T-com - da li je potrebna obnova ugovora?

poruka: 10
|
čitano: 4.276
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Meni sljedeci mjesec istice ugovor s T-comom.

Dakle, moje pitanje glasi: Da li je potrebno uci u ugovor s T comom na 24 mjeseci da bi koristio njihovu uslugu ili ja mogu koristit njihovu uslugu i bez ugovora?

Hvala!

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se čini da netrebaš,ali provijeri na ugovoru kojeg si potpisao,dali piše -do raskida,ili -na 12,24 neznam sad.Ja jedva čekam da prođe tih 12 mjeseci i da se prebacim na optimu.

Diritor je lipo reka
pali smo na dno
homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: T-com - da li je potrebna obnova ugovora?
Ja ti preporučam da se makneš s T-coma
Amis ti sada ima ultra,turbo,mega ponudu.
Što se tiće ugovora nazovi ih,alija mislim da možeš bez ugovora.
17 godina
prihvaćeno rješenje

Nije potrebno, ti i dalje mozes koristiti njihovu uslugu, ja nisam produzio ugovor s njima jer cekam da mi dode nesto bolje a i nemam razloga produziti jer i ovako necu nista od njih dobiti, bila je neka akcija prije ako hoces produziti ugovor da dobijes neke zvucnike mislim logitech x 530. Mislim da se ne isplati biti kod njih pogotovo ako imas izbor nekog drugog operatera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Meni sljedeci mjesec istice ugovor s T-comom.

Dakle, moje pitanje glasi: Da li je potrebno uci u ugovor s T comom na 24 mjeseci da bi koristio njihovu uslugu ili ja mogu koristit njihovu uslugu i bez ugovora?

Hvala!

Možeš bez problema, ja sam je koristia godinu dana nakon šta mi je isteka ugovor, sad sam na B.net-u i savjetujem ti da pređeš kod nekog drugog providera jer svugdi je bolje nego u njih !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
neaktivan

nakon sta ti ugovor istekne (12, 18, 24 mjeseca, zavisi koliko si potpisa) normalno nastavljas koristit usluge, samo sta mozes kad god zelis prestat koristit njihove usluge.

Ako si novi korisnik mozes uzet bez ugovora, al onda placas router, spajanje, itd. a uz ugovor ti to ide sve za 1kn i svako malo imas neke posebne pogodnosti (flat, zvucnici :)...)

EDIT: sta se ode dogadja, novi postovi su na vrhu, ili mi se cini ?? pitanje je skroz na dnu pa sam se za*ebo sry :)) nema veze, neka ostane sad

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2008 20:02 (G0rilla).
17 godina
autorov komentar

Hvala na odgovorima, jos sam ih nazvo i potvrdio. ^_^

Mislim da godina i pol nije tako puno a mogu si piknut bezicnu tipkovnicu + bez. mis + web cam ili nove 5.1 logitech zvucnike tak da cu obnovit ugovor. Smijeh

Dobri su sad T com od kad su snizili cjene tak da nemam nista protiv njih.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moje pitanje je dali se moze nekako preko neta vidjeti kolko jos mi je ostalo vremenskog razdoblja do raskida ugovora ja sam potpisao ugovor prije 2 godine i znam da bi mi sad negdje trebao istici moze li se kako to vidjeti?neda mise ic kod njih ispitivati

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa imas telefon... 08009000  i pripremish tel. racun da im procitas nekakav 10-znamenkasti broj to ti je sve, pitas operatera sve sto te zanima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kinfa85 kaže...

pa imas telefon... 08009000  i pripremish tel. racun da im procitas nekakav 10-znamenkasti broj to ti je sve, pitas operatera sve sto te zanima

ma ni ne treba ti račun,samo ih nazoveš daš broj kažeš da te zanima dokad ti je ugovorna obveza i to je to :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice