Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 447.223
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Iphone 6
Da se malo pofalim snagom specifikacija ovog WOW, MONSTERa!!!!!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 4 hvala 0
11 godina
Iphone 6
Uzeo tamnu varijantu. Sad imam njega za službeni i G3 za privatni. Jako lijep i fluidan mobitel jedva čekam sutra malo kameru prošetati :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iphone 6

Boysi, jel može ko okinut kratki video clip, low light uvjeti al da je snimano u 60 fps?

Na youtube sam gledal malo i video je impresivan pogotovo u 60 fps, al nemrem nigdje nać mračnije scene a da je snimano u navedenom fpsu...

Stvarno sam iznenađen videom koji radi ip6..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6
Zvonac kolega dragi, daj linkaj taj video, čisto da vidim što se i kako to dela, da ne sfušam kada ga učinim!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: Iphone 6
ATJLučko kaže...
Zvonac kolega dragi, daj linkaj taj video, čisto da vidim što se i kako to dela, da ne sfušam kada ga učinim!

https://www.youtube.com/results?q=iphone+6+video+60fps

Pa biraj, strahota..

Našel sam neki video, di je tip u kući snimao 60fps, nema baš puno svijetla, al tražim nekaj još zamračenije..

Al u FF ne radi yt 60 fps..

Imam Chrome pa tam gledam...

A nemaš kaj, odi negde u zamračen dio prostorije ili van još bolje, sad dok je mrak di je minimalna rasvjeta, podesi na 1080 60fps i pusti nek snima par sekundi:) čisto da vidim kak to sve izgleda..

I uploadaj...

14 godina
Iphone 6
U svakom slučaju ću pogledati video, pa snimiti svoj video, ali tamo tek iza 22.00 sati. Ako netko stigne prije, neka se dobro potrudi.
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6
Evo videa kojeg sam snimio.
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 23:34 (ATJLučko).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
ATJLučko kaže...
Evo videa kojeg sam snimio.

Di je video? :P

14 godina
Iphone 6
Ne znam zašto, ali niti nakon pola sata mi nije upload-ao snimljeni video. Pomoć, kako staviti video na forum uz post, gdje sam zeznuo stvar?!?!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...
Ne znam zašto, ali niti nakon pola sata mi nije upload-ao snimljeni video. Pomoć, kako staviti video na forum uz post, gdje sam zeznuo stvar?!?!

uploadaj na you tube i onda samo link stavi.

17 godina
Iphone 6

Bubni na YT..

Al obavezno 60fps{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja i dalje čekam iPhone6 64 Gb u VIP-u ali nema šanse da se pojave.

10 godina
Virtua Fighter kaže...

Sta nemaju 64gb verzije u vipu??
11 godina
Iphone 6
Uživio sam se u slow motion 240fps video. Predobra stvar!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6

ja takoder snimam 10 puta vise nego do sad  :D

0 0 hvala 0
11 godina
Iphone 6
Zadovoljan sam baterijom skroz!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6
Kolku si svjetlinu imao i kolko je mob bio na wifi a kolko na 3g?

0 0 hvala 0
11 godina
Iphone 6
A svjetlina malo preko sredine, tu je oko pola pola wifi i 3G.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6
Znaci baterija je malo bolja neg na 5s. Super samo sa nije losija.

0 0 hvala 0
17 godina
Matthew26 kaže...
Virtua Fighter kaže...

Ne, čekam od kad je izašao kod nas. Nisu ni dobili 64 Gb verziju. Nema šanse da uzmem ovaj od 16 Gb, premalo je.

10 godina
Virtua Fighter kaže...
Matthew26 kaže...
Virtua Fighter kaže...

Ne, čekam od kad je izašao kod nas. Nisu ni dobili 64 Gb verziju. Nema šanse da uzmem ovaj od 16 Gb, premalo je.

Naravno da je premalo. Kad out of the box dobiš cca 12 gb ja mislim. 32 bi bilo taman da ju nisu izbacili. Čudno da nemaju 64 gb. Tcom ima normalno u ponudi. Bit će da češ morati mijenjati operatera. :p

11 godina
A šta ja znam meni je dosta. Stavio fb, whatsapp, instagram, fb Messenger, snapseed, zedge, shazam, team viewer, YouTube, 9gag, dropbox, nešto pjesmica i ostalo mi 9.5gb slobodno. Dosta za slike i videa sto slikam a kad popunim to fino puknem back-up. Mobitel me nakon svih androida (Al bas sve najjače sam imao) oduševljava fluidnošću i jednostavnošću!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 10:07 (thebatman).
10 godina
thebatman kaže...
A šta ja znam meni je dosta. Stavio fb, whatsapp, instagram, fb Messenger, snapseed, zedge, shazam, team viewer, YouTube, 9gag, dropbox, nešto pjesmica i ostalo mi 9.5gb slobodno. Dosta za slike i videa sto slikam a kad popunim to fino puknem back-up. Mobitel me nakon svih androida (Al bas sve najjače sam imao) oduševljava fluidnošću i jednostavnošću!

A čuj, svak zna svoje.... Meni ne bi bilo dosta nikak. Par videa kad snimiš na 60 fpsa ti pojede dosta. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 11:10 (Matthew26).
16 godina
Iphone 6
Meni isto 16 dosta, stavio petnaestak aplikacija, nesto pjesama i ima jos dosta slobodno. Slikam jako malo a ne snimam uopce. Isto tako moram pohvalit fluidnost mobitela, niti jedan lag u bilokojoj aplikaciji, mobitel leti. Bas je pun pogodak, od izgleda do funkcionalnosti, preskocio sam dvije generacije iphona i opet se sad vratio i prezadovoljan sam.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
mar123 kaže...
Meni isto 16 dosta, stavio petnaestak aplikacija, nesto pjesama i ima jos dosta slobodno. Slikam jako malo a ne snimam uopce. Isto tako moram pohvalit fluidnost mobitela, niti jedan lag u bilokojoj aplikaciji, mobitel leti. Bas je pun pogodak, od izgleda do funkcionalnosti, preskocio sam dvije generacije iphona i opet se sad vratio i prezadovoljan sam.

Ja preskocio cak 3! S time da nisam prelazio na android iako je bilo ozbiljnih razmisljanja o tome, te sam duze od 4 godine imao staru cetvorku!! Eto, sad mi drago sto nisam presao na android :)
11 godina
Iphone 6

Apsolutno i totalno sam se uživio u slow mo, snimam psa, macku, ljude, ptice, more, stabla, sve.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Apsolutno i totalno sam se uživio u slow mo, snimam psa, macku, ljude, ptice, more, stabla, sve.

Dobro izgleda...{#}

14 godina
Iphone 6
Ljudi, ste primjetili ovu novost?! http://mob.hr/apple-poceo-pustati-ios-8-1-2/
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Ljudi, ste primjetili ovu novost?! http://mob.hr/apple-poceo-pustati-ios-8-1-2/

da javio mi je mob da je dostupna ali budem pričekao sa skidanjem dok ne čujem da nisu šta ukakili, nije ni da je neki veliki update, 28MB cirka

12 godina
Iphone 6

Nikad se nisam bavio sa tim icloudom. kak prenesti slike sa mobitela na taj icloud. na mobitelu mi je sve upaljeno icloud i fotografije. kad zapalim icloud na kompu windows 8 slika sa mobitel nema.

kad sam imao windows phone ono sto sam uslikao na mobitelu preneslo se odmah i na komp.

moze mi to sve netko malo pojasniti. zelim dsa kad sulikam sliku na mobitelu da se ona oddmah prenasa na moj icloud account i na kompu. i jos jedno pitanje kako spremiti ove kontakte koje sad imam na svojemu 5s da ih poslje prebacim na 6icu kad ju kupim ili kad unesem u novi mobitel svoj apple id imam odmah i kontake na windows phone je bilo tako.

ili je windows phone to imao bolje rjeseno ili sam ja jednostavno glup a i nikad to nisam radio.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice