Apple iPhone 8/8 Plus, rasprava!

poruka: 637
|
čitano: 245.873
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: (Novi) iPhone 8, rasprava!
ATJLučko kaže........ 
Torent kaže...

Znaci moras dokupiti kabel i pun jac od 74 USD ako nema ipad air.. A covjek nema... Odgovori covjeku na pitanje....

Osobno, imam iPad, još i prije iPhone-a, ali uzimanje jačeg punjača nije uzaludna investicija, a i kolega se je malo krivo referirao, obzirom postoje paketi koji sadrže i kabel i punjač zajedno, a u nekim ekstremnim situacijama, ako bi ikako bilo moguće, ja bih preporučio uzimanje i wireless charger-a, od viška glava ne boli, osim kada su batine u pitanju! 

Doplatis i dobije brzo punjenje koje je bitno sporije od konkurencije gdje to dobijes u kutiji.... Opravdana INVESTICIJA.... Jos da znas sta je investicija....

Hornet_93 kaže...

LG V20, LG V30, LG G6, LG G5, ZTE Axon 7, Asus ZenFone 3, HTC 10, U11, A9, HP Elite x3, Xiaomi Mi 5, 6, Mix, Sony Xperia XZ, OnePlus 3, 3T, 5 sa svojom verzijom brzog punjenja, Huawei ima svoju verziju, a to su samo poznatiji proizvođači - svi oni u kutiji dobiju potreban kabel i punjač da ostvare brzo punjenje.

mislim da stvarno nema razloga voditi raspravu oko toga je li opravdano plaćanje brzog punjenja 100+ eura na kraju 2017. godine. iphone 8 je vrhunski mobitel, ali debelo preskup sam po sebi i da dolazi bez ovog dodatnog deranja kože za brzo punjenje.

To to ne razumijes... Mi kupujemo potrosacku elektroniku a on investira....840 KN brzo punjenje plus 400+kn silikonska providna maska... Covjek investira.... JA i ti to kupimo za 2 USD i u tu cijenu uguramo i bezicno punjenje.... qi pad na ebayu kosta ispod 1 USD....

14 godina
A jel ima ko preporuku za neki qi charging pad ali da ima vise od 5w + ako ima usb izlaz sa 2.4A to bi bilo perfektno iako moze i manje.
Nemrem naci nista na ebayu da izgleda bar malo normalno i ne kineski.
http://www.youtube.com/radiopulsfm
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

ATJLučko uzalud trošiš riječi hejtat ce lik kako god okrenes,ej nemaju svi para za iphone pa moraju hejt bacati pusti ga

hahahahahhahahahahahhaahahhahahahah

daj nest novo, ovo je staro 10 godina

ATJLučko kaže...

SVAKI ?!?!?!?! 

Taksativno navedi D E S E T tih mobitela koji ga imaju, nu da te vidim! 

da, SVAKI flagship zadnjih par godina. postoji i drugi svijet, onaj stvarni.. ostanes paf kad progledas...

Nvidia GTX 680 kaže...

Fluidnost i pouzdanost u iOS ima mi sestra iPhone 6S nikad problema nije imala sa lagom i sranjima ko ja ma na kojem god bio androidu od kit keta do MM itd..

moj odgovor sa dvije stranice ranije si namjerno zanemario.. ok

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 22:28 (digitall).
12 godina
neaktivan
(Novi) iPhone 8, rasprava!

digitall Nisam vidio,al meni nije problem dat tih 100 eura za brzo punjenje jel planiram imat ovaj mob bar 2 godine,al da bilo bi ljepo da dolazi sa mobom i punjac za brzo punjenje slazem se sa time

http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
....

SVAKI ?!?!?!?! 

Taksativno navedi D E S E T tih mobitela koji ga imaju, nu da te vidim! 

Asus ZenFone 3 Deluxe
Asus ZenFone AR
Baofeng Matrix (VR)
BlackBerry KEYone
BQ Aquarius X
BQ Aquarius X Pro
Coolpad Cool Changer S1
DJI FPV goggles (VR)
General Mobile GM5+
GeniusIDEA Follow (drone)
Gionee M2017
Gionee M6S Plus
HP Elite x3
HTC 10
HTC One A9
HTC U Ultra

HTC U11
LeEco Le MAX 2
LeEco (LeTV) Le MAX Pro
LeEco Le Pro 3
Lenovo ZUK Z2 Pro
LG G5
LG G6
LG isai Beat LGV34
LG V20
NuAns NEO
Nubia Z11
Nubia Z11 Max
Nubia Z11miniS
Qiku N45
Qiku N5S
Qiku Q5

Qiku Q5 Plus
Sharp Aquos R
Smartisan M1
Smartisan M1L
Smartisan U1 Pro
Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZ Premium
Sugar F7
TCL Idol 4-Pro
TCL Idol4S
Vodafone Smart platinum 7
Wileyfox Swift 2

Wileyfox Swift 2 Plus
Wileyfox Swift 2 X
Xiaomi Mi 5
Xiaomi Mi 5s
Xiaomi Mi 5s Plus
Xiaomi Mi 6
Xiaomi Mi Max
Xiaomi Mi Max 2
Xiaomi Mi Note 2
Xiaomi MIX
ZTE Axon 7
ZTE Axon 7 Max

https://www.qualcomm.com/media/documents/files/quick-charge-device-list.pdf

Ovo je spisak samo onih koji podrzavaju QC od qualcoma.... na spisku nema samsunga, huaweia...

Samo u indiji imas 218 modela u prodaji koji podrzavaju fast charging. 218!!!!!!! I svi su izasli prije iphone 8, iphone x ;)

http://pricebaba.com/mobile/pricelist/fast-charging-phones-in-india

Nadji mi neki kod kojeg trebas bilo sta dokupiti da to radi....Osim iphonea ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 22:40 (Torent).
9 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 kaže...

digitall Nisam vidio,al meni nije problem dat tih 100 eura za brzo punjenje jel planiram imat ovaj mob bar 2 godine,al da bilo bi ljepo da dolazi sa mobom i punjac za brzo punjenje slazem se sa time

Smatras to investicijom ili jednostavno imas para na bacanje? Kako god tvoje pare ali je jadno da drugima kazes da nemaju para za to ;)

Zasto mislsi da nemam ja ili neko drugi para? Jer ne zeim iphone? Koliko jadan trebas biti da ne shavats da neko ne zeli iphone a moze ga priustiti? Ne pali se na to i li jednostavno razmislja gdje dobije vise za manje? Je naceu da kupim novi mob i imam mo iz 2015 godine jer bi doplatio par stotina eura i ne bi dobio nista sto vec nemam.. A tih par sto eur zaradim za 7 dana.... 

12 godina
neaktivan

Tonči neces nas spasiti od ovoga Torrent lika ha spama i spama hejt daj poduzmi nekaj!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 22:55 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Jos jedan djecak kome sam uvrijedio igracku... A jos ga nisi ni dobio ;)

17 godina
moderator
Torent kaže...

Jos jedan djecak kome sam uvrijedio igracku... A jos ga nisi ni dobio ;)

Budeš se ti sada malo odmorio i dozvolio ljudima da dođu do daha.

...
8 godina
neaktivan

Ja brzo punim još od iPhonea 6, bez da sam uložio kune. Informirajte se malo. I nemojte slušat ovog trola. Ako bilo koji noviji iPhone od šestice spojite na 10-12W i više punjač, punit će se "brzo".

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Pitanje je kako jacu struju podnosi elektronika u samom uredjaju (i6-i7). Dali su optimizirani za to ali se namjerno nije reklo kupcima? Ako vec koristite jace adaptere gleajte da koristite i kablove prilagodjene za njih. Nemojte spajati jace adaptere na kabel koji ste dobili sa iph da nebi bilo topljenja i paljenja.

1 0 hvala 0
14 godina

Punim uredno 4s, 5s, 6plus i 7plus na punjacima od ipada (jedan je 10w, drugi 12w) i pune se drasticno brze. To se nikako nije odrazilo na trajanje baterije. I ovi najstariji na zadnjem softveru uredno izdrze do nocnog punjenja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neki od MUST have appova koje bi mi preporucili kad mi dode iphone 8 plus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Neki od MUST have appova koje bi mi preporucili kad mi dode iphone 8 plus?

Ovisi o čemu si ovisan konkretno! 

Ja sam ovisnik o puuuuuuno hodanja pa imam aplikaciju Pedometer++, jednostavna a vrlo kvalitetna free pedometer aplikacija. 

Obzirom su u iOS11 iz meni nekog nepoznatog razloga maknuli "Wish List" a i novi AppStore mi ne leži baš nešto, mogu ti ubuduće preporučivati aplikacije koje sam ja ošacao kao zanimljive, a još jedna od prvih je AppPicker, gdje možeš tražiti aplikacije koje "su danas besplatne" kako za iPhone tako i za iPad, ako ga kada budeš uzimao kolega! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan

Za mene gym,gaming i nerd stuff info... glavno da imaju discord i twitch app na app storu mi je bitno ;P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Za mene gym,gaming i nerd stuff info... glavno da imaju discord i twitch app na app storu mi je bitno ;P

Jedan od MAIN razloga zašto sam naklonjen Apple-u i iOS-u, je što su aplikacije kvalitetnije i ljepše učinjene! 

Očigledan primjer su FaceBook i Messenger, koje su kudikamo preglednije tud i ne troše previše juhe iz bakterije! 

Mada se trudim biti u tijeku, ovaj nerd stuff info mi je poznato ali ne previše, pa mi to malo preciznije specificiraj, a ja ti spustim nekoliko linkova večeras na neke od zanimljivijih aplikacija! 

Kada budeš mogao naći ih mukte ili ćeš ih platiti, prije svega preporučam "RUNTASTIC PRO" aplikacije, pokrivaju apsolutno sve, od hodanja preko trčanja, sklekova, zgibova, vožnje biciklom! 

Dok ne budeš u mogućnosti ih uzimati, probaj sa onima free. 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
robee1 kaže...

Pitanje je kako jacu struju podnosi elektronika u samom uredjaju (i6-i7). Dali su optimizirani za to ali se namjerno nije reklo kupcima? Ako vec koristite jace adaptere gleajte da koristite i kablove prilagodjene za njih. Nemojte spajati jace adaptere na kabel koji ste dobili sa iph da nebi bilo topljenja i paljenja.

To su i dalje slabe struje, nije niš drastično. iPad i iPhone dolaze s istim kabelima, a različitim punjačima. iPhone sam određuje kojom jačinom struje će se puniti, a ne punjač. Zato se sve ne zapali kad ga spojiš na 87W punjač od laptopa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2017 16:10 (IcyTexx).
16 godina

Izasao je novi ios. 

Moram priznat kako je ovo najbugovitiji ios od kako ja koristim iphone tamo jos od cetvorke. Masa bugova. Pocevsi od notifikacija,slova preko slova ispidanih. Tipkovnica koja se ne otvori do kraja,par puta je mob zablokirao i samo je hometipka pomogla,cudan zvuk prilikom poziva,siri koja je u totalnom kurcu( na hej siri masu puta ne odgovara a onda kad se upali ne sluza te nego moras ponovo kliknut na ekran da posluza sta kazes,prije je to radila automatski),dosta zatrzavanja kompletnog iosa. Nesto kao kad komp ima sto posto zauzece proca pa sve pocne stekat na kratko vrijeme,3d tac laga kao i prvog dana....

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2017 10:30 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Novi ios nije popravio lagav 3d tac

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Jedan od MAIN razloga zašto sam naklonjen Apple-u i iOS-u, je što su aplikacije kvalitetnije i ljepše učinjene! 

Očigledan primjer su FaceBook i Messenger, koje su kudikamo preglednije tud i ne troše previše juhe iz bakterije! 

Mada se trudim biti u tijeku, ovaj nerd stuff info mi je poznato ali ne previše, pa mi to malo preciznije specificiraj, a ja ti spustim nekoliko linkova večeras na neke od zanimljivijih aplikacija! 

Kada budeš mogao naći ih mukte ili ćeš ih platiti, prije svega preporučam "RUNTASTIC PRO" aplikacije, pokrivaju apsolutno sve, od hodanja preko trčanja, sklekova, zgibova, vožnje biciklom! 

Dok ne budeš u mogućnosti ih uzimati, probaj sa onima free. 

Kad si već na Facebooku i da su iOS appovi bolji... Baš sam neki dan ovo čitao:

"In getting back to basics, Facebook has finally done something to impress me. It’s also given Android users like me a rare advantage over our iOS compatriots, as Messenger Lite is still not available for the iPhone. The intriguing thing is that once (if?) it rolls out on the iPhone, Facebook’s lighter and sleeker Messenger might provide the best competition that iMessage has yet encountered to its stranglehold over iOS messaging."

Facebook’s Messenger Lite is actually really good - The Verge

11 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Novi ios nije popravio lagav 3d tac

Da stvar bude gora novi i8 je izasao u prodaju sa takvim trzavim 3D animacijama. Znaci nakon masu verzija beta softa oni izbace poluproizvod !

11 godina
neaktivan

HR test

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
energyman kaže...
A jel ima ko preporuku za neki qi charging pad ali da ima vise od 5w + ako ima usb izlaz sa 2.4A to bi bilo perfektno iako moze i manje.
Nemrem naci nista na ebayu da izgleda bar malo normalno i ne kineski.

https://m.aliexpress.com/s/item/32679283205.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32679283205&productSubject=32679283205&shortkey=vMNfQFZZ&addresstype=600

iPhone 7 Plus
12 godina
neaktivan

Se moze rotacija screena ugasiti na iphone 8 icama ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Se moze rotacija screena ugasiti na iphone 8 icama ?

Rotaciju imaš samo na Plus modelima, a riješavaš to u donjem helpdesk menu-u, stavljam ti dva SS ispod, obrati pažnju na bijeli "pravokutnik" sa crvenom oznakom na drugom SS-tu! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Ne znam posjeduje li tko od Vas već 8 / 8+ modele, ali iskreno me zanima postoji li prevelika razlika između recimo 7 Plus i 8 (4,7")?
Naime, bio sam ponosni vlasnik obične 6 kada je izašla da bi nakon toga prešao na Android (Potreba posla), no opet bi se s ponosom vratio Apple-u i iOS-u
Također, nudi mi se iPhone 7S Plus (32GB) i iPhone 8 (64GB) pa mi je to zapravo najveća dilema. Je li 32 GB zaista dovoljno iOS-u ovih dana? Inače sve Uploadam na Cloud (Google Photos), a glazbu streamam (eventualno Offline mode do 10-12 GB). Od igri samo Hearthstone.
Hvala unaprijed na sugestijama.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jedno hipotetsko pitanje, za sve koji bi mogli znati više i bolje od mene !

U slučaju da odlučim uzeti iPhone 8 Plus, 256GB interne memorije iz USA, od tamo bi me koštao 949.00$, što je neki ekvivalent 6000.00 + kuna koja više! 

U principu prihvaćam i uvećanu cijenu za 25%PDV-a jer je tek nešto višlja od 7500.00 kuna, a to pitam jer sam u iStore dućanu uočio cijenu od 9009.00 kuna, dok u VIP-u košta 9990.00 kuna ako sam dobro upamtio, a za T-Com nemam pojma koliko košta obzirom ga nema u službenoj ponudi?! 

Koliko bih ja na kraju platio ako naručim direktno iz USA, ili bi bilo jeftinije da uzmem negdje u Sloveniji, Austriji, Italiji ili neznam Njemačkoj ?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Po meni a pricam napamet sada, kaj nebi bilo pametnije fizicki otic u SLO ili A i dodc doma s mobitelom u dzepu, tako bi bar izbjegao onih ruznih 25%

Dirtbike - most fun you can have with your clothes on
15 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...

Po meni a pricam napamet sada, kaj nebi bilo pametnije fizicki otic u SLO ili A i dodc doma s mobitelom u dzepu, tako bi bar izbjegao onih ruznih 25%

Pa ako platiš PDV u SLO ili A kako god okreneš nemaš šta plaćati PDV u Hrvatskoj. EU ovo ono.

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Jedno hipotetsko pitanje, za sve koji bi mogli znati više i bolje od mene !

U slučaju da odlučim uzeti iPhone 8 Plus, 256GB interne memorije iz USA, od tamo bi me koštao 949.00$, što je neki ekvivalent 6000.00 + kuna koja više! 

U principu prihvaćam i uvećanu cijenu za 25%PDV-a jer je tek nešto višlja od 7500.00 kuna, a to pitam jer sam u iStore dućanu uočio cijenu od 9009.00 kuna, dok u VIP-u košta 9990.00 kuna ako sam dobro upamtio, a za T-Com nemam pojma koliko košta obzirom ga nema u službenoj ponudi?! 

Koliko bih ja na kraju platio ako naručim direktno iz USA, ili bi bilo jeftinije da uzmem negdje u Sloveniji, Austriji, Italiji ili neznam Njemačkoj ?!?! 

Što ga ne naručiš s amazon.de ili ebay.de? 1000 hrvatskih evra taman.

https://www.amazon.de/Apple-MQ8P2ZD-iPhone-Kamera-Aufl%C3%B6sung-Space-Grey/dp/B075LY524V/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1508005076&sr=8-1&keywords=iphone+8+plus+256

http://www.ebay.de/itm/Apple-iPhone-8-Plus-256GB-Space-Grau-Ohne-Simlock-Smartphone-/142523378908?epid=239009652&hash=item212f0e2cdc:g:uK8AAOSwCbtZz3Yk

edit: Btw, šta bi s V30? Odustao ti od toga i ipak se vraćaš dobrom starom Appletu? You dissapoint me.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.10.2017 20:20 (Mirko935).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice