Rapidshare, program!

poruka: 6
|
čitano: 1.699
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Rapidshre, program!

evo ovako treba mi najbolji accelerator ili neki download program za repidshre, i na kojoj stranici mogu provjeriti kolika mi je max brzina!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rapidshre, program!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Rapidshre, program!
jurluk kaže...
 ty, prvog sam probao i daleko je bolji od ono sta sam ja koristi ali ovaj drugi negu da se spoji ili je link ili je kod njihovg servera ali nema veze, i jos jednom ti hvala!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
protjeran
Rapidshre, program!

kako da maknem ( u crvenom pravokutniku ) vidi prozor, sve sam probao ali nece :(!!

resio sam, haha a jesam!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 23:05 (kris_marko).

0 0 hvala 0
17 godina
kris_marko kaže...
jurluk kaže...
 ty, prvog sam probao i daleko je bolji od ono sta sam ja koristi ali ovaj drugi negu da se spoji ili je link ili je kod njihovg servera ali nema veze, i jos jednom ti hvala!!
 Maloprije instalirao FlashGet i lijepo radi,dok RapGet nisam uspio upogoniti jer mi se rusi prilikom pokretanja.

Probao sam ga na drugom racunalu ali nista ne skida,samo odbrojava vrijeme,takodjer probao i JDownloader,ni s njim nisam imao srece..

FlashGet ima taman par sitnica koje RS Manager nema kao naprimjer mijenjanje redoslijeda datoteka sto je korisna stvar,uglavnom jurluk hvala na linku.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 23:19 (Kristyans).
16 godina
neaktivan
kris_marko kaže...
jurluk kaže...
 ...ovaj drugi negu da se spoji ili je link ili je kod njihovg servera ali nema veze, i jos jednom ti hvala!!
 nema na čemu, evo novi link, ovaj radi
Kristyans kaže...
...uglavnom jurluk hvala na linku.
 ma nema na čemu, zato sam tu Namigiva
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice