Rapidshare download

poruka: 10
|
čitano: 3.934
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rapidshare download

Kako mogu nesto skinuti sa rapidshera a da ne otvaram njihovu str. jer cesto izbacuje da moja ip adresa nesto skida . Pa me zanima ima li neki program za skodanje sa rapidshera nesto besplatno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rapidshare download

Nema.Samo ako si premium user možeš direktno skidat.Ono o IP adresi što ti ispisuje je poruka da si free user i da nešto trenutno skidaš nešto,odnosno da si već skinuo i da moraš pričekati X vremena prije novog skidanja.

Imaš fintu da svaki put kada skineš nešto,resetiraš router.Tako dobiješ novu IP adresu i možeš odmah skidat.

oko za oko,pasta za zube

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Rapidshare download

Probaj ovaj http://jdownloader.org/ samo kopiras zeljene linkove i on sve uradi umesto tebe.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
RE: Rapidshare download
dncrmt kaže...

Nema.Samo ako si premium user možeš direktno skidat.Ono o IP adresi što ti ispisuje je poruka da si free user i da nešto trenutno skidaš nešto,odnosno da si već skinuo i da moraš pričekati X vremena prije novog skidanja.

Imaš fintu da svaki put kada skineš nešto,resetiraš router.Tako dobiješ novu IP adresu i možeš odmah skidat.

ko hvala za to ali mozes li mi to malo detaljnije objasnit

16 godina
neaktivan
Rapidshare download

Dakle,ako ne plaćaš mjesečno za account,ti si besplatan korisnik i svaki put moraš čekat prije i između downloada.E sada,svaki put kada skineš neki file,klikneš na disconnect(desni klik na ikonicu dva monitora u trayu>disconnect)i onda se samo connectaš kao i obično kada upališ komp.Ako ti se router sam konekta bez da ti išta stisneš,onda sam izvadi LAN kabel iz routera i ponovno ga stavi i pričekaj da ti sve lampice svijetle zeleno.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo sa disconnect ne radi,

a ovo sa kabelom treba čekati dosta vremena.

16 godina
neaktivan
Rapidshare download

Jel imaš dinamički IP?

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina
dncrmt kaže...

Jel imaš dinamički IP?

To uopce nema veze kakav IP ima, tak i tak sve ide prek NAT-a

16 godina
neaktivan
Rapidshare download

Ovaj program ima mogucnost rsetovanja ip adrese posle svakog skinutog fajla sa rapida tako da nemoras da cekas onih 15 minuta.Samo ga treba podesiti, na njihovom sajtu takodje pise da moras imati dinamicku ip adresu koju pretpostavljam i imas.Tako da nemoras nista sam iskljucivati i ukljucivati samo ga moras podesiti u zavisnosti od rutera koji imas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolje je obrisat cookies i diconectat se na neta i ponovno se connectat,svaki put mi upali :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice