S obzirom da A1 oglašava da su količine za pre-order ograničene, mislite li da nakon prednarudžbe neko vrijeme neće uopće biti uređaja u trgovinama ?
S obzirom da A1 oglašava da su količine za pre-order ograničene, mislite li da nakon prednarudžbe neko vrijeme neće uopće biti uređaja u trgovinama ?
Kao i svake prethodne godine, dolazit će po malo. A ovdje i drugdje ćemo čitati pitanja "Je li kome stiglo? Prednaručio sam 12.9., imao sam problema s online narudžbom i sada ne znam jesu li je prihvatili. Kako da saznam?","Meni je stiglo", "Meni su najavili da će stići dostavom u ponedjeljak, hoće li biti tako", "Čekam već deset dana i ništa, a mogao sam ga kupiti u Austriji".
Svima će stići ili ćete preuzeti u poslovnicama, samo strpljenja. Milijuni mobitela su pripremljeni i čekaju kupce. :-) A milijune će ih još napraviti.
Svake godine dođu samo neki modeli s ograničenom ponudom pohrane, a onda naknadno stigne pomalo više manje cijela ponuda.
I budite pametni, ne kupujte prve serije. Da ne bude obješenih noseva kao s ekranom kod Pixela 10. Strpite se malo da se iščište dječje bolesti.
Upecan 17 Pro Max Deep Blue 256GB na ekupi
Stranica je od prve minute stabilna. Ide i do 36 rata, nije potrebno dodatno jamstvo za više rata.
Nadam se da rok isporuke bude kako je i obećan.
Velika očekivanja imam od 17 PM, s obzirom da po prvi puta prelazim sa Androida, sada konkretno sa S23 Ultra.
Najveći problem kod Androida je to ubijanje s updateima, gdje totalno ubiju mob nakon godine dana. Vidjeti ćemo kako je to kod Apple-a.
Uzeo Pro kod iStyle.
Do zadnjeg trena mi je bilo Pro ili Pro max ....
U 14:01 ponestalo narancastog, u 14:15 rasprodane sve boje Pro Max
Uzeo 17PM,plavi.
Nadam se da rok isporuke bude kako je i obećan.
Velika očekivanja imam od 17 PM, s obzirom da po prvi puta prelazim sa Androida, sada konkretno sa S23 Ultra.
Najveći problem kod Androida je to ubijanje s updateima, gdje totalno ubiju mob nakon godine dana. Vidjeti ćemo kako je to kod Apple-a.
Slicna stvar i kod mene - prodao S24 Ultru prije par dana i ovo je moj prvi iUredaj ;D pa cemo vidjet ako nebude stimalo ide se nazad na S26/27U..
U 14:01 ponestalo narancastog, u 14:15 rasprodane sve boje Pro Max
ja sam ga imo u košarici i pišem podatke za naplatu i "nestade"... uzeo sam Pro jbg
mall.hr jos uvijek moguce odraditi shopping
Ekupi objavio cijene: https://www.ekupi.hr/hr/apple-iphone-17
bio sam siguran da necu uzet novi iphone, al me skroz privuko ovaj obicni 17.
taman mi je frend jucer sletio u usa i tamo sad obicni kosta oko 670 eura. za tu cijenu mislim da je najveci best buy na trzistu trenutno.
Tamo je, ali kod nas je teška k...
Obični u osnovnoj konfiguraciji 1050 eura, na kojim drogama bi morao biti da daš toliko? U SAD-u kupiš skoro dva za cijenu našeg jednog.
bio sam siguran da necu uzet novi iphone, al me skroz privuko ovaj obicni 17.
taman mi je frend jucer sletio u usa i tamo sad obicni kosta oko 670 eura. za tu cijenu mislim da je najveci best buy na trzistu trenutno.
Za taj novac nemas sta razmisljat, uzimaj.
Neka preporuka za maskice 17 Pro
Neka preporuka za maskice 17 Pro
mene ova ceka vec mjesec dana https://www.aliexpress.com/item/1005009521621303.html
makar je sad vec kod kineza izbor ogroman za sitnu lovu
Uzimaj. To je baš cool model Apple mobitela. Lagan, tanak, solidna baterija, sa futrolom dobiva monolitni oblik, otporan na padove, te cool materijal kao titan.
Kada imaš iPhone znači da imaš stila, ak je to još Air, znači, da imaš baš ukusa.
I meni se veoma sviđa taj Air.
Uzimaj. To je baš cool model Apple mobitela. Lagan, tanak, solidna baterija, sa futrolom dobiva monolitni oblik, otporan na padove, te cool materijal kao titan.
Kada imaš iPhone znači da imaš stila, ak je to još Air, znači, da imaš baš ukusa.
jebote led ni sam Tim Cook nebi bolje složio ovu tvoju preporuku.. uzimam
jebote led ni sam Tim Cook nebi bolje složio ovu tvoju preporuku.. uzimam
Možda nebi Tim Cook, ali sam siguran kako bi bolje složio Steve Jobs.
Jer kako je on ono jednom rekao "Nisam dovoljno bogat, da kupujem jeftino"
Iphone kupljen u Istyle prima samo e sim ili i običan sim?
Na iSTYLE ponovno dostupni Iphone 17 pro (plavi) i 17 (black, blue, green), pa eto, ako netko čeka.
Brate jesi ti Ai?
Tek sam uzeo iPhone 16 Pro Max pred 2 mjeseca, no ovaj put me zanima običan Pro model uz nadoplatu.
Jedino me muči baterija, zato čekam malo recenzije kad izađu jer iOS 26 (bar ove public bete što sam koristio) troši dosta više baterije i ne drži cijeli dan nikako.
iStyle ostao bez Pro i Pro Maxa