Vaš YouTube channel
- poruka: 2.011
- |
- čitano: 551.084
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pre dobro!!!!!!!!!!! Daj mi reci jel imas original snimke u mp3 ili nekom drugom formatu te dal bi ih se moglo dobiti jer volim taj zvuk a nemam uvijek pristup internetu, a ako skinem s youtubea zvuk bude ocajne kvalitete.
Pre dobro!!!!!!!!!!! Daj mi reci jel imas original snimke u mp3 ili nekom drugom formatu te dal bi ih se moglo dobiti jer volim taj zvuk a nemam uvijek pristup internetu, a ako skinem s youtubea zvuk bude ocajne kvalitete.
hvala ti :)
imam ti snimke u mp3-u 192 i 320 kbps... samo mi u box pošalji svoj mail i koju pjesmu hoćeš...
a usput, ako ti se ovo sviđa poslušaj orginal verziju
Pozdrav, zanima me da li netko moze bez dopustenja objaviti video koji sam ja objavio na svoj channel, ali i naknadno obrisao zbog pojedinih razloga.
Postoji li mogucnost da ga nekako prijavim na Youtubeu da makne video, kao dokaz imam samo originalni video koji je bio stavljen na channel?
Youtube.com/summercroatia
Nekad stavim sebe nekad curu, gluposti uglavnom zezancija.
Evo dosao dan da mogu isplatiti...
Nisam do sada isplacivao pa me zanima koja je metoda najbrza...
Wire transfer to bank
Check
Western Union
Mislio sam preko Western Uniona ali nemam account,pa me zanima kako to ide..
Youtube.com/summercroatia
Nekad stavim sebe nekad curu, gluposti uglavnom zezancija.
Bez uvrede al sa takvom ribom možda bi bilo bolje da pokušaš sa RedTube-om...
Wire transfer to bank
Check
Western Union
Gdje ce mi najmanje naplatiti jer preko WU je oko 100kn...Koliko treba da preko banke uplate?
Namjestio sam da mi je isplata putem banke, i sad neznam gdje treba klikniti za obaviti transakciju?
Wire transfer to bank
Check
Western Union
Gdje ce mi najmanje naplatiti jer preko WU je oko 100kn...Koliko treba da preko banke uplate?
Kakav Account za WU? Kakvih 100kn preko WU? O čemu ti pričaš?
Niti treba ikakav account za WU, niti treba platiti 100kn za podići lovu na pošti odnosno preko WU.
Wire transfer to bank
Check
Western Union
Kakav Account za WU? Kakvih 100kn preko WU? O čemu ti pričaš?
Niti treba ikakav account za WU, niti treba platiti 100kn za podići lovu na pošti odnosno preko WU.
A onda sam pomjesoa nesto...
Nego daj ti meni reci kako cu potvrditii transakciju preko banke?
Ne znam primam preko WU, najjednostavnije i najbrže je.
Sada čekaš 23-24 da ti se u mjesecu kada imaš isplatu pojavi MTCN.
Prepišeš sa Adsense ili isprintaš podatke odeš na poštu na WU šalter ispuniš WU formular koji će ti dati kada kažeš da podižeš lovu preko WU.
Pošiljatelj i primatelj. Pošiljatelj je
Svoje podatke znaš napisati tko prima. Upišeš taj MTCN(Money transfer code number) i točan iznos isplate u cent. I to je to.
Ponesi osobnu....
Od samog pocetka imas pogresan pristup? Plcanje po pregledu, jesil ozbiljan?
Autorksa prava u gameplay ti krsi muzika, ne igra? Tu ti ne moze pomoc niko?
Edit:
A ovaj sto mi je lupio thumb down neka i obrazlozi?
Ja sam ti ga lupio! pa da ti obrazložim...
"Od samog pocetka imas pogresan pristup?" - Kakav bi pristup trebao imati? Pitao sam ne jednom vezano za mreže, a dobivao odgovore koji nikome ne pomažu, već djeluju kao pametniji sam, skini mi se s qurca. I ne znam zašto je pristup OD POČETKA loš? molim te ti meni obrazloži
" Plcanje po pregledu, jesil ozbiljan? " - da ozbiljan sam bio, jer nitko od vas ovdje nije govorio o tome, a u freedomu su mi upravo TO govorili!
"Autorksa prava u gameplay ti krsi muzika, ne igra?" - ne znam koliko si tu u tome svemu, ali ja koji sam mozda u ono vrijeme aktivno istraživao tjedan dana sam saznao da ljudi dobivaju ID poklapanja i upozorenja na Gameplay igre zbog prikazivanja sadržaja igre, a ne samo zbog audio materijala(ne muzike!)
"Tu ti ne moze pomoc niko?" - naravno da može jer upravo iz toga razloga postoje yt mreže! no freedom nije yt mreža nego "mreža" koju je pokrenula individualna osoba i kupi pare(40%) od svakoga tko mu se pridruži, jer ljudi misle da će djelovati kao prava yt mreža, ali to ne čini!
TD ti je obrazložen,
LP
Od samog pocetka imas pogresan pristup? Plcanje po pregledu, jesil ozbiljan?
Autorksa prava u gameplay ti krsi muzika, ne igra? Tu ti ne moze pomoc niko?
Edit:
A ovaj sto mi je lupio thumb down neka i obrazlozi?
Ja sam ti ga lupio! pa da ti obrazložim...
"Od samog pocetka imas pogresan pristup?" - Kakav bi pristup trebao imati? Pitao sam ne jednom vezano za mreže, a dobivao odgovore koji nikome ne pomažu, već djeluju kao pametniji sam, skini mi se s qurca. I ne znam zašto je pristup OD POČETKA loš? molim te ti meni obrazloži
" Plcanje po pregledu, jesil ozbiljan? " - da ozbiljan sam bio, jer nitko od vas ovdje nije govorio o tome, a u freedomu su mi upravo TO govorili!
"Autorksa prava u gameplay ti krsi muzika, ne igra?" - ne znam koliko si tu u tome svemu, ali ja koji sam mozda u ono vrijeme aktivno istraživao tjedan dana sam saznao da ljudi dobivaju ID poklapanja i upozorenja na Gameplay igre zbog prikazivanja sadržaja igre, a ne samo zbog audio materijala(ne muzike!)
"Tu ti ne moze pomoc niko?" - naravno da može jer upravo iz toga razloga postoje yt mreže! no freedom nije yt mreža nego "mreža" koju je pokrenula individualna osoba i kupi pare(40%) od svakoga tko mu se pridruži, jer ljudi misle da će djelovati kao prava yt mreža, ali to ne čini!
TD ti je obrazložen,
LP
Kako niko nije govorio o placanju po pregledu, vrati se unazad. Ja vise necu da pisem sta se placa a sta ne? Ti vjeruj u sta zelis.
A ovo za pristup, gdje sam ja nekog odHebao?
Kad snimas gameplay, rijetko, skoro nikad ces dobit opomenu zbog same igre, cesto, dakle cesto, ces dobit opomenu tipa perozdero music polaze prava na good day song in your video? Toliko daleko idu te gluposti zbog zvuka da sam ja dobio opomenu zbog grmljevine u igri, da neko se sjetio da polozi prava na zvuk grmljevine kao zvucni efekat i meni je zbog toga bio blokiran video. Posle zalbe i cekanja oko 10 dana tuzba je povucena i video i dalje stoji na mom yt kanalu.
Nece tebe niti jedna mreza da stiti? Ako si toliko citao po netu kako nigdje na to nisi naisao. Msm hoce, ako im donosis jedno par tisuca mjesecno. Mozda, opet kazem mozda bi isli da te brane i sacuvaju tvoj kanal.
Prije par mjeseci je bio jedan lik na yt koji se zalio tj javno molio da mu yt vrati kanal. Nazalost uzalud, gameloft ga je tuzio valjda zato sto je nesto protiv njih rekao uz gameplay njihove igrd i nema te mreze koja ce stati na put njihovim advokatima, cak ni google to ne zeli.
Zapravo mreza je pozitivna stvar ako vec nemas mogucnost da upalis zaradu jer si iz npr. balkanskih krajeva.
Oni ti to omoguce, al neko je skoro kacao link teme gdje objasnjava nacin kako da se oromjeni da si iz Amerike npr i upalis zaradu, bez mreze.
Mreze uzimaju pare i boli ih, pa pogledaj koliko samo nezadovoljnih ljudi ima na yt koji stalno kukaju na te iste mreze.
Sve ce oni tebi rec samo da ti dodjes njima a ne tamo negdje. A ucitaj sutra neku pjesmu, pa pusti da dobijes blokadu od yt pa onda pisi svojoj mrezi da to srede? Pa ces sam saznat istinu?
Od kad sam aktivan u ovoj temi svakom se trudim da pomognem. Bez izuzetaka.
Inace drustvo, kako vasi kanali? Ja sam prezadovoljan, bukvalno sam juce poceo a juce presao 400 pretplatnika i 80k pregleda. Mozda je to nekom malo, al meni je to vrh :) super sam zadovoljan kako mi kanal radi...

LP
Ljudi postoji kakva mogučnost da ja ubacim svoju reklamu na yt video?
To sto si radio 2 mieseca a zaradio samo 0.12$ je do tebe, ni do koga drugog. Ta tvoja Machinima je na losem glasu kao i sve druge. Nazalost za losu stranu se sazna tek kad dodje do problema.
Sto se tice reklama, na yt, moze naravno, ali je skupo, kucaj u google adwords video i dalje je lako, izaberes video, novac tj koliko istog zelis da potrosis i trajanje reklame 5 dana, 10 ili mozda neograniceno. Inace prosjecna cijena za prikaz je 0.10$ pa ti racunaj.
To sto si radio 2 mieseca a zaradio samo 0.12$ je do tebe, ni do koga drugog. Ta tvoja Machinima je na losem glasu kao i sve druge. Nazalost za losu stranu se sazna tek kad dodje do problema.
Sto se tice reklama, na yt, moze naravno, ali je skupo, kucaj u google adwords video i dalje je lako, izaberes video, novac tj koliko istog zelis da potrosis i trajanje reklame 5 dana, 10 ili mozda neograniceno. Inace prosjecna cijena za prikaz je 0.10$ pa ti racunaj.
znam za adwords,nego mene zanjima mogu li ja kako besplatno proći pošto bi se prikazivale na mojim videima :)
ovako zanima me ja bih zelio probati pokrenut s frendom yt kanal i stavljali bi vecinom igrice itd sad zanima me sto i kako tocno treba napravit da bi mogli pocet mozda dobivati novce po pregledima lajkovima ili kako to vec ide..??
Iscitaj par stranica unazad, mnogo toga sto te zanima o zaradi je vec ispisano.
A sto se tice besplatnog reklamiranja, pa moze i to, ne ispred tvojih, al prije pocetka drugih videa da, idi u opcije, nadji fan finder i dalje ces sam shvatit.
ovako zanima me ja bih zelio probati pokrenut s frendom yt kanal i stavljali bi vecinom igrice itd sad zanima me sto i kako tocno treba napravit da bi mogli pocet mozda dobivati novce po pregledima lajkovima ili kako to vec ide..??
Mozda za 2 godine od kad osnujes kanal mozes stagod zaraditi,ako i tada jer ti gamerski kanala ima na milijarde.
ma mi to vise i da si sacuvamo vide tj da nemora bit na hardu a sad ako se jos uz to moze dobit neka lova zas ne..:D
edit: sad sam malo gledao pa nije dostupno placanje za nasu zemlju to znaci da se treba s nekim stranim regat ili.:??
Ne znam gdje si ti vidio da sam ja napisao da sam SAMO zaradio 0.12$! Kanal mi NE služi kao svrha zarade i zato mi novac ni tih 0.12$ apsolutno ništa ne znace. Kanal je postavljen u svrhu zabave i širenja smijeha sa ostalim ljudima dok radimo što radimo. A TA MOJA Machinima je uzeta čisto radi primjera kako bih ti dao primjer PRAVE yt mreže, a ne nekih Freedom i sl. Ne interesira me njezin glas ni popularnost, ali da je na losem glasu radi profesionalnosti ne vjerujem. No kako sam rekao ni ne zanima me.
Mogao bih još se raspisati, ali nije vrijedno vremena
LP
Tomislav, mozes ali preko mreze...
Kole pa sam si napisao da si za 2 mjeseca zaradio 0.12 il ja ne znam citat?
Fullscreen je broj 1, vevo broj 2, 3 je Machinima, 7 je Freedom! Itd... itd..
Naravno da nije vrijedno pisanja kad idemo iz supljeg u prazno.
Sto se tice zarade, treba prvo utvrdit koja je to minimalna cifra da bi se uopste mogla zvati nekim novcima, zar ne?
Neko bi bio zadovoljan i sa 10$ mjesecno, a nekom bi bilo malo i 1k$ mjesecno, tako da je to malo diskutabilno.
Moj kanal konstantno raste a sa njim i zarada. Zasto ne uzimat kes i sada, nego cekat 2 godine pa pocet tek tad. 24mjeseca puta svega 10$ mjesecno je fina suma koja bi se izgubila u te dvije godine. Naravno tih 10$ mjesecno se moze uzet vrlo brzo i lako, naravno nije poenta samo snimit video i postavit ga na yt.
Potrebno je tu mnogo vise truda, naslov, dobar opis, tagovi, pa cak i duzina istog, vrijeme upload itd igra ogromnu ulogu.
Dosao mi je MTCN kod,idem sutra na postu pa me zanima jel odmah dobijem novce ili?

Odi odmah i danas , odmah dobiješ da.