Prvi dojmovi na IE8 Beta 2 ?

poruka: 7
|
čitano: 1.084
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Izašao je jučer novi IE 8 Beta 2... instalirao sam ga i čini mi se da je prvi put Microsoft napravio veći i ozbiljniji korak. Ima nekih novih stvarčica, instalacija je brža, odvojeniji je od OS-a i slično.

I nema baš problema u prikazu stranica ko Beta 1

www.download.hr

0 0 hvala 0
17 godina

Velika je promjena između beta 1 i beta 2 verzije. Napokon su se u IE pojavile neke stvari koje su mi odlične u firefox-u. Također imam dojam da se stranice nešto brže otvaraju, poput ovog foruma naprimjer.

Sve u svemu konačna verzija bi trebala bi biti još bolja a ja još sretniji. Barem se nadam.

Antec 900, P5K Deluxe, Core 2 Quad 2.4, 4gb (DDR3 800Mhz) RAM, Nvidia 8800gtx, 640gb HDD, Dell 2007WFP, Vista Ultimate

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može neka usporedba FF 3.0.1 i IE8b2?

Koji vam je bolji i zašto konkretno?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

zar ima potrebe uopće instalirati IE8 pored firefoxa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prvi dojmovi na IE8 Beta 2 ?
pepe kaže...

razumi li se iko u simse?

ako da koji su bolji the sims life stories ili the sims duble delux ili tako nesto???

Nemoj spamat.Otvori vlastitu temu Namigiva
Ne učimo za školu nego za ocjenu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prvi dojmovi na IE8 Beta 2 ?

Ne znam za vas, ali čim je u pitanju Micro$oft, nešto baš i nemam povjerenja...

Držim se isprobanog i sigurnog... Opere.

TrustNo1
17 godina
neaktivan

Ovo je vjerovatno prvi i jedini put da če ovo izać iz mene u bilo kakvom obliku, al ovaj novi IE mi je čak i solidan. Definitivno ne nadmašuje Firefox, realno to i onako nitko nemože (firefox je ko Lego kockice browsera, svako si složi svoj), ali sada skroz drugačije rangiram ostale browsere. Nikako više nije na zadnjem mjestu, sada se tu aplikaciju već može ugodno koristit u svakodnevnom radu. Kako nebi ispalo da ih samo hvalim, završit ču komentarom: "Dugo im je i trebalo!!!" Smijeh

Why so serious???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice