RapidShare Collectors Account zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 3.127
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RapidShare Collectors Account

Ovako, posjedujem svoj vlastiti RS C. account. Imam nekih 35 GB uploada na njemu. (igre, filmovi, programi neki)

Vjerovatno ima još neko na ovome forumu ko radi ovo isto što i ja. Preko c. poena kupuje premium accove. Sad me zanima na kojima vi warez forumima reklamirate svoje uploade?

Ja najviše na warezbb, warezscene i warezhr!

Nadam se da nije ovo protiv nekih pravila jer je legalno.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: RapidShare Collectors Account
Aeed kaže...

Ovako, posjedujem svoj vlastiti RS C. account. Imam nekih 35 GB uploada na njemu. (igre, filmovi, programi neki)

Vjerovatno ima još neko na ovome forumu ko radi ovo isto što i ja. Preko c. poena kupuje premium accove. Sad me zanima na kojima vi warez forumima reklamirate svoje uploade?

Ja najviše na warezbb, warezscene i warezhr!

Nadam se da nije ovo protiv nekih pravila jer je legalno.

Prema pravilima ovog foruma, nelegalno bi bilo da si stavio link (barem) jednog tvog uploada (koji NIJE freeware, tj. riječ je o programu/filmu/igri koji se plaća)

ugl. ne radim to, ali bi mi logično bilo da stavljaš linkove za upload po principu: link za igru staviš na gamerske forume (i forume onih gaming klanova, listu njih možeš naći na xfire, gametrackeru, googleu..) (barem je takvih masu :), link za filmove na neki forum za filmove, itd.

Iako, najbolje način da se vijesti prošire je da tvoji downloaderi kažu za to svojim prijatelji, pa oni svojim prijateljima i tako. to bi moglo putovati dosta brzo.

evo ti jedan link (gamerski forum) gdje možeš staviti neke svoje linkove za upload.

<|Tactical Gaming Community|>

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
16 godina
neaktivan

Ma nisam mislio ovdje lijepiti linkove od uploada. Nego sam mislio na warez forume, da li je zabranjeno staviti njihov link (www.neki-warez-forum.com e.g.).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeste,zabranjeno je.

oko za oko,pasta za zube

1 1 hvala 0
17 godina
Aeed kaže...

Ma nisam mislio ovdje lijepiti linkove od uploada. Nego sam mislio na warez forume, da li je zabranjeno staviti njihov link (www.neki-warez-forum.com e.g.).

ne, nužno.

sve ovisi od foruma do foruma.

neki to dozvoljavaju, neki ne.

najbolje je pročitati Pravila.

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
15 godina
neaktivan

Nađeš neki forum kojem gosti mogu vidjeti sve forume i čitati sve postove i tako nabacaš svojih uploada i submit na katz. Nije za sada ništa protiv pravila koliko mi se čini :)

0 0 hvala 0
17 godina

warezbb, portaliz sa skripte, ta najcesce 2 koristim.

I don't care...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Corpse Bride kaže...

Nađeš neki forum kojem gosti mogu vidjeti sve forume i čitati sve postove i tako nabacaš svojih uploada i submit na katz. Nije za sada ništa protiv pravila koliko mi se čini :)

Kako bih ja mogao to prebacit na katz ? :d

16 godina
protjeran

a usput kreiraš i svoj blog i njemu ostavi linkove

Sk8er Boi

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

create paraboloid parabola wifi antenna mantle paper cut print sheet Hq jpg 3000x3000

http://www.megaupload.com/?d=NCCXXP6S

rapidshare

paraboloid paraboloid
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 1:44 (Ricardo.Vega).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice