Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.780
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Iphone 6 - Rasprava
dodo0311 kaže...

na iglama sam vjeruj mi daj boze da dode . javim i posaljem sliku ako dode

denis76 kaže...

Pozdrqv prijatelju dodje li tebi iphone i ja sam narucio u ponedeljak

Ma vas dvojca ste kraljevi hahahahah...

Prestanite lagat ovaj napačeni narod.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Iphone 6 - Rasprava

Treba im prvo zvat policiju, a usput i kosti polomit.
Ovdje neka bug. hr reagira pa proslijedi policiji podtake koje imaju.

Long Live Freedom
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6 - Rasprava

To je jedan te isti lik koji misli da u forumski potpis ide vlastito ime osobe. Čak i taj dio je loše obavljen, jer kolike su šanse da osim što su se kao nedavno tek registrirali, oboje imaju forumski potpis identičnog stila?! 

Evo i screenshot u slučaju da pokuša(ju) izmjeniti potpis u međuvremenu: Screenshot

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 0:05 (dreammaker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Tko je uopce moderator ovdje na ovom podforumu? Nek ih trajno banira ak nis drugo

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

glupani narucio sam mob u ponedeljK OTISAO SAM U PBZ BANKU I PROVJERIO NJIHOV RACUN UPLATIO SVOJE NOVCE I SAD MI SE STOKA NE JAVLJA VECE TRI DANA NA NJHUSKALU SU OBRISALI PROFIL A NA OVAJ MOB KOJI SU OSTAVILI SU OD JUCER NEDOSTUPNI NAPRAVIO SAM NOVI ACC BUDALE DA VAM KAZEM DA NE KUPUJUETE JER I MENI SU ISTU PRICU PRODALI AKO IMA JOS LJUDI KOJI SU NRUCILI NEKA SE JAVE OVDJE NA FORUMU RAZMIJENIT CEMO fB ADRESE BROJEVE BILO STA JER AKO OCEMO SVOJE NOVCE NAZAD JEDINA SANSA NAM JE DA SE UDRUZIMO JA ZOVEM JUCER I DANAS NE JAVLJAJU SE NIKAKO NA NJUSKALU IH VISE NEMA NA FB I EMAIL NE ODGOVARAJU I TAKO ODE MOJI 3599 KN NIZ VODU JER SU MI GLUPANI U PBZ REKLI DA IMAJU UGOVOR SA NJIMA I SAD KAO MENI CE MOB DOCI DO SRIJEDE IDUCEG TJEDNA U STO JA UOPSTE NE VJERUJEM.... MOLIM AKO IMA JOS NEKO DA JE NARUCIO A NIJE DOBIO UREDJAJ KAO JA NEKA SE JAVI OVDJE OSNOVAT CEMO FORUM GRUPU NA FB NEZNAM NI JA STA VISE I TUZIT TE LOPOVE NEKO ZA OVO MORA ODOGOVARAT

10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

JOS NESTO U AUTU MI JE UPLATNICA slikat cu je i pokazati vam da sam uplatio u pon u pbz banki i od tada nemogu stupit u kontakt sa tom firmom koja mozda i ne postoji  priznaj mozda sam nasjeo na prevaru ali zato sam i trazio po forumu bilo sta da se uvjerim sta je price-cutters kako vidim bacio sam novac tacnije 3599,00 kn koliko kosta iphone 6 128 gb sad trazim ako ima bilo ko da je jos narucio da ih tuzimo ili bilo sta  jer napominjem neko mora odgovarat za ovo

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Oprosti ako zvuči bezobrazno, ali ne mogu vjerovat da si nešto drugo očekivao zaista??

Mislim u današnje vrijeme, nebrojeno puta upozoravano NE KUPUJTE NEŠTO DOK NE VIDITE. NE UPLAĆUJTE NOVCE.

I opet, ovakvi slučajevi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Denis076 kaže...

glupani narucio sam mob u ponedeljK OTISAO SAM U PBZ BANKU I PROVJERIO NJIHOV RACUN UPLATIO SVOJE NOVCE I SAD MI SE STOKA NE JAVLJA VECE TRI DANA NA NJHUSKALU SU OBRISALI PROFIL A NA OVAJ MOB KOJI SU OSTAVILI SU OD JUCER NEDOSTUPNI NAPRAVIO SAM NOVI ACC BUDALE DA VAM KAZE

Kojim pravom vrijeđaš ljude ovdje na forumi i dereš se (velika slova znače dreku i zabranjena su na forumu)

To što si ti ,ako si uopće uplatio, (ja ti ne vjerujem ni jednu napisanu riječ) ,ispao naivan, prevaren i što sve ne.. nije razlog da vrijeđaš…. Pohlepa je gadna stvar

Naime poznate su cijene iPhonea, a i kad bi sam sastavljao novi iPhone,(naručivao dijelove), cijena bi bila 20-25 posto manja( bez uračunatog rada i ostalih troškova).. dakle ni približno cijeni koja je bila ponuđena u tim online trgovinama

Želim ti sreću u istjerivanju pravde vezano za tvoj slučaj… ali opet kažem ,ne vjerujem ti ni riječ

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 11:28 (razjaren).
17 godina
Iphone 6 - Rasprava

Vlasnik toga je Renato Mušec, tip ima profil na fejsu, a negde sam videl i ima adresu. Konjščina..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

-----

pls delete.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 11:58 (Edge).
10 godina
neaktivan

kojim ste vi mene pravom banovali da prevaren sam sa tri i pol tisuce kuna i ne zelim da se jos nekome to isto desi a oni koji su vec narucili zelim da ih sakupim da ih tuzimo cekaj malo vi mene banujete izbacujete sa forum otkuda ja znam da od vas neko ne radi za njih i ovo nema veze sa pohlepom nego svako na ovome vremenu gleda da prodje sto jeftinije narod nema novaca ali ima zelje i snove kao i oni sa novcem zelim samo da okupim one koji su prevareni i da krenemo na tu tvrtku jer neko stoji iza ovoga a tvonec tebi hvala za ime renato musec od necega cemo pocet i pokusat trazit a ti edge sto si napisao pls delete mozda si ti clan tvrtke odnosno bande koja vara ljude pa so napisao pls delete mozes obrisat sa kojeg oces foruma ali ja cu nac nacin da okupim ljude jer sigurno nas ima jos..koji su prevareni

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Napisao je pla delete za svoj post nevezano za tebe. A sto se tice tvojih 3500kn mislim da se mozes pozdraviti sa njima nazalost ovo ti je zivotna skola.

0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 6 - Rasprava

Narod nema para... ali ima 3600kn iskesirat za iPhone da bude baja.... yep... bas ti je trebo taj iPhone od 128gb, ne znam sta bi stavio na njega...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Nikada, ali nikada se neću moći načuditi pojedincima, koji žele kruha iznad pogače! 

U životu sam uzeo nekih desetak mobitela, preko Plavog Oglasnika, ali i uvijek dogovarao primopredaju oči u oči, i dok ne provjerim gadget, nema love, a i onda, solarno plaćanje, iz ruke u ruku! 

A je8i ga, oduvijek je bilo najviše grbavih drva, i onih "grbavih", na njihovu žalost!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nema kruha bez motike ni iPhonea bez zlatnog AmExa 

šalamala, razumijem tvoju frustraciju ako si prevaren ali xyz puta se na raznim forumima govorilo ništa uplaćivat dok ne vidiš i ne primiš robu. nažalost, dobar dio ne igra po pravilima pa ostanu posrani i onda se vade na prevaru, skupljaju ljude za tužbe i tako dalje. Prevaranata ne bi bilo da nemaju koga prevarit, ovaj put si ti naletio, neki put će netko drugi...

10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

prva stvar kupovan je dijetu koje je bolesno druga stvar ulozilo je nas pet novac  treca stvar nmorate vrijedjat znate banovat druge i pripovjedat a zna li iko na koji nacin skinut tu tvrtku laznu jos uvijek imaju stranicu online i na fb kako ih zaustavit kome se obratit te bi stvari bile od koristi vise nego pametovanje zasto i kako

0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

jos nesto izadjite na ulicu postavite stand eto za pet minuta inspekcije nezakonito poslovanje i odmah kazna a ko za ove prevare treba da vodi racuna nadam se nasa policija ili je ovo nebitno sto se ovako desava postoji li i jedna organizacija koja se bavim ovim tipom kriminala u nasoj RH

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6 - Rasprava

Dobro ljudi sto vi citate?! Lijepo sam napisao NE NARUCUJTE...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Denis076 kaže...

prva stvar kupovan je dijetu koje je bolesno druga stvar ulozilo je nas pet novac  treca stvar nmorate vrijedjat znate banovat druge i pripovjedat a zna li iko na koji nacin skinut tu tvrtku laznu jos uvijek imaju stranicu online i na fb kako ih zaustavit kome se obratit te bi stvari bile od koristi vise nego pametovanje zasto i kako

Denis076 kaže...

jos nesto izadjite na ulicu postavite stand eto za pet minuta inspekcije nezakonito poslovanje i odmah kazna a ko za ove prevare treba da vodi racuna nadam se nasa policija ili je ovo nebitno sto se ovako desava postoji li i jedna organizacija koja se bavim ovim tipom kriminala u nasoj RH

Vidim pismenost i gramatika su na nivou... Upravo potvrđuješ stereotip da je takve najlakše ''skurit''. Policija neće ništa posebno jer im nije u interesu, pošto je iznos manji od 4000kn. Tako je bilo i kad su mom susjedu maznuli bajk isto cijenili oko 3500 i rekli ne možemo ništa. Ak nemaš žiu u murji ostaje ti jedino privatni istražitelj, u tom slučaju ćeš masno platit.

10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

znači to su neki lopovi teški,još sada gledam baš na njuškalu uopće oglasa nema,a na facebooku ima,još ljudi lajkaju haha

jel zna mozda neko gdje se može naći iPhone 6plus do 5milja??

Bres

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Ako netko treba novi i6 sa pismenim jamstvom...slobodno kontakt u inbox :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 18:32 (robee1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

haha - to je sve što se može reć specijalcima koji su mislili nabavit najjači iphone 6 za 3500kn

mi ostali smo svi budale koji smo dali preko 5k kn

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Evo jedan zanimljiv video 

koga zanima nek se pretplati na lika ima stvarno dobre videe i moze se saznati dosta novosti od njega

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

sad je i potvrđen datum ajfon eventa

http://www.apple.com/apple-events/september-2015/

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Iphone 6 - Rasprava

Htio sam pitati jel netko imao problem na Iphone 6 da mu u doljnjem desno kutu nakon se pomice / klacka.. kad stisnem prstom cujemo se onako click.. Jel to pokriva garancija il isamo treba onda dva doljna sarafa zategnuti ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Nema ti to veze sa jamstvom...svi su takvi..jedino sto netko primjeti a netko ne :) Nije nista lose...samo malo display radi...ista stvar je bila i na i5c.

0 0 hvala 0
10 godina
Iphone 6 - Rasprava

Cuo sam da se prije dobivalo novi iphone ako se to desi.. a sad vise ne, ali ti to srede.. ali sam cuo isto bio da vise to ne priznaju pod garanciju i samo ti vrate iphone

0 0 hvala 0
14 godina
robee1 kaže...

Nema ti to veze sa jamstvom...svi su takvi..jedino sto netko primjeti a netko ne :) Nije nista lose...samo malo display radi...ista stvar je bila i na i5c.

Da nebi bilo nismo znali! 

Ovo se je dogodilo tebi i tvome gadgetu, ili samo trolate kolega!? 

U svojih punih devet mjeseci nisam čuo niti vidio nikakvo škripanje, cviljenje, klackanje ili bilo kakvu neispravnost ili deformaciju na svojem belowed gadgetu. 

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Kakvo trolanje :)

Svi su jako osjetljivi kada je u pitanju ejpl opcenito i na njega ne daju kao da je savrsen....svemoguc...

Kroz ruke mi je proslo desetke i6-ica i na prvu su sve super...no neke imaju problema sa zvukom kod razgovora, neke imaju to malo klackanje displaya, nekima propadnu gumbi za zvuk (ovo se rijesi preko jamstva)...

Kao sto sam i rekao, netko primjeti a netko ne...ipak je to sam precjenjen fon i nista vise i nista manje :)

2 0 hvala 0
14 godina
robee1 kaže...

Kakvo trolanje :)

Svi su jako osjetljivi kada je u pitanju ejpl opcenito i na njega ne daju kao da je savrsen....svemoguc...

Kroz ruke mi je proslo desetke i6-ica i na prvu su sve super...no neke imaju problema sa zvukom kod razgovora, neke imaju to malo klackanje displaya, nekima propadnu gumbi za zvuk (ovo se rijesi preko jamstva)...

Kao sto sam i rekao, netko primjeti a netko ne...ipak je to sam precjenjen fon i nista vise i nista manje :)

Kakvo trolanje pitate kolega, e pa kazati ću vam, DEBELO PRECJENJENO, od vas! 

Ako se dotaknemo pitanja osjetljivosti, pogledajmo kako je nesavršen prvo android OS, a onda kako je nesavršen svaki ponaosob oblik androida "podešen" za svaki brend pojedinačno?! 

Kažete da vam je kroz ruke prošlo desetke 6-ica, ma baš me živo zanima, u kojem kontekstu?! Testera, servisera, nešto treće, ili ste svima bili vlasnik?! Bez uvrede, ali ne vjerujem dok nešto konkretnije po tom pitanju ne elaborirate, niti pola zareza!! 

Kao što sam kazao, vi kolega Turbo Trolate, i ne vjerujem da ste imali niti jednog konkretnog 24 sata u svojim rukama, jer je samo vaš ego, povrijeđeni iz ne znam kojeg i kakvog razloga precjenje, a ne jedan iPhone 6, ili iPhone 6 Plus!!!!

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice