Zasto puca wireless na bnetu?

poruka: 11
|
čitano: 4.299
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Zasto puca wireless na bnetu????

konstantno svaku 2-3 partiju izbaci van i srusi se mreza...po danu rjedje navecer cesce.. puno cesce.. signal je dobar.. router je dobar.. tako kazu iz bneta.. probo sam fear combat.. mw2 isto je..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Zasto puca wireless na bnetu????

itko?ima ideju zasto?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 22:02 (dokly).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se znalo dogadati da kad upalim bilo koju igru u MP-u da nakon 5min ping skoci na 400 i vise i nemogu vise igrati.

Nakon nekog vremena se to samo od sebe "smirilo", ali sad se nemogu spojiti s mobitelom na wifi(imam bnet-ov wifi router).Izlanuo se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zasto puca wireless na bnetu????

I ja sam znao imati problema s pingom, skakao je i do 200. A inače je na CoD2 ping konstantno oko 60, prije na tcomu oko 35... Isti serveri uvijek, Nitrado u Njemačkoj. Ne znam zašto je tako, ali periodički se ponavlja (par dana svaki mjesec). Zvao sam podršku, pitao sam da li mi je tko spojen na router (WiFi), kaže lik da nije. Odustao sam od daljnjeg zvanja kad mi je lik rekao da na 2 Mbitnoj mreži ne mogu tečno igrati online igre, kao nije to dovoljno široka veza... umro sam od smijeha na to, pa igrao sam CoD:UO na ISDN-u, zaboga...  U trenu mi je bilo jasno kakvi lumeni sjede u teh. podršci, zato sam i odustao od daljnjeg zvanja.

Zna mi se još tu i tamo desit da mi usred partije javi connection interrupted, na desetak sekundi, ali na to sam već navikao.

16 godina
protjeran
CrnaBitanga kaže...

I ja sam znao imati problema s pingom, skakao je i do 200. A inače je na CoD2 ping konstantno oko 60, prije na tcomu oko 35... Isti serveri uvijek, Nitrado u Njemačkoj. Ne znam zašto je tako, ali periodički se ponavlja (par dana svaki mjesec). Zvao sam podršku, pitao sam da li mi je tko spojen na router (WiFi), kaže lik da nije. Odustao sam od daljnjeg zvanja kad mi je lik rekao da na 2 Mbitnoj mreži ne mogu tečno igrati online igre, kao nije to dovoljno široka veza... umro sam od smijeha na to, pa igrao sam CoD:UO na ISDN-u, zaboga...  U trenu mi je bilo jasno kakvi lumeni sjede u teh. podršci, zato sam i odustao od daljnjeg zvanja.

Zna mi se još tu i tamo desit da mi usred partije javi connection interrupted, na desetak sekundi, ali na to sam već navikao.

stvar je u tome kaj ja imam 8 mbitu vezu ... eh sad.. mreza nikad nepuca dok nesto skidam.. i kad je max opterecena.... al cim nesto krenem igrat.. paff lagg i diskonekcija... probo sam sve od otvaranja   portova do neznam cega... pa nije moguce da se nezna u cemu je problem.. komp od routera mi je udaljen oko 6m nema pregrada ni zapreka... signal je full!!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 8:29 (dokly).
16 godina
neaktivan

Jeste probali ugasit firewall na samom WLAN routeru?

16 godina
protjeran
BobbyZero kaže...

Jeste probali ugasit firewall na samom WLAN routeru?

da..wise neznam kaj da napravim..Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 13:59 (dokly).
16 godina
protjeran

jos koja ideja??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Firewall odavno zatvoren, portovi posebno poštelani za svaku igru...ni ja ne kužim.

16 godina
protjeran

kaj tu nema neki mozgic koji sve zna???Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Puca jer je wireless ;).

Moj PC  
1 0 hvala 0