- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I koji ti dio nije jasan?
ajme jadan ti kako ces sad bez fejsa 2 sata??
Nije istina ovo je već 2 dana, a usput i nije mi neki problem ali eto.
Vjerojatno toliko visiš na fejsu, da si im srušio servere, pa im treba par dana da to srede
I mene je danas pojavilo taj problem, Prvo izađite iz mreže tad u pregledniku obrišite sva povijest i ugasite preglednik i tad upalite na mreži tad idete na fejs i logiraš i zasad sve OK.
Nije istina.Nije 2 dana, nego kao što je kolega od gore rekao možda 2 sata.
Ista stvar je bila i kod mene.
Shvati, nećeš ući u svoj profil dok ne završe radovi.Sve je jasno, sve piše, oK ?
Nellov savjet neće pomoći.
LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja isto imam problem sa account-om an fejsu..Izbaci mi poruku : '' Izvinjavamo se,vas korisnicki racun je trenutno nedostupan..Molimo,prijavite se na www.facebook.com sa svojeg racunala i slijedite dane upute ''..To mi pise kad se ocu ulogirat prek moba..A kad odem na komp pise mi : '' You must log in to see this page ''..Ovo je vec drugi dan da mi ne radi i nezz sta da radim :PPP
To meni svakih 2-3 dana piše, pričekam 20 minuta i onda mi oće.
Kako nije 2 dana ako ja vec cekam 2 dana...
Kako nije 2 dana ako ja vec cekam 2 dana...
@dolly
mislim da je tvoje računalo zaraženo sa tzv.facebook trojanom, uradi ovako kako piše u ovom postu da znamo za sigurno da je virus u pitanju iako po tvom opisu problema sam prilično siguran da je upravo to razlog zbog kojegnemaš pristup fejsu
Nije stvar u mom kompjuteru jer sam se pokusala logirat i preko moba a i preko burazovog laptopa
Pun je forum ovakvih tema,koristi search.
Ovo je tema u kojoj bi se trebali postati svi problemi