T-mobile mreža ne radi već 3 dana!

poruka: 7
|
čitano: 4.019
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam mobitel Sony Ericsson W395, plaćam internet putem simpa bona slanjem A na 3636, 150 Mb za 20kn mjesečno, što je dosta dobra ponuda za GPRS internet.

Već 3 dana ne mogu pristupiti internetu. Koristim Operu Mini i svaki put kada se pokušam povezati na internet piše "Povezivanje nije moguće. Provjerite svoje mrežne postavke." A postavke su u redu. Imam i inregrirani Openwave Mobile Browser i isto piše da povezivanje nije moguće. Sad, je li problem u mreži ili u mobitelu? Nisam našao nikakvu obavijest na T-mobile-u da mreža ne radi. Pomozite ako znate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: T-mobile mreža ne radi već 3 dana!
0800 9000
zvat i gnjavit tako dugo dok ne riješe problem
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan

Gnjavit ću ih sutra. Da mi je unaprijed znati što će mi reći. Sto posto ono što već znam ili sam pokušao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 22:56 (Debugger137).
16 godina
neaktivan
Debugger137 kaže...

Imam mobitel Sony Ericsson W395, plaćam internet putem simpa bona slanjem A na 3636, 150 Mb za 20kn mjesečno, što je dosta dobra ponuda za GPRS internet.

Već 3 dana ne mogu pristupiti internetu. Koristim Operu Mini i svaki put kada se pokušam povezati na internet piše "Povezivanje nije moguće. Provjerite svoje mrežne postavke." A postavke su u redu. Imam i inregrirani Openwave Mobile Browser i isto piše da povezivanje nije moguće. Sad, je li problem u mreži ili u mobitelu? Nisam našao nikakvu obavijest na T-mobile-u da mreža ne radi. Pomozite ako znate.

stavi si novi softwer u mobitel,oce i to nekad zezat.Ili si u nekoj pripi*dini di nema signala.

13 godina
neaktivan
Ma živim u Sisku. Ovo se i prije događalo ali je trajalo najviše 2 dana ili manje. Probat ću s novim browserom a ako to ne upali, zovem ih i neću im dati mira dok ne vide točno o čemu je riječ.
14 godina

Imaju problema s mrežom na području cijele zemlje, niste jedini, odite udahnit malo svježeg zraka dok se to ne riješi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A ja mislio da je do mog moba... Stalno mi je na 3G/HSPA+ katastrofalno sporo surfanje...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice