Raskid ugovora za MAXadsl flat internet

poruka: 3
|
čitano: 9.335
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
sta ako se raskine ugovor za flat maxadsl internet

hi zanimam me nesto

moji imaju preplatu na max adsl flat za internet koji se placa  178 kuna mjesecno,

ja sam podstanar i nabavio bi si isto to kod sebe u stanu taj flet i prikljucaj za internet(trenutno u stanu nemam prikljucak za net)

medjutim cuo sam da se za tu pretplatu od tmobile za internet neograniceni(flat)koji se placa 178kn mjesecno, mora potpisati ugovor na minimalno dvije godine,e to mene muci posto sam podstanar ,ako bi ja potpiso ugovor na dvije godine, a mozda cu se isseliti iz tog stana za godinu dana moro bi onda raskinuti taj ugovor , e sada me zanima cuo sam ako se taj ugovor raskine da se mora platiti neka kazna ili tako nesto, pa me zanima da li je to istina i ako je o kojo je svoti rijec , o vecej ili manjoj

pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sta ako se raskine ugovor za flat maxadsl internet

Mozes uzeti bez ugovorne obaveze ali onda placas samoinstalacijski paket 201.63 kn.

Slika je premala pa evo link.

Sto se tice otkazivanja pretplate placaju se penali u iznosu cijene tvog paketa x broj mjeseci do isteka. Npr. ako imas flat rate i 4mbit vezu (179,46 kn) i uzeo si ugovor na dvije godine a otkazao bi nakon godinu (12 mjeseci ti je ostalo do isteka ugovora) onda racunaj da bi platio 179.46 x 12 mjeseci = 2153,4 kn

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 15:46 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Raskid ugovora za MAXadsl flat internet

Mislim da kada se racuna iznos za raskid ugovora uzima se cijena najjeftinijeg moguceg paketa, tako da ide broj mjeseci * najmanja brzina/najmanji promet

Samo ideja, mozes kupiti svoju liniju i onda kud god da se selis samo je prebacujes. mislim da je uvodjenje linije 1 kuna kad uzimas ugovor. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 23:36 (Glamdring).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice