SEO natjecanje za definiranu ključnu riječ

poruka: 3
|
čitano: 918
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Krenuo je NetBuilders Sulumits Retsambew SEO - Will Spencer vlasnik NetBuilders nedavno je izbacio natječaj SEO (optimizacija za tražilice) Natječaj se zove "Sulumits Retsambew SEO Contest". Cijeli događaj je natječaj za testiranje Google algoritma. Pobjednik je vlasnik top - rangiranih rezultata pretraživanja za ključne rijeci Sulumits Retsambew .

Proglašenje pobjednika: 15 August, 2009 - podne GMT

Nagrade: Prvo mjesto: 1000 $ Drugo mjesto: $ 500 Trece mjesto: $ 250

Za upis na takmičenje, morate postaviti domenu koja se takmiči na NetBuilders

Nađem ovo na internetu, kako se bavim tom problematikom odlučim se prijaviti i malo pratiti situaciju.... , nevjerujem da ću ići do kraja natjecanja, vrijeme to pretpostavljam neće dozvoliti...
.... još uvjek se možete uključiti, tek je počelo...

Ako se ne uključite u natjecanje možete podržati moju domenu, trenutno sam na trečoj poziciji

Domena - sulumitsretsambew( biz )

Napomena: Google.com

Naravno nije problem da Vam vratim link

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm..sad sam tek skuzio o cemu se radi... natjecanje mi ipak nekako nema smisla jer brijem da ce se prijavit tisuce ljudi iz cijelog svijeta a najvecu prednost imate Ti i jos nekolicina koji ste ugrabili ovaj tip domene.. dosta sam citao o SEO-u i radio sam optimizaciju za neki sajt za apartmane i bio sam prvi na google-u i medu prvima na yahoo-u ..istina konkurencija za kljucne pojmove nije bila pretjerano velika ali ionako sam radio kompletan redizajn sajta i izmjenu sadrzaja tako da vjerujem da bi tada i u puno jacoj konkurenciji bio medu prvima. Domena mi je odigrala ipak jako vaznu ulogu jer sam dobio tocno ono sto sam zamislio, a vidim da si i ti ;))

Nisam vec dugo u tome i malo sam zaostao po tom pitanju.. al mislim da jos uvijek vrijedi ono da odaberete prave keywords-e i osigurate optimalno ponavljanje istih u sadrzaju sajta. Ima jos nekih fora i trikova kojima se ljudi koriste al necemo sada o tome jer cisto sumnjam da ce vam to bit od pomoci u ovom slucaju ;)) ...eto jos samo da kod bude dosta pregledan i bilo bi dobro ak se koristi CSS da bude potpuno odvojen od HTML-a ..eto toliko od mene.

Puno srece svima na natjecanju ;))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još ne kužim o čemu se radi

Ojla!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: