- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobra stvar
Na koji nacin ovo radi. Znaci, kako dobija informaciju o konfiguraciji?
lol nice stufff, samo što dok sam pisao post tu, i taj program je radio check, počeo sam slova pisati unatrag
lol nice stufff, samo što dok sam pisao post tu, i taj program je radio check, počeo sam slova pisati unatrag
Sam prikupi podatke iz tvojeg kompa, i onda na temelju tvoje konfe i zahtjeva određene igre daje rezultate..
Dobra stvar da ne kupujem igru prije nego znam da li je mogu pokrenuti.
narode evo josh jedan extra site za test (da li vas komp podrzava igre(novije a ima i starih)
sajt vrijedi provjeriti ako nista drugo...
----
prije posjete sajtu trebali bi imati instaliranu Javu sto noviju to bolje i preporuka je da se koristi mozzila firefox
----
sajt ima lijepu prednost sto mozete svoju konfu usporediti sa drugim konfiguracijma u svijetu
ovo vam je sra** i jedno i drugo, ovome nemojte vjerovati, ovo je kao lutrija, jednom pokazuje jedno, drugi put drugo: ista igra
ovo je meni pokazalo da gta 4 nece ni na minimum a ustvari ja igram na konfi ispod texture na medium i jos nest na high i igra ne steka
ma joj to je sve sra*je meni pisalo da ce mi far cry 2 stekat ko lud a ide mi na medium/high bez stekanja
ma to je glupo... meni na jednom starom kompu iz 2003/2004 godine s intergriranopm grafom piše sve crveno za igru Prince Of Persia Warrior Within, kao da mi neće raditi a radila mi je igra na negdje 13 - 16 FPS-a
isto tako u system requirements od GTA 4 piše da je minimum dvojezgreni procesor a može se igrati i na jedno jezgrenom pentium 4 i celeronu ali naravno sve low i FPS je manji od 3 - 5
EDIT: govorim za systemrequirementslab
EDIT 2: još nešto... moj komp podržava svaku igricu sigurno ne treba meni nikakav test, jednostavno znam da sam u pravu...
igru? e to je već drugo nešto......
Za GTA5 da li je ovo dovoljno? Core to extreme q6700,4890 ati 1gb ddr5 twin accelero,550w
3.5 ghz memorija 8gb kapacitet hard diska 1tb memorija graficke 2 gb ddr4 2133mhz mogul na njega neke novije igrice poput COD ghost i tako te

3.5 ghz memorija 8gb kapacitet hard diska 1tb memorija graficke 2 gb ddr4 2133mhz mogul na njega neke novije igrice poput COD ghost i tako te
ne