Žićni ili bežićni modem koji uzet

poruka: 12
|
čitano: 10.206
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

iskustva i vaša mišljenja o tome

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Žićni ili bežićni modem koji uzet

Ja bih ti preporučio žićni. stabilnija veza i brži je od wlan-a

17 godina
neaktivan

Imaš već identičnu raspravu ovdje. Na tvom mjestu uzeo bih bežični router. Zašto? Možeš koristiti wlan a možeš se spojiti noramlno najobičnijim mrežnim kablom. Ukoliko se dogodi da kupiš laptop ili želiš spojiti još jedno računalo (koje je na drugoj lokaciji) opet imaš izbor bežično ili mrežnim kablom,s tim da ako ideš bežično spašavaš sebe od kablova.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MRK 22 kaže...

Ja bih ti preporučio žićni. stabilnija veza i brži je od wlan-a

Ovo nije prvi takav post. Ljudi ne pričajte gluposti! Ako s razlogom to tvrdite onda to i argumentirajte!!
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2008 14:55 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan

Ako želiš proć jeftinie uzmi žični,ako želiš manje kablova uzmi bežični.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vedrann kaže...

iskustva i vaša mišljenja o tome

U startu, toplo preporučam knjigu s ovoga linka http://www.knjiznica-krizevci.hr/ekatalog/knjiga.asp?ID_BROJ=18046

Sve je više mobitela, PDA, laptopa i printera koji mogu pristupati wirelessom.

S druge strane, isti taj bežični je istovremeno i žičani,pa ne vidim smisla u tvom pitanju.

17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Imaš već identičnu raspravu ovdje. Na tvom mjestu uzeo bih bežični router. Zašto? Možeš koristiti wlan a možeš se spojiti noramlno najobičnijim mrežnim kablom. Ukoliko se dogodi da kupiš laptop ili želiš spojiti još jedno računalo (koje je na drugoj lokaciji) opet imaš izbor bežično ili mrežnim kablom,s tim da ako ideš bežično spašavaš sebe od kablova.

Slažem se, ja imam i jedan i drugi...žicani tu,a bežicni u stanu... jedina razlika koju primjetim je u tome, da ponekad prekida ova bežicni pa me to zna izludit  ako neš hitno šaljem ili radim.. inace ok... ako moš uzmi bežicni, pa lako dodaš kabel i stvar riješena..
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Ako želiš proć jeftinie uzmi žični,ako želiš manje kablova uzmi bežični.

Ne znam da li ima uopće samo žičanih routera za prodajuOsmijeh. Kao što su rekli prije, uzmi wlan router, spoji se kablom, a u konfiguraciji routera isključi wlan i to je to..
17 godina
neaktivan

Najbolje je uzeti bežični, a spojiti ga žicom. Usput, ako imaš i laptop, možeš dobiti i dodatni bežični konektor pa možeš iz druge sobe na internet bežično.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nabavio sam d-link dsl-g684t wireless sad neznam kako da uhvatim drugi signal odnosno kako da skeniram jel ima signala

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2008 12:55 (vedrann).
17 godina
neaktivan

Ja bih ti preporucio Bezicni modem. Prije ili kasnije ces imati koristi od bezicnog nacina povezivanja (laptop, N95/N96, NDS...).

You cannot change your fate, no man can...

0 0 hvala 0
17 godina

Ja isto mislim zamjeniti kasdu s kojom inace nisam imao problema pa me zanima koji modem da uzmem ili ruther, koji model je najkvalitetniji na hrvatskom trzistu cijena nije bitna samo da je dobar !!!Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice