Pozdrav! evo moj yt https://www.youtube.com/user/shyndick/videos
Vaš YouTube channel
- poruka: 2.011
- |
- čitano: 551.077
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://www.youtube.com/channel/UC9_5R6BB93gkUqHQcUvbR1A Sve vezano sa sigurnost računala.
Pozdrav. Već neko vrijeme snimam YT videe,i dobro bi mi došao feedback.
https://www.youtube.com/user/greyscissors/
Na kanalu ću snimati gameplay i probati prijeći 95% svih car racing igara. :) Trenutno ne uploadam videe s komentarima u stilu IntoTheBarriera,ali će i to doći na red kad sredim komp. :)
Ugl. ako ste jako veliki NFS/GRID/auto freak,ovo bi moglo biti pravo mjesto za vas. :)
Evo još jedan kvalitetan Minecraft kanal lik je znaaači BOže ne pitajte zašto tako kažem, rađe jurnite pogledat pa ćete saznat.
kada pokušam uključiti monetizing na svom kanalu kaže da ta opcija još nije dostupna u mojoj državi... kako da to zaobiđem?
mogu promijeniti državu u opcijama na dnu ali opet isto... i ima ona opcija verify account ali traže broj telefona za državu koju izabereš...
EDIT: našao sam treću opciju za promijeniti državu i sad mogu uključiti monetizing... zanima me dali će biti neke posljedice zbog laganja države?
kada pokušam uključiti monetizing na svom kanalu kaže da ta opcija još nije dostupna u mojoj državi... kako da to zaobiđem?
mogu promijeniti državu u opcijama na dnu ali opet isto... i ima ona opcija verify account ali traže broj telefona za državu koju izabereš...
EDIT: našao sam treću opciju za promijeniti državu i sad mogu uključiti monetizing... zanima me dali će biti neke posljedice zbog laganja države?
Neće biti nikakvih posljedica.
Evo moj kanalcic :)
https://www.youtube.com/user/BestAndroidGameplay
Ako neko zeli Fullscreen partnerstvo, pritom nema milionske preglede i stotine hiljada pretplatnika neka se javi meni na pp da vidimo sta mozemo rijesit povodm toga. Naravno nista nelegalno, ili da trazim pare :)
Zna ko kak da me nađu na tražilici preko youtube imena koje mogu mjenjati umjesto registriranog imena?
Ja imam video od 1.3 milijuna pregleda. Već tri dana mi zarada od toga videa stoji na 333$, a pregledi se stalno povečavaju. Zna li netko je li to normalno ili se to ipak već trebalo ažurirati? I koliko bi otprilike trebao dobiti dolara za 1.3 milijuna pregleda? Računajte da su to sve strani pregledi, nema balkanaca, možda nekih 1.5% balkanaca.
To je normalno, cesto ti se podatci nece azurirat po tjedan dana, tako da je sve ok trenutno... Dosta mi je tesko tocno izracunati koliko bi trebao dobit jer nemam tvoj RPM, ali ajmo rec da je osrednji 2$ per 1000 i jos ako oko 50% ljudi ima adblock ( a mozda i vise - ovih 50% je najbolje moguce) ti dodje na 600 000 viewsa / 1000 = 600 * 2$ RPM = 1200$. E sada mozda vise mozda manje, sve ovisi koliki ti je RPM, a on ti se povecava sto si vise aktivan i sto bolji i kvalitetniji stadrzaj stavljas. Ako imas partnership onda vjerojatno znas koliki ti je CPM. (RPM ti je priblizno CPM/2) Znaci CPM = 6$, RPM = 3$
Da u prosjeku se CPM krece oko 2$, medjutim, moze biti i daleko, daleko veci.
YT u prosjeku osvjezava statistiku na svaka 4 dana, al cesto to traje i duze. Nekad i 14 dana, al ne treba to da te brine.
Nazalost nmg da se slozim s izracunom u predhodnom postu. Iz prostog razloga sto se ti izracuni odnose samo na pc. Koliko pregleda imas s mobilnih ili konzola ili tv-a, na konzolama ili tv-ovima se reklame ne prikazuju, ni jedne, cak ni one sto idu prije video snimka. Na fonu zavisno od aplikacija je isto. Dakle realnih pregleda imas jos manje od izracuna u prethodnom postu. Jer samo pregledi s reklamama se racunaju kad je u pitanju zarada.
Da budem precizniji, realnih pregleda u odnosu na tvoju zaradu je tek 110k ako racunam cpm 3$ jer vj i je toliki ako pregledi nisu s ovih nasih krajeva :)
Moj Kanal :D GPU HD6670 i poceo s walky em.
Ja imam video od 1.3 milijuna pregleda. Već tri dana mi zarada od toga videa stoji na 333$, a pregledi se stalno povečavaju. Zna li netko je li to normalno ili se to ipak već trebalo ažurirati? I koliko bi otprilike trebao dobiti dolara za 1.3 milijuna pregleda? Računajte da su to sve strani pregledi, nema balkanaca, možda nekih 1.5% balkanaca.
Daj link da vidimo.
Hvala svima na pomoči. Imam još jedno pitanje: Gdje mogu vidjeti CPM? Možda svuči glupo, ali ja sam novak što se tiče youtubea, tek sam prije par mjeseci postao partner.
Kako si postao partner, direktno ili preko mreze?
Imas na yt statistiku i tamo vidis sve, otprilike.
Postao sam partner tako sto mi je machinima poslala mail. Za sada imam $572, a video ima 1.3 milijuna, šta mislite oće biti još?
Ne mozemo mi znati hoce li biti jos.
Mojoj zeni je cpm visok, tacnije na 50 pregleda ima oko 0.96$ na Freedom-u, ali... Treblo je da si dobio podatke za login kod njih na sajt i tamo ti pise sve sto te zanima.
Postao sam partner tako sto mi je machinima poslala mail. Za sada imam $572, a video ima 1.3 milijuna, šta mislite oće biti još?
Pa daj postaj video ovdje.
s kojim programom vi snimate unutar igre?
snimio bi najbolje playeve u LoL-u i onda to uploadao na YT
znaci vec imam snimljen cijeli game, pa bi sa nekim programom snimio isjecke i uploado na YT, pa me zanima na koji nacin vi to radite bez da se gubi kvaliteta videa a da ne zauzima puno
ja sam do sad to radio uz pomoc bandicama i nekih convertera a vjerujem da ima boljih nacina
hvala
s kojim programom vi snimate unutar igre?
snimio bi najbolje playeve u LoL-u i onda to uploadao na YT
znaci vec imam snimljen cijeli game, pa bi sa nekim programom snimio isjecke i uploado na YT, pa me zanima na koji nacin vi to radite bez da se gubi kvaliteta videa a da ne zauzima puno
ja sam do sad to radio uz pomoc bandicama i nekih convertera a vjerujem da ima boljih nacina
hvala
Najbolji program na svjetu Adobe After Effects CS6
Za početnika mislim da je Sony Vegas najlakši za editanje. After Effects/Premiere nikako...
Za snimanje osobno koristim Shadowplay od Nvidie ali je dostupan samo GTX 6xx+ seriji. Alterantivno MSI Afterburner, Dxtory ili Mirilis Action.
Prvo sam počeo s After Efectom, nakon njega sam probao sa Vegasom. Nisam se mogao naviknuti na promjene u Vegasu. Sve ovisi s čim prvo počneš raditi.
Mislim da je možda čak i lakši Vegas iako ne znam s njim raditi. :)
Dxtory super za record, editiranje vrlo jednostavno u Camtasiji, a ako treba dodatnih animacija, adobe after effects, tako bar ja
Ja sam jedini koji igra na telefonu igre dok iste snima s telefonom :) haha...
Počeo sam da snimam danas, pa nadam se malo većoj publici ali kako bude, ne želim se reklamirati kao neki na fb spamanjem i neznam kako, neka ljudi saznaju "prirodno" za mene :)
https://www.youtube.com/user/sJoGame
Za početak MC pa onda gta 4, bf4, nfs...........
Na ovom kanalu će biti gameplayova, kometari, recenzije i puno ostalog..
FB stranica: https://www.facebook.com/pages/JOGAME/679416898815287
Samo da se nadovezem na ove postove iznad. CPM != RPM. CPM je zapravo koliko para dobijete kada 1000 viewera vidi reklamu, te se onda ti novci dijele na vas i na google (55% vama, 45% google-u). Nakon toga se od vasih 55% oduzima postotak koji uzima vas partner ako ga imate, ako ne onda je tih 55% vasih! I tih 55% novaca je vas RPM. CPM je daleko od realnog pokazatelja zarade, RPM je puno bolji.
RPM je mozda bolji al nije fixni orijentir, koliko znam... ako grijesim, izvinjavam se.
Molim za feedback, kako vam se cini kvaliteta ovog snimka, igrano na note 3, snimano u 1920x1080 sa 10mbs bitrate-a, ranije 30. Takodje ne bih da klikcu svi na link jer onda ispada ovaj link kao reklamiranje, sto nikako nije. Dakle ko se smatra mjerodavnim neka baci pogled :)
Počeo sam da snimam danas, pa nadam se malo većoj publici ali kako bude, ne želim se reklamirati kao neki na fb spamanjem i neznam kako, neka ljudi saznaju "prirodno" za mene :)
https://www.youtube.com/user/sJoGame
Za početak MC pa onda gta 4, bf4, nfs...........
Na ovom kanalu će biti gameplayova, kometari, recenzije i puno ostalog..
FB stranica: https://www.facebook.com/pages/JOGAME/679416898815287
Ne znam što misliš pod "većom publikom", ali bojim se da si ju debelo ograničio sa odabirom hrvatskog jezika. Predviđam par tisuća maksimalno za najgledanije videe. Don't get me wrong, želim ti svu sreću, samo primjećujem.
Imam jedan video kojemu je bio izbrisan zvuk zbog copyrighta i u šestom mjesecu sam skužio da je problem magično nestao i zvuk se vratio. Neposredno prije toga sklopio sam partnership. Sad me zanima, ima li to kakve veze sa partnershipom ili je to možda zato jer mi je video neko vrijeme bio na private?