

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 11:52 (Bash).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice