iskustva i vaša mišljenja o tome
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih ti preporučio žićni. stabilnija veza i brži je od wlan-a
Imaš već identičnu raspravu ovdje. Na tvom mjestu uzeo bih bežični router. Zašto? Možeš koristiti wlan a možeš se spojiti noramlno najobičnijim mrežnim kablom. Ukoliko se dogodi da kupiš laptop ili želiš spojiti još jedno računalo (koje je na drugoj lokaciji) opet imaš izbor bežično ili mrežnim kablom,s tim da ako ideš bežično spašavaš sebe od kablova.
Ja bih ti preporučio žićni. stabilnija veza i brži je od wlan-a
Ako želiš proć jeftinie uzmi žični,ako želiš manje kablova uzmi bežični.
iskustva i vaša mišljenja o tome
U startu, toplo preporučam knjigu s ovoga linka http://www.knjiznica-krizevci.hr/ekatalog/knjiga.asp?ID_BROJ=18046
Sve je više mobitela, PDA, laptopa i printera koji mogu pristupati wirelessom.
S druge strane, isti taj bežični je istovremeno i žičani,pa ne vidim smisla u tvom pitanju.
Imaš već identičnu raspravu ovdje. Na tvom mjestu uzeo bih bežični router. Zašto? Možeš koristiti wlan a možeš se spojiti noramlno najobičnijim mrežnim kablom. Ukoliko se dogodi da kupiš laptop ili želiš spojiti još jedno računalo (koje je na drugoj lokaciji) opet imaš izbor bežično ili mrežnim kablom,s tim da ako ideš bežično spašavaš sebe od kablova.
Ako želiš proć jeftinie uzmi žični,ako želiš manje kablova uzmi bežični.

Najbolje je uzeti bežični, a spojiti ga žicom. Usput, ako imaš i laptop, možeš dobiti i dodatni bežični konektor pa možeš iz druge sobe na internet bežično.
nabavio sam d-link dsl-g684t wireless sad neznam kako da uhvatim drugi signal odnosno kako da skeniram jel ima signala
Ja bih ti preporucio Bezicni modem. Prije ili kasnije ces imati koristi od bezicnog nacina povezivanja (laptop, N95/N96, NDS...).
Ja isto mislim zamjeniti kasdu s kojom inace nisam imao problema pa me zanima koji modem da uzmem ili ruther, koji model je najkvalitetniji na hrvatskom trzistu cijena nije bitna samo da je dobar !!!