Potraznja - free hosting i domena

poruka: 11
|
čitano: 7.789
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Trebam neki free hosting i domenu za potrebe testiranja neke stranice. Pozeljno je da nema more reklama ili bilo sta sl. te da nije neki teski spamm.

Ima netko ideju kod kog otvoriti acc te sve to sloziti kako treba? Napominjem, treba mi samo za testiranje te bi kasnije isla normalna kupovina domene i placanje hostinga no sada mi treba nesto free i pregledno.

Hvala unaprijed!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Potraznja - free hosting i domena
win32 kaže...

Trebam neki free hosting i domenu za potrebe testiranja neke stranice. Pozeljno je da nema more reklama ili bilo sta sl. te da nije neki teski spamm.

Ima netko ideju kod kog otvoriti acc te sve to sloziti kako treba? Napominjem, treba mi samo za testiranje te bi kasnije isla normalna kupovina domene i placanje hostinga no sada mi treba nesto free i pregledno.

Hvala unaprijed!

Kod manje-više svih hosting providera možeš zatražiti do mjesec dana besplatni testni račun (nazoveš i kažeš da želiš provjeriti radi li na njihovoj konfiguraciji sajt kojeg planiraš implementirati). A ako je samo za testiranje, onda site-u pristupaš preko IP-a (ne treba ti domena u tom slučaju) i to je to.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Hvala unaprijed!

Prijedlog je http://byethost.com/

Nema prisilnih reklama, a sve se radi preko web sučelja.

Ja sam zadovoljan, ali nisam kupio domenu.

Pozdrav

Aličić Emir
15 godina

Gledam ovaj http://byethost.com/ i ne izgleda lose, samo su im domene katastrofa no to mi ionako nije vazno....samo mi izgleda predobro da bi bilo uistinu tako.

Ne bih htio neke reklame okolo ili bilo sta sl. Imaju mozda kakav template vec koji mozes odabrati ili sam stavljam svoj?

Znaci to bi bilo ovo:

http://byethost.com/free-hosting

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo. Ja koristim i tu domenu i hosting (potpis). Je da nije neka brzina učitavanja stranice, ali posluži.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...

Evo. Ja koristim i tu domenu i hosting (potpis). Je da nije neka brzina učitavanja stranice, ali posluži.

Cujem da mnogi nisu zadovoljni sa tom co.cc no mogu probati. Vidjeti cu jos tokom tjedna kada se bacim na posao...moram jos neke stvari izradit te jos neke stvari poslozit posto ako bude sve ok ide stranica na placeni hosting i naravno kupovinu domene.

16 godina
neaktivan

Ukoliko ti treba radi testiranja nećeg koda je bitno koji ćeš hosting uzeti.Najbitije je da možeš normalno testirati...

Pa ni reklame ti nebi trebale smetati ako testiraš.Btw napravi si rađe localhost..

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 18:47 (crowap).
15 godina
win32 kaže...
DamageHigh kaže...

Cujem da mnogi nisu zadovoljni sa tom co.cc no mogu probati. Vidjeti cu jos tokom tjedna kada se bacim na posao...moram jos neke stvari izradit te jos neke stvari poslozit posto ako bude sve ok ide stranica na placeni hosting i naravno kupovinu domene.

Ma domena je sranje, ali posluži u svakom slučaju. Ako ti treba samo za testiranje, nema ti što smetati.

EDIT: Btw. što se tiče ovog hostinga na linku - čist OK. Dosta prostora i bandwidth-a, nema reklama, meni se stranica još niti jednom nije srušila..jedina mana je nešto sporije učitavanje..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 18:56 (DamageHigh).
14 godina
neaktivan

<a href="http://www.webs.com/?referer=AFF-REF-70626737" target="_blank">Get a Free Website at Webs.com!</a>

Probaj ovo...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Potraznja - free hosting i domena
Ti vidis otkad je tema?!
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
Re: Potraznja - free hosting i domena
8ax kaže...
Ti vidis otkad je tema?!

{#}

Ma dobro je, ovakve info su uvijek dobrodosle.....makar istina, ovo je uistinu malo staro. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice