povecanje brzine int. (t-com) zaključana tema

poruka: 31
|
čitano: 22.307
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: povecanje brzine int. (t-com)

crozoki kaže...

pa u tome i je stvar.t-com ima odgovornost samo prema svojoj mrezi odnosno prema mrezi koju je i sam postavio zato se i mjeri samo sa razvodne kutije sa kuce ili u zgradi, ne sa uticnice od potrosaca jer  t-com NIKAKO ne moze biti odgovoran ako je tvoja instalacija neispravno napravljena jer t-com ne postavlja instalacije po kucama to iskljucivo moras sam napraviti ili platiti nekom elektro-instalateru.znaci posto tvoja kucna instalacija nije t-comovo vlasnistvo niti ju je on postavio on nema nikakvih odgovornosti prema njoj nego se tehnicar spaja na prikljucnu kutiju na objektu na t-comov kabel i mjeri je li greska na njihovoj mrezi ,ako je greska na njihovoj mrezi to popravlja t-com ,ako nije, tehnicar ce reci da je kod njih sve uredu sto znaci da je instalacija losa sto nije t-comova odgovornost.

Ja kad sam prešaona Optimu i tražio veću brzinu (tražio 10, dobivao oko 9Mbit) došao mi njihov tehničar i dobro premjerio sve po kući, dakle, svaki spoj od stupa, pa do moje telefonske utičnice u kući, izgubio čovjek dobrih 3 sata (kuća mi na 3 kata, ima već više od 20 godina, i tel instalacije su bile spajane svakako, pgotovo zato što sam prije imao centralu kući i sve je išlo preko 1 telefona a sad imam više brojeva bla bla) uglacnom sve je to fino testirao, mjerio na svakom spoju, na kraju je VSE, ali SVE spojeve, uključujući onaj na stupu pa sve do moje utičnice, na novo pospajao, čak je fino sam i sve spojeve i čvorove koji su sada bili viška (ali su bili potrebni u prijašnjoj instalaciji dok je bila centrala) eliminirao, i kažem potrošio dobra 3 sata na to, znam točno jer sam bio sa njim cijelo vrijeme, i kad je bio gotov opa...eto meni pune brzine 10/640.

Ni kune mi nisu naplatili, sve je bilo ok, ja zadovoljan, a valjda i oni....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice