gledam neke stare video spotove na youtubu i vidim da mi vise ne pise izbor za HD znaći li to da se svi sad videi prikazuju u HD ili to meni net ne šljaka?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A siguran si da je na tim videima bila opcija "HD"? Znam da na dosta video imaš opciju "360p, 480p..."
Sada imaš više opcija. Umjesto tipke HD, sada se mogu odabrati do četiri različite kvalitete videa.
To je zapravo standardna HD rezolucija od 1280-720, a Full HD je 1080p normalno ili 1920-1080 kojih na Yubitu ima sve vise pa to onda odlicno izgleda na 22 16-9 ili vecem ekranu.
1080p je HD reza ne 720p (720p format (720 progressively-scanned lines) was viewed by some at the ITU as an enhanced television format rather than a true HD format)
1080p je HD reza ne 720p (720p format (720 progressively-scanned lines) was viewed by some at the ITU as an enhanced television format rather than a true HD format)
Da, ali ono što je prije na YouTube-u bilo označeno kao HD je sada 720.
Malo offtopica, ali jel to samo meni youtube spor ili je nešto do njih. Brzina skidanja (bufferinga) videa oko 100 KB/s pa pada sve do 50 KB/s.
Šteka i na najlošijoj kvaliteti. A prije mi nikad nije, a brzine su se kretalo po 200-400 KB/s.
Yep, i meni je tako. YouTubeov upload je sporiji od mojeg downloada. That's a new.
i meni nekako sporije učitava...
Ako ti ne prikazuje opciju za poboljsanje kvalitete samo na kraju URL-a dodaj &fmt=18