Iphone 6 - Rasprava
- poruka: 2.188
- |
- čitano: 447.189
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Boysi, jel može ko okinut kratki video clip, low light uvjeti al da je snimano u 60 fps?
Na youtube sam gledal malo i video je impresivan pogotovo u 60 fps, al nemrem nigdje nać mračnije scene a da je snimano u navedenom fpsu...
Stvarno sam iznenađen videom koji radi ip6..

https://www.youtube.com/results?q=iphone+6+video+60fps
Pa biraj, strahota..
Našel sam neki video, di je tip u kući snimao 60fps, nema baš puno svijetla, al tražim nekaj još zamračenije..
Al u FF ne radi yt 60 fps..
Imam Chrome pa tam gledam...
A nemaš kaj, odi negde u zamračen dio prostorije ili van još bolje, sad dok je mrak di je minimalna rasvjeta, podesi na 1080 60fps i pusti nek snima par sekundi:) čisto da vidim kak to sve izgleda..
I uploadaj...

Di je video? :P

uploadaj na you tube i onda samo link stavi.
Bubni na YT..
Al obavezno 60fps
Ja i dalje čekam iPhone6 64 Gb u VIP-u ali nema šanse da se pojave.
Sta nemaju 64gb verzije u vipu??
ja takoder snimam 10 puta vise nego do sad :D
Ne, čekam od kad je izašao kod nas. Nisu ni dobili 64 Gb verziju. Nema šanse da uzmem ovaj od 16 Gb, premalo je.
Ne, čekam od kad je izašao kod nas. Nisu ni dobili 64 Gb verziju. Nema šanse da uzmem ovaj od 16 Gb, premalo je.
Naravno da je premalo. Kad out of the box dobiš cca 12 gb ja mislim. 32 bi bilo taman da ju nisu izbacili. Čudno da nemaju 64 gb. Tcom ima normalno u ponudi. Bit će da češ morati mijenjati operatera. :p
A čuj, svak zna svoje.... Meni ne bi bilo dosta nikak. Par videa kad snimiš na 60 fpsa ti pojede dosta. :)
Ja preskocio cak 3! S time da nisam prelazio na android iako je bilo ozbiljnih razmisljanja o tome, te sam duze od 4 godine imao staru cetvorku!! Eto, sad mi drago sto nisam presao na android :)

da javio mi je mob da je dostupna ali budem pričekao sa skidanjem dok ne čujem da nisu šta ukakili, nije ni da je neki veliki update, 28MB cirka
Nikad se nisam bavio sa tim icloudom. kak prenesti slike sa mobitela na taj icloud. na mobitelu mi je sve upaljeno icloud i fotografije. kad zapalim icloud na kompu windows 8 slika sa mobitel nema.
kad sam imao windows phone ono sto sam uslikao na mobitelu preneslo se odmah i na komp.
moze mi to sve netko malo pojasniti. zelim dsa kad sulikam sliku na mobitelu da se ona oddmah prenasa na moj icloud account i na kompu. i jos jedno pitanje kako spremiti ove kontakte koje sad imam na svojemu 5s da ih poslje prebacim na 6icu kad ju kupim ili kad unesem u novi mobitel svoj apple id imam odmah i kontake na windows phone je bilo tako.
ili je windows phone to imao bolje rjeseno ili sam ja jednostavno glup a i nikad to nisam radio.