Spori Chrome

poruka: 10
|
čitano: 3.707
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Spori Chrome

Pošto sam mjesec dana bio na linuxu,naviknuo sam na Chrome jer su alternative bile jako loše. Sad kad sam se vratio na windowse ostala mi je navika da koristim Chrome,ali užasno je spor,neke stranice ne otvara  od prve nego javlja grešku,jučer mi je sestra htjela na facebook i nikako da ga otvori pa je morala preko IE.

Forum.hr (ne reklamiram) mi otvara jedva,za neke stranice javlja da ne postoje ili da su premještene.

Bugov forum mi otvori ali par stranica,neke mi javlja isto da ne postoje.

Nebi sad opet prelazio na FF koji mi se ruši,jer sam se naviknuo na jednostavnost Chromea.

Radi se o verziji 4.0.295.

I ne pomaže brisanje cachea i ostalog materijala.

Druga stvar neznam zašto ali kad je otvoren Chrome, u task manageru ima 3 ili 4 otvorena procesa za njega i svaki troši različito memorije,jedan oko 50,a najveći troši 200.

U čemu je problem?

Update neda jer veli da je to posljednja verzija.

Ima kakve veze nisam gledao kad sam skidao pa sam skinuo dev?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spori Chrome
nsoul kaže...

Pošto sam mjesec dana bio na linuxu (?!),naviknuo sam na Chrome jer su alternative bile jako loše (?!). Sad kad sam se vratio na windowse (?!) ostala mi je navika da koristim Chrome,ali užasno je spor (?!),neke stranice ne otvara  od prve nego javlja grešku (?!),jučer mi je sestra htjela na facebook i nikako da ga otvori (?!) pa je morala preko IE.

Forum.hr (ne reklamiram) mi otvara jedva,za neke stranice javlja da ne postoje ili da su premještene.

Nebi sad opet prelazio na FF koji mi se ruši (?!),jer sam se naviknuo na jednostavnost Chromea.

Druga stvar neznam zašto ali kad je otvoren Chrome, u task manageru ima 3 ili 4 otvorena procesa za njega i svaki troši različito memorije,jedan oko 50,a najveći troši 200.

U čemu je problem?

(?!) - označava nebuloze ili nepotpune/nejasne informacije

Molio bih pojašnjanja označenih dijelova tvog posta kako bi ti se moglo pomoći.

Hvala...

16 godina
neaktivan
Spori Chrome

probaj ga deinstalirat,počistit registar,možeš i s ovim registry cleanerom(dobar je) i stavit novi chrome
ako ti sve drugo radi normalno uključujući i druge browsere..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nedIm kaže...
nsoul kaže...

Pošto sam mjesec dana bio na linuxu (neznam kaj tu nije jasno,mjesec dana sam imao instalirane linuxe),naviknuo sam na Chrome jer su alternative bile jako loše ( i ovo neznam ali eto,koristio sam chrome na linuxima jer FF  nije radio kako treba,opera koju sam imao je bila bugovita...). Sad kad sam se vratio na windowse (i ovo neznam kaj nije jasno,nakon mjesec dana korištenja linuxa vratio sam se na windowse) ostala mi je navika da koristim Chrome,ali užasno je spor (ovo sam opisao kasnije u tekstu),neke stranice ne otvara  od prve nego javlja grešku (nemam sad nijedne slike jer sad kad hoću da javi grešku neće pa da sliku stavim.),jučer mi je sestra htjela na facebook i nikako da ga otvori (neće otvoriti,javlja da stranica ne postoji,facebook sam samo naveo kao primjer) pa je morala preko IE.

Nebi sad opet prelazio na FF koji mi se ruši (i ovo neznam kaj nije jasno,ruši se,blokira,ako ne blokira sam zablokira cijele windowse),jer sam se naviknuo na jednostavnost Chromea.

U čemu je problem?

(?!) - označava nebuloze ili nepotpune/nejasne informacije

Molio bih pojašnjanja označenih dijelova tvog posta kako bi ti se moglo pomoći.

Hvala...

evo svi (?!) su popunjeni.

16 godina
neaktivan

Budem sad probao samo neznam koju da verziju chromea skinem. a i na čiste windowse sam odma chrome stavio,ali budem probao očistiti.

a kad sam ga prošli put deinstalirao radio sam to s Revo uninstallerom a on bi trebao obrisat i registre zaostale.

EDIT: evo deinstaliran i stavljen novi,samo sad je verzija 3.0.195. možda je četvorka bila nestabilna pa se zato ono događalo.

sad mi fali kaj se nemogu instalirat addonovi ali bolje bez njih nego da ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 20:25 (nsoul).
16 godina
neaktivan

Šteta,opet isto. NE tako često ko prije,ali dogodi se da neku stranicu ne mogu 15 minuta otvorit.

I pri radu je spor tako da neznam dali nekaj s mojim računalom nije u redu jer vidim svi ostali govore da je to najbrži browser do sad.

Da,na linuxima je bio,i od FF i opere, ali evo sad na windowsima ne.

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Šteta,opet isto. NE tako često ko prije,ali dogodi se da neku stranicu ne mogu 15 minuta otvorit.

I pri radu je spor tako da neznam dali nekaj s mojim računalom nije u redu jer vidim svi ostali govore da je to najbrži browser do sad.

a firefox i sve drugo ti normalno radi?
ne znam,možda da ponoviš postupak deinstalacije chroma,a cleanerom očistiš registry i još odeš na start>search> upišeš:google chrome>pa obrišeš ono što je ostalo nakon toga(ako je)

jesi skinuo onaj glary registry repair i napravio prvi put s njim?

ili još bolje glary utilities,free verziju.. pa napraviš samo 1 click maintenance,ne znam šta koristiš

edit:sad vidim da deinstaliraš u revo unistalleru,nadam se da radiš u naprednoj deinstalaciji(zadnjoj dole) i kad te pita da označiššta će brisati da označavaš sve i brišeš sve do zadnje stavke u registru..
ponekad ostane nešto i nakon njega..

i daj malo proskeniraj komp s ovim programom,ako nisi..(beslatan je)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 15:38 (seneka).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
nsoul kaže...

a firefox i sve drugo ti normalno radi?
ne znam,možda da ponoviš postupak deinstalacije chroma,a cleanerom očistiš registry i još odeš na start>search> upišeš:google chrome>pa obrišeš ono što je ostalo nakon toga(ako je)

jesi skinuo onaj glary registry repair i napravio prvi put s njim?

ili još bolje glary utilities,free verziju.. pa napraviš samo 1 click maintenance,ne znam šta koristiš

edit:sad vidim da deinstaliraš u revo unistalleru,nadam se da radiš u naprednoj deinstalaciji(zadnjoj dole) i kad te pita da označiššta će brisati da označavaš sve i brišeš sve do zadnje stavke u registru..
ponekad ostane nešto i nakon njega..

i daj malo proskeniraj komp s ovim programom,ako nisi..(beslatan je)

firefox mi ne radi već dugo,od onog jednog updatea neznam koje verzije mi se konstantno ruši. 

Opera mi radi kolko sam ju zasad probal jučer i danas ( mislim na ovu instalaciju windowsa,prije sam ju više koristio) radi ok. Ali neke stvari mi na njoj ne rade( neke skripte ,nisam siguran jel to javascript ili neki tip ajaxa ali ne radi mi,sad se ne sjećam koje stranice jer ju ne koristim već dugo).

Jesam skinuo,i počistio,i kod reva koristim advanced,i skeniram nakon svega i obrišem.

i s anti malwareom sam odskenirao i obrisao.

neznam,možda nekaj nije u redu s instalacijom windowsa makar ne vjerujem.

Idući put kad mi javi grešku budem stavio sliku tu.

jednostavno mi javi da stranica ne postoji, a onda moram ugasiti tab i probati opet i ponekad upali,a ako ne onda ugasim chrome i onda mi otvori stranicu kad ga upalim.

16 godina

E bas cudna situacija, do sada sam bio na Operi i sad sam se prebacio na Chrome, odmah "poletio" na forum da ga pohvalim, prije svega brzinu rada a onda uredjenost i jednostavnost sucelja, barem po meni. Pokusavao sam i Firefox, ali mi nekako nije "legao". Chrome mi se odmah svidjeo i sad mi je default browser. Odlican, barem za sada.

Meda
16 godina
neaktivan
Spori Chrome

Evo maknuo sam windowse,formatirao,ponovo ih instalirao ,stavio chrome 4 ovaj stabilni ne betu i radi savršeno.

očito je bila neka greška ii u windowsima ili u postavkama mreže. ali sad je savršeno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice