Vaš YouTube channel izdvojena tema

poruka: 2.011
|
čitano: 549.947
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Pozdrav prije svega da se zahvalim osobama koji procitaju moju temu naravno sugestije (dobre lose) uvijek cu da usvojim.U pitanju je moj youtube channel dakle moja ekipa i ja odlucili smo da snimamo neke gameplay-ove koje cemo kaciti na youtube,da napomenem da smo novi te jos nismo bas u potpunosti upoznati s programima..

Link od naseg yt kanal je 

Link: https://www.youtube.com/channel/UCXa2B1EjggF8dIUmw37E7oQ

Ja bih vas molio u koliko je moguce neka podrska mnogo mi nam znacilo... Vama je to 2 minute a nama mnogo znaci..Hvala jos jednom na izdvojenom vremenu 

Srdacan pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Još jedan edit :) 

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Vaš Youtube channel
nul-3 kaže...

Još jedan edit :) 

Dobro odrađen video, samo ubuduće možda bi bolje neku stranu glazbu bilo staviti, ali naravno ovisi o tebi kako želiš, just a suggestion.

Evo moj kanal, upravo sam ga napravio, planiram uskoro kreniti sa nekim kompilacijama, snimanjem igrica, nadam se da će ići po planu sve:

junkie

13 godina
Vaš Youtube channel

evo ga moj edit :) ufff, što me prsti bole

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Ja vas molim, ništa vas ne košta da me subate :) I ja ću vas naravno, samo pošaljite.

I pravim po edit/dva svaki vikend, pa eto. 

I ako imate bilo kakve kritike ostavite, i prijedloge također. A pjesma, znam, radim sa stranim, ovo sam samo jednu probao, cisto radi reda :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vaš Youtube channel

Evo i moj racun,odnedavno partner sa youtube

https://www.youtube.com/user/SuperCanyoudoit

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Vaš Youtube channel

novi intro ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

Krako i jasno...Jesi sam radio i u kojem programu?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Boixus Nois PS kaže...

Krako i jasno...Jesi sam radio i u kojem programu?

photoshop i sony vegas 70% sam 

11 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Friški smo kanal, ovo je tek naš drugi video - pokušavamo recenzije video igara raditi na malo ležerniji način - a kome se dopada, dopada, kome ne, je*iga. 

Svaki komentar je dobrodošao :) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bounce---mv kaže...

Friški smo kanal, ovo je tek naš drugi video - pokušavamo recenzije video igara raditi na malo ležerniji način - a kome se dopada, dopada, kome ne, je*iga. 

Svaki komentar je dobrodošao :) 

Intro je očajan hahahah, fora, ali dug. Sredite to :)

btw, like od mene

14 godina
Vaš Youtube channel

Pozdrav, oprostite ako sam pogriješio temu.
No zanima me nešto u vezi mojeg YT kanala.

Na njega sam postavio 2 video zapisa oba duljine negdje oko 50 sec. (no to je manje bitno).

Ono što je mene nekako zbunilo jest to što se oba video zapisa prikazuju u HD rezoluciji, odnosno kada se klikne na onaj "kolutić" za odabir rezolucije mogu samo odabrati: Auto 360, 720p (HD).

A Meni je jedan video pri Full HD rezoluciji (Frame width: 1920 / frame height 1080) i veličine 110MB.
Dok je drugi pri 4K ( Frame width: 3840 / frame height 2160) i veličine 260MB.

No kao što sam naveo oba kada ih postavim na yt prikazuju gore navedene opcije prikaza: Auto, 360p, 720p.

Dal to ima ikakve veze što sam ih stavio na Privatne (da ih samo ja mogu vidjet), odnosno trebali staviti na Public kako bi se ti parametri isrpavno učitali?
Ili je potreban neki drugi postupak, kako bi se dobila željena opcija rezolucije prikaza.

Hvala na razumijevanju.

lp!

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

nisam bas siguran a jeli ti taj 4K video na 60 fps??

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

nisam bas siguran a jeli ti taj 4K video na 60 fps??

Sve je ispalo ok,
trebalo je samo stavit na "public" :)

Rezolucije su se zatim pokazale u "normalnom" redosljedu....

Hvala puno

11 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Dobio sam ponudu za VOUStudios network partnership, zna li netko išta o toj mreži?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

čitam hrpu prethodnih stranica, ali svejedno moram postaviti pitanje jer nisam 100% siguran jesam li dobro shvatio 

dakle, da bi se kanal moglo "monetizirati", mora se odabrati neka druga EU država budući da u Hrvatskoj opcija nije dostupna? ako se to učini, kasnije nemate nekih problema s time? postoji li uopće ikakav način da "monetizirate" kanal ako ste službeno iz Hrvatske?

0 0 hvala 0
14 godina

Ne monetizira se kanal već sadržaj koji uploadaš na njega. U slučaju da se ne kosi s copyright odredbama, odnosno da je video tvoj originalan, on se može monetizirati ako si član neke mreže odnosno partner s njom. U slučaju da nisi partner, možeš zarađivati i preko AdSense-a.

Ne mora se odabrati nikakva druga država, možeš komotno iz Hrvatske zarađivati, evo ja već godinu dana tako radim. Sve isplate se vrše preko paypala, bar je tako s mojom mrežom s kojom sam partner, a vjerujem da i AdSense tako isplaćuje svoje svote.

14 godina
neaktivan
deflagrated kaže...

Ne monetizira se kanal već sadržaj koji uploadaš na njega. U slučaju da se ne kosi s copyright odredbama, odnosno da je video tvoj originalan, on se može monetizirati ako si član neke mreže odnosno partner s njom. U slučaju da nisi partner, možeš zarađivati i preko AdSense-a.

Ne mora se odabrati nikakva druga država, možeš komotno iz Hrvatske zarađivati, evo ja već godinu dana tako radim. Sve isplate se vrše preko paypala, bar je tako s mojom mrežom s kojom sam partner, a vjerujem da i AdSense tako isplaćuje svoje svote.

hvala na dodatnom pojašnjenju, no zbujnuje me opcija "Monetisation". nju ne mogu aktivirati, a ako sam dobro shvatio, moram ju uključiti da bi mogao koristiti adsense na kanalu.

11 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

hvala na dodatnom pojašnjenju, no zbujnuje me opcija "Monetisation". nju ne mogu aktivirati, a ako sam dobro shvatio, moram ju uključiti da bi mogao koristiti adsense na kanalu.

Prebaci lokaciju na USA -> aktiviraj monetizaciju -> vrati lokaciju na Hrvatska. Tako sam ja trebao da mogu monetizirat preko adsense.

14 godina
neaktivan
Simon_says kaže...
Zvonzi kaže...

Prebaci lokaciju na USA -> aktiviraj monetizaciju -> vrati lokaciju na Hrvatska. Tako sam ja trebao da mogu monetizirat preko adsense.

aktivirao sam monetizaciju, nisam samo vratio lokaciju nazad na Hrvatsku. uglavnom, čekam sada da mi AdSense aktivira account.

u međuvremenu čitam postove od početka na ovoj temi, hrpa toga se sazna. zanima me samo ukratko ako netko može napisati - koja je razlika ako sam u nekom networku partner (poput RPM-a) ili ako sam "samo" YouTube partner? ako sam dobro shvatio, partnerstvo s npr. RPM-om nudi neke pogodnosti poput promocije, pomoći, nekih fičrsa i sl.?

14 godina
neaktivan

Ukratko, da. Duzi odgovor pruza ti svoje usluge u razmjenu za dio tvoje zarade. Njihove usluge se povecavaju s brojem pogleda koje imas na svakom od videa, sto znaci ako imas vise od 10k subbova imat ces i bolje pogodnosti. Trenutno ako nemas preko 10k ne isplati ti se uzimat partnera cisto zato sto ti ne treba. Ako pazis da ne stavis nekakav copyrightan content i posvetis pozornost malo na viewer attention, bounce rate i dobar SEO moci ces cisto dobro zaraditi. Ako radis content koji ukljucuje nekakvu copyrightanu muziku ili nesto slicno, u pravilu se uzima partnera jer te oni mogu savjetovat ako imas nekakve strike-ove od strane youtube-a ili nekoga drugoga tko je claimo content. (Naravno nemoj me krivo shvatit, oni ce ti rec kaj trebas napravit i maknut te s popisa jer ne zele biti povezani s tobom i trosit novce na odvjetnika i te stvari ako ti njima ne donosis neku vecu zaradu...)

Uglavnom, da skratim tebi trenutno ne treba partner ako nemas vise od 10k subbova i ako si siguran da ces raditi video koji ne sadrzava copyrightan content.

14 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

hvala svima na pomoći :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Moj YouTube kanal za ljubitelje animea, pokemona i digimona, te platform igri.

https://www.youtube.com/channel/UCUIQT79qZD-e6SxHP6BEaFQ

Dobro bi mi došao feedback.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Pozdrav, Imam YK odavno i prije sam monetizovao videozapise svoje da bi unazad prije 3 mjeseca neko prijavio da sam koristio neki njegov isjecak iz video zapisa i blokirano mi je monetizovanje ali nisam dobio ban, e sad da li neko zna kako to rijesiti da li cu uopšte moći opet monetizovat video zapise. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Pozdrav ekipa, tek sam se registrirao, želim predstaviti svoj kanal.

Odlučio sam snimati gameplay komentare na hrvatskom o indie i AAA naslovima na malo profesionalniji nivo, jer meni je osobno dosadilo gledati kako na balkanu postoje samo kreštava djeca izuzetak HCL-a jer oni to rade profesionalno.

Imam snimljeno 244 videa ali sam ih stavio pod ključ jer sam napravio reboot kanala, izbacio sam sad prvi video o The Forestu, ovo je posve drugačiji način snimanja za mene pa bih volio kakvu kritiku i slično.

"Keep that hair short, Clem."

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ScopeoutFPS kaže...

Pozdrav ekipa, tek sam se registrirao, želim predstaviti svoj kanal.

Odlučio sam snimati gameplay komentare na hrvatskom o indie i AAA naslovima na malo profesionalniji nivo, jer meni je osobno dosadilo gledati kako na balkanu postoje samo kreštava djeca izuzetak HCL-a jer oni to rade profesionalno.

Imam snimljeno 244 videa ali sam ih stavio pod ključ jer sam napravio reboot kanala, izbacio sam sad prvi video o The Forestu, ovo je posve drugačiji način snimanja za mene pa bih volio kakvu kritiku i slično.

Sub od mene :)

13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Za ljubitelje tennis igara -------  https://www.youtube.com/channel/UCulrhGrxKFT7hgptnJ1mxFg

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Evo gameplay komentar igre Stranded Deep koja je tek u Early Access fazi.

Keep that hair short, Clem.

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Keep that hair short, Clem.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Evo i mog kanala, tek sam počeo a tema je World of Tanks: Generals igra. Ima hrpa grešaka, ali na greškama se uči. Koga igra zanima, može se pretplatiti. Kroz par dana slijede tutorial o kartama i bitkama. :)

https://www.youtube.com/channel/UCfz3uJpZifDEbQ9xVXpU2dg

2 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice