Saznajte da li igricu podržava vaš kompjuter

poruka: 15
|
čitano: 38.959
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

dobra stvar

King of the South!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na koji nacin ovo radi. Znaci, kako dobija informaciju o konfiguraciji?

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol nice stufff, samo što dok sam pisao post tu, i taj program je radio check, počeo sam slova pisati unatrag

larva??? ma 'nas ko ti je larva... iks de ________________________ war... war never changes...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Saznajte da li igricu podržava vaš kompjuter
jojo1909 kaže...

lol nice stufff, samo što dok sam pisao post tu, i taj program je radio check, počeo sam slova pisati unatrag

hehe, lol
Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
17 godina

Sam prikupi podatke iz tvojeg kompa, i onda na temelju tvoje konfe i zahtjeva određene igre daje rezultate..

Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Dobra stvar da ne kupujem igru prije nego znam da li je mogu pokrenuti.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

narode evo josh jedan extra site za test (da li vas komp podrzava igre(novije a ima i starih)

sajt vrijedi provjeriti ako nista drugo...

----

prije posjete sajtu trebali bi imati instaliranu Javu sto noviju to bolje i preporuka je da se koristi mozzila firefox

----

sajt ima lijepu prednost sto mozete svoju konfu usporediti sa drugim konfiguracijma u svijetu

http://www.yougamers.com/games/

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 16:49 (Wenom_Lord).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ovo vam je sra** i jedno i drugo, ovome nemojte vjerovati, ovo je kao lutrija, jednom pokazuje jedno, drugi put drugo: ista igra

ovo je meni pokazalo da gta 4 nece ni na minimum a ustvari ja igram na konfi ispod texture na medium i jos nest na high i igra ne steka

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma joj to je sve sra*je meni pisalo da ce mi far cry 2 stekat ko lud a ide mi na medium/high bez stekanja

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pogledajte ovu laž joj evo cisti dokaz da je stranica sra*je

stavio sam nfs underground 2 i kaze mi da ce na minimum joj

a igram je na ultra mega super high

kaka laž!!! kaka laž!!!
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ma to je glupo... meni na jednom starom kompu iz 2003/2004 godine s intergriranopm grafom piše sve crveno za igru Prince Of Persia Warrior Within, kao da mi neće raditi a radila mi je igra na negdje 13 - 16 FPS-a

isto tako u system requirements od GTA 4 piše da je minimum dvojezgreni procesor a može se igrati i na jedno jezgrenom pentium 4 i celeronu ali naravno sve low i FPS je manji od 3 - 5

EDIT: govorim za systemrequirementslab

EDIT 2: još nešto... moj komp podržava svaku igricu sigurno ne treba meni nikakav test, jednostavno znam da sam u pravu...Cool

igru? e to je već drugo nešto......

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 22:57 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Za GTA5 da li je ovo dovoljno? Core to extreme q6700,4890 ati 1gb ddr5 twin accelero,550w

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

3.5 ghz memorija 8gb kapacitet hard diska 1tb memorija graficke 2 gb ddr4 2133mhz mogul na njega neke novije igrice poput COD ghost i tako te 

Elmin M
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Saznajte da li igricu podržava vaš kompjuter
Elm kaže...

3.5 ghz memorija 8gb kapacitet hard diska 1tb memorija graficke 2 gb ddr4 2133mhz mogul na njega neke novije igrice poput COD ghost i tako te 

ne

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice