Povecane T-com MAX-ADSL brzine?
- poruka: 18
- |
- čitano: 7.037
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kolko sam cuo uskoro bi trebali bit povecanje max adsl brzina. zna li mozda iko tocan datum?
Kod mene nist nije povecano a to nisam ni ocekivao ja sam 2mbt download - 256upload tvoj rezultat sigurno nije ispravan tak dobri u T-srotu nisu!!!
imam najsporiju vezu :P
tvoj rezultat sigurno nije ispravan
Ja imam vec nekoliko dana download ~620 kbps i neznam dali je to ta povecana brzina ili kai?
Blago vama imate flat i to za 178KN, a ja imam adsl brzine 1024kbit/s, i samo 1GB mjesečno i to plaćam 84kn.
Blago vama imate flat i to za 178KN, a ja imam adsl brzine 1024kbit/s, i samo 1GB mjesečno i to plaćam 84kn.
pa ocito je momak iz jedne od ex-yu drzava gdje t-com ima monopol. jedan bug prije 2-3 god je imao temu o tome, sto dalje ides na istok t-com-ova ponuda je sve gora.
OK. Ako nekome nije poznato:
Ako imate maxTV, u izvjesnim slučajevima kada je maxTV isključen (stand-by) moći ćete koristiti svih (cca) 6Mbps-a za download.
Nekima je to tako, nekima nije. Ne znam po kojem to pravilu ide, no ja sam to isto imao jedno vrijeme i imam još nekoliko primjera ljudi kojima se to isto događalo.
Što će se opet dizati brzine paketa internet providera?
U kojem mjesecu otprilike?
Nemoj ocekivat veliku kolicinu dobrote od T-com luftbrenzera ak i budu povecali bit ce to na kapaljku, no zato u sloveniji za 250kn imas 10mb/s download i 1mb/s uploda jasno Flat pa ti misli pozitivno o diktatorima u t-com-u!!!
kod mene za sad isto
Čitam prije nekoliko mjeseci o zagušenosti interneta na globalnoj razini i sad se postavlja pitanje do kolikih brzina je moguće ići uzevši u obzir tehničke limitacije trenutačnih instalacija..
Zna li netko kada se povecavaju brzine maxADSL-a jer moj bratic ima adsl od t-com vec 4 god. Upocetku je imao 2 mbit download a sada ima 8