Dali je moguce uploadat video veci od 10 minuta?
Kaze mi frend da je nemoguce, pa da se uvjerim ovdje
ako je moguce, kako?
Dali je moguce uploadat video veci od 10 minuta?
Kaze mi frend da je nemoguce, pa da se uvjerim ovdje
ako je moguce, kako?
Moraš imati Director status
Zasto mi Youtube video od 1.5 MB vec uploada jedno 20 min ? Naravno da imam adsl i trenutno nista mi nije na torrentu - premda da i je vec bi trebalo bi gotovo. Format je FLV i stvarno neznam di je caka... Ima tko kakav savjet ?
Zasto mi Youtube video od 1.5 MB vec uploada jedno 20 min ? Naravno da imam adsl i trenutno nista mi nije na torrentu - premda da i je vec bi trebalo bi gotovo. Format je FLV i stvarno neznam di je caka... Ima tko kakav savjet ?
ne, on ti ga je već uploadao...ovako, na vrhu stranice imaš ime profila...e tu odi ali ne stisnut nego preko i otvorit će se padajući izbornik. sad u novom tabu otvori My Videos i tu bi trebao biti uploadan video sa tvojim original naslovom. Ako je video u toj sekciji, slobodno ugasi tab u kojem ti se video "još uvijek" uploada. ako si čeko 20 min vjerovatno je već i završio sa obradom.
Taj upload bar je izgleda duže vremena u banani jer ja malo malo nešto stavljam gore i tako je cijelo vrijeme.
Moraš imati Director status
a taj director status nema ništa s tim što je youtubeu obična flash animacija il čim je već taj upload bar napravljen odrađen loše...
ne, on ti ga je već uploadao...ovako, na vrhu stranice imaš ime profila...e tu odi ali ne stisnut nego preko i otvorit će se padajući izbornik. sad u novom tabu otvori My Videos i tu bi trebao biti uploadan video sa tvojim original naslovom. Ako je video u toj sekciji, slobodno ugasi tab u kojem ti se video "još uvijek" uploada. ako si čeko 20 min vjerovatno je već i završio sa obradom.
Taj upload bar je izgleda duže vremena u banani jer ja malo malo nešto stavljam gore i tako je cijelo vrijeme.
Napravio sam kak si rekel, ali nije upalilo... Pokusavam ponovo... Svejedno hvala.
meni tako uvijek upali, tj. nema šta upalit, ako uzmemo pretpostavku da je sve s konekcijom uredu, taj video je sigurno gore, ovo nije način na koji ti prevariš youtube ili nešto slično...ovo sam i ja bezveze skužio kad me počelo zazat i meni uvijek prođe i na taj način znam kada je video uploadan.
možda tebi ipak pomogne neka druga caka...al eto, probaj opet,i ovo bi moralo radit sasvim dobro bar kao uvid u to dal ti je uploadano.