Znaci moras dokupiti kabel i pun jac od 74 USD ako nema ipad air.. A covjek nema... Odgovori covjeku na pitanje....
Osobno, imam iPad, još i prije iPhone-a, ali uzimanje jačeg punjača nije uzaludna investicija, a i kolega se je malo krivo referirao, obzirom postoje paketi koji sadrže i kabel i punjač zajedno, a u nekim ekstremnim situacijama, ako bi ikako bilo moguće, ja bih preporučio uzimanje i wireless charger-a, od viška glava ne boli, osim kada su batine u pitanju!
Doplatis i dobije brzo punjenje koje je bitno sporije od konkurencije gdje to dobijes u kutiji.... Opravdana INVESTICIJA.... Jos da znas sta je investicija....
LG V20, LG V30, LG G6, LG G5, ZTE Axon 7, Asus ZenFone 3, HTC 10, U11, A9, HP Elite x3, Xiaomi Mi 5, 6, Mix, Sony Xperia XZ, OnePlus 3, 3T, 5 sa svojom verzijom brzog punjenja, Huawei ima svoju verziju, a to su samo poznatiji proizvođači - svi oni u kutiji dobiju potreban kabel i punjač da ostvare brzo punjenje.
mislim da stvarno nema razloga voditi raspravu oko toga je li opravdano plaćanje brzog punjenja 100+ eura na kraju 2017. godine. iphone 8 je vrhunski mobitel, ali debelo preskup sam po sebi i da dolazi bez ovog dodatnog deranja kože za brzo punjenje.
To to ne razumijes... Mi kupujemo potrosacku elektroniku a on investira....840 KN brzo punjenje plus 400+kn silikonska providna maska... Covjek investira.... JA i ti to kupimo za 2 USD i u tu cijenu uguramo i bezicno punjenje.... qi pad na ebayu kosta ispod 1 USD....