YouTube - tips & tricks izdvojena tema

poruka: 875
|
čitano: 536.207
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: YouTube - tips & tricks
GigaGirl kaže...

Zaobilazak filtriranja:

Ukoliko naiđete na video koji npr. nije dozvoljen gledati u HR samo mu promijenite URL.

watch?v= -> v/

Upravo sam pokuša ovo al ne radi. Promini se URL ali isto kaže not available in your country. Jel neko zna neko dobro rješenje ?

E i stvarno me izluđuje više ovi bug da kad god citiram post sa URL-om u njemu ne da mi da postam jer se tuži na HTML kod (plava boja teksta) u postu, i čak ni cut / pasteanje u Notepad da bi se riješio formatiranja ne pali... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 23:50 (Enkidu).
14 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Upravo sam pokuša ovo al ne radi. Promini se URL ali isto kaže not available in your country. Jel neko zna neko dobro rješenje ?

E i stvarno me izluđuje više ovi bug da kad god citiram post sa URL-om u njemu ne da mi da postam jer se tuži na HTML kod (plava boja teksta) u postu, i čak ni cut / pasteanje u Notepad da bi se riješio formatiranja ne pali... 

Možeš koristiti VPN ako znaš šta je to, ako ne znaš, googlaj, nemaš šta izgubiti. :)

An Apple fan walks into a bar.... Orders the same drink as yesterday, but pays more.
15 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Kako ubaciti na web stranicu video sa youtuba? Tj. kako da mi unutar stranice prikaže okvir od videa uploadan na youtube. Gdje na tom youtube videu vidjeti kod koji se treba ubaciti u stranicu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DJiChRfmbWM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

share, embed

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Ima li mogućnost da na stranici ne prikazuje na vrhu onaj dio "share..." i na dnu informacije o videu (trajanje, pokreni...) također da ne prikazuje druga videa kad ovaj završi.

Dakle da prikaže samo goli video ili da ga vrti stalno (cca 15 sekundi je isječak).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Pozdrav ljudi, novi sam na forumu ali bug časopis dobivam svaki mjesec vec dosta dugo.. u novom broju vidim da je netko napravio odgovor na pitanje youtube partner, te kaze kako Hrvati nemogu dobiti partner.. Mislim da je to u potpunosti netocno i da youtubeov program partnershipa mogu dobiti svi, naravno sa dosta subscribera, video viewsa i dobrog contenta na kanalu..

eto ja sam nedavno dobio partner

https://www.youtube.com/productiongamer freelance editor i dizajner sam, te sam partner dobio preko jednog networka, sto je manje bitno, imam isto tako i pitanje za vas.. Nacuo sam da se paypal od sljedece godine u Hrvatskoj gasi a jos mi nisu poslali papire za dobivanje novca stecenog viewsima, pa trebam pomoc oko toga.. ne znam preko cega da mi daju te novce..

Gamer Production
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
YouTube - tips & tricks

jeli moguce kako vratiti onaj stari izgled youtube-a. znaci ona verzija prije ovog sada koji je UŽAS... toliko su smanjili funkcije, nista nemogu naci, nemogu vidjet sta mi se svida, nemogu nac top liste pjesama katastrofa.. kao da su se vratili za 10 godina unazad

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jeli moguce kako vratiti onaj stari izgled youtube-a. znaci ona verzija prije ovog sada koji je UŽAS... toliko su smanjili funkcije, nista nemogu naci, nemogu vidjet sta mi se svida, nemogu nac top liste pjesama katastrofa.. kao da su se vratili za 10 godina unazad

Chrome:

Otiđite na www.youtube.com
Pritisnite kombinaciju tipaka Ctrl + Shift + J i otvorit će vam se Developer Tools.
Kopirajte i zalijepite ovo:
document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=qDpUsBNO0FY; expires=Thu, 2 Aug 2020 20:47:11 UTC";
Pritisnite Enter, reloadajte stranicu i stari YouTube je tu.

Firefox:

Pritisnite kombinaciju tipaka Ctrl + Shift + K i otvorit će vam se Developer Tools.
Kopirajte i zalijepite ovo:
document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=qDpUsBNO0FY; expires=Thu, 2 Aug 2020 20:47:11 UTC";
Pritisnite Enter, reloadajte stranicu i stari YouTube je tu.

Internet Explorer:

Pritisnite F12
Kada vam se otvori Developer Tools kliknite na tab "Console"
Kopirate i zalijepite ovo: document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=qDpUsBNO0FY; expires=Thu, 2 Aug 2020 20:47:11 UTC";
Pritisnite ENTER
Zatvorite Developer Tools
Reloadajte stranicu

Opera:

Kliknite desni klik bilo gdje
Kliknite na "Edit site preferences"
Kliknite na tab "cookies"
Nađite ovaj cookie > VISITOR_INFO1_LIVE i kliknite na EDIT
Tamo gdje piše VALUE zamijenite ono sto pise s ovim qDpUsBNO0FY
Provjerite kad istječe cookie - ako treba, stavite da istekne za par godina
Kliknite OK,pa OK i reloadajte stranicu

VIDEO TUTORIJAL:

Google Chrome: http://db.tt/D4a6Shm0

Mozilla Firefox: http://db.tt/PKS06vLW

Internet Explorer: http://db.tt/vIzwMqng

Opera: http://db.tt/WgWfTNKH

Post je uzet od kolege Marka i sve zahvale uputite njemu, ja samo prenosim!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
YouTube - tips & tricks

evo vratio sam ga. super je al nije to to.. opet nekako osiromaseno izgleda

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

postoji addon (za FF i Chrome sam siguran, vjerojtano ima i za Operu i IE), zove se Turn Off the Lights, korisno je kad se gleda duži video, bijelu pozadinu priguši i onda je gledanje puno ugodnije.

istoimena opcija je bila dostupna samo za dan planeta, al evo možda bude nekom korisna {#}

Ke?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

jel znate kako se iskljuci siguran način rada?

0 0 hvala 0
13 godina
nijazbajric kaže...

jel znate kako se iskljuci siguran način rada?

http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=hr&answer=174084

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
Re: YouTube - tips &#38; tricks
Prije nekoliko tjedana mi je došla obavijest želim li zadržati svoje staro korisničko ime ili da novo ime bude moje ime i prezime. Odabrao sam opciju da mi ostane staro korisničko ime pošto ga već dugo koristim. Međutim,nedavno su mi nasilno promijenili nick u ime i prezime.
Postoji li način da vratim natrag svoj nick?
Brljao sam po opcijama i nisam uspio naći ništa osim da u ime samo umetnem svoj nadimak,ali mi kad komentiram i dalje stoji ime i prezime.
Hvala!
13 godina
Arabarran kaže...
Prije nekoliko tjedana mi je došla obavijest želim li zadržati svoje staro korisničko ime ili da novo ime bude moje ime i prezime. Odabrao sam opciju da mi ostane staro korisničko ime pošto ga već dugo koristim. Međutim,nedavno su mi nasilno promijenili nick u ime i prezime.

Opce mi nema smisla da su ti nasilno promjenili korisnicko ime {#}

Jesi probao kontaktirati sluzbu za korisnike?

Support kaze da je nemoguce mjenjati prikazano ime:

http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=55758

ALI, kad u Google ukucas: youtube change name to nickname

daje dosta rezultata pa pogledaj, mozda netko ima kakvo rjesenje.

17 godina
Arabarran kaže...
Brljao sam po opcijama i nisam uspio naći ništa osim da u ime samo umetnem svoj nadimak,ali mi kad komentiram i dalje stoji ime i prezime.
Hvala!

To se uradi u čas posla. Logiraj se na YT, editiraj profil, i klikni skroz gore na svoje ime ili nick i pojavit će ti se opcija da promjeniš ime ili da stavis nadimak.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
Boxer,može se samo dodati nadimak,ali ime i prezime ostaje.
Nisam još kontaktirao službu,radim sada i nemam komp.
Eto,ne znam kako ali samo ga promijenili jer su mi gmail i yt povezani. Čak su mi i google + aktivirali iako ga ne koristim.
13 godina
boxer kaže...

To se uradi u čas posla. Logiraj se na YT, editiraj profil, i klikni skroz gore na svoje ime ili nick i pojavit će ti se opcija da promjeniš ime ili da stavis nadimak.

Kako dodjes do "editiranje profila"?

Ja kad kliknem desno gore na strelicu pokraj svojeg imena i avatara dobijem Setting, i to ne izgleda ni slicno ovom tvojem

(Otvara mi stranicu: https://www.youtube.com/account?feature=mhee )

17 godina
YouTube - tips & tricks

Pa sve je jednostavno samo malo isprobajte opcije a i napisano je "profil".

Ulogirajte se na Yuotube profil, otvorite "profil" postavku pored vaše ikonice, otvorit će vam se Google profil (povezani accounti), kliknite na Edit profil, a zatim na svoj nick i tu ponovno kliknite na More options i tu možete promjeniti svoje podatke.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
boxer kaže...

Ulogirajte se na Yuotube profil, otvorite "profil" postavku pored vaše ikonice, otvorit će vam se Google profil (povezani accounti), kliknite na Edit profil, a zatim na svoj nick i tu ponovno kliknite na More options i tu možete promjeniti svoje podatke.

Nemam to! Kao da nisam povezao Google s Youtubeom.

Zapravo, nema veze za mene, ja imam slozeno kako spada :)

16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Sve je to super ali ja želim da mi samo na yt bude nadimak,a ne na svim računima. želim da mi mailovi dolaze ljudima pod mojim imenom i prezimenom,jer ako napravim da bude nadimak onda će i mailovi tako dolaziti.

EDIT: Uspio sam. Ali umjesto tamo di lik stavlja create new user name for this channel meni je bila opcija da disconnectam yt račun sa google + usluge i vratio mi se stari nadimak.

Stvarno koji smradovi samo tako promijeniti postavke bez pitanja!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 21:28 (Arabarran).
15 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Moze li se ikako vratiti stari account jer mi je google izbrisao isti zbog krsenja autorskih prava. Stavio sam par pjesama od azre i azra music copyright to jest autor istih Branimir Stulic se zalio. Dobio sam upozorenje da njih uklonim. posto njih nisam uklonio ukinut mi je racun na YT. E sad dali bi ikako mogao vratiti stari YT racun.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Mislim da  ne možeš.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
YouTube - tips & tricks

imam problem s youtubom, zadnjih par tjedana ne mogu pogledati niti jedan video koji je postavljen na nekoj drugoj stranici nego moram ići direkt gledat na youtube.com, u čemu je problem i kako to riješiti(koristim chrome)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako ubrzati YUtube

davcikm
16 godina
davćo kaže...

Kako ubrzati YUtube

Kriva tema momak. Pitanja vezana za YUtube idu u drugu temu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Možda sam pitanje trebao drugačije postaviti:

yt mi se otvara preko Torch-a

kada skidam nešto preko YT koristim  Share>YTD video downloader ili Illivid.

uobičajno se materijal skida u Mp4 ili FLV formatu i moram da ih konvertujem u AVI.

Uobičajno dobijem relativno dobar kvalitet mada ima i onih koje odmah moram da obrišem.

Ali dok čekam da mi se otvori neki blog ili ceo film , mogu popiti kavu .

Možda je ukupni prilaz pogrešan te molim nekoga da ako grešim ili postoji jednostavniji način 

da mi objasni.unapred hvala.

davcikm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Jel mogu ikako na svom kanalu vidjeti s kojih mi je tocno stranica gledano?

Recimo sada kada pogledam analytics dobijem da mi je 50% stranog prometa doslo iz facebook.com stranice, e sad me zanima jel mogu ikako dobit direktan link odakle je to doslo? Htio bih vidjet tko stavlja moje radove na fb,jer to nisam ja :S...

&amp;lt;a href=&amp;quot;http://www.erepublik.com/en/referrer/Zerocool12&amp;quot; target=&amp;quot;_blank&amp;quot;&amp;gt; &amp;lt;img src=&amp;quot;http://erepublik.com/images/badges/erepublik-badg

0 0 hvala 0
15 godina
YouTube - tips & tricks

Napravio sam playlistu na YT u kojoj ima oko 120 pjesama, i odabrao sam tamo opciju autoplay i shuffle. Sve fino radi, medjutim ja bih htio da se nakon zavrsetka svake pjesme lista opet 'izmjesa'. Je li to moguce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
YouTube - tips & tricks

Pitanje: kvalitetu nekih videa mi Youtube prebaci na Auto. Problem je da je glup. Bufferiram cijeli video (nesto od pola sata), pocnem ga gledati i onda se Youtube odluci da mu smanji kvalitetu, i ponovo pocne download!!

Poludio sam! I to vise puta.

Snimio sam si SmartVideo dodatak u kojem se to ugasi, ali ne radi.. izgleda.. ima ko kakvu ideju?

Nego, ovo je nsto novo?

Kvaliteta Original:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
YouTube - tips & tricks

Automatsko ponavljanje video zapisa

Eh, evo da pomognem onima koji po cijeli dan slušaju jednu te istu pjesmu (kao ja npr :D) ali naravno dosadi vraćati uvijek na početak jer youtube nikada automatski ne ponavlja video (osim ako nije playlista), znači dovljno je da na URL između youtube i tačke stavite repeat, npr:

www.youtuberepeat.com/watch?v=zYXjLbMZFmo

I to nas prebaca na stranicu listenonrepeat.com gdje stalno obrće taj vid :), možda je ovo već bilo ali eto :D

It's not how good you are, it's how good you want to be.
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice