Problem s Google Search Barom u Firefoxu

poruka: 2
|
čitano: 848
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s Google Search Barom u Firefoxu
pitanje

Znači, imam ovakav problem. U gornjem desnom kutu u Firefoxu nalazi mi se google search bar, koji je instaliran od početka zajedno s Firefoxom. Kad u njega upišem neki pojam i kliknem za pretraživanje otvore mi se rezultai, ali ne u hrvatskoj inačici, več u (ovo je zaista ironično) slovenskoj... Da li je to ikako moguće promijeniti? (u adress baru je adresa google.si) Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem s Google Search Barom u Firefoxu
luigi92 kaže...

Znači, imam ovakav problem. U gornjem desnom kutu u Firefoxu nalazi mi se google search bar, koji je instaliran od početka zajedno s Firefoxom. Kad u njega upišem neki pojam i kliknem za pretraživanje otvore mi se rezultai, ali ne u hrvatskoj inačici, več u (ovo je zaista ironično) slovenskoj... Da li je to ikako moguće promijeniti? (u adress baru je adresa google.si) Unaprijed hvala!

mislim da to trebash promijeniti u internet options pa google toolbar, evo gledam gdje pa ti javim kad saznam
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice