Pozz
Evo nakon skoro 2 god poslovanja s Bnetom (Neugodnog) jer mi tih 4mbps NIKAD nije isporuceno, 3,5Mbps je bio max, a normalna veza je bila jednu osminu vremena, tj. da budem odreden 2-3 mjeseca u ove 2 god. sam imao normalnu brzinu.
Zadnjih mjesec dana download je 20-30Kbps gdje mi je prije godinu dana bio oko 250 dok nisu povecali na 512 sad.. al ja nisam ni osjetio to povecanje.. D:
Sad, posto im je TV i Telefon dobar, mislim uzet 2D Paket kod njih koji je 99kn mjesecno a internet bi uzeo u drugog providera. U igri su Iskon, Optima, T-Com i Amis (Mislim da svi imaju prikljucke tu kod mene u Splitu, blizu centra)
Prvo sto mi je bitno je da cijena ne prelazi 280kn mjesecno, dakle internet 180kn mjesecno (Kod vecina providera je to najvisa cijena u slucaju 8Mbps interneta) jer je telefon 100kn.
Drugi faktor je ping, koji mi je nesto bitniji od downloada. Ako ima netko na forumu tko ima iskustva sa nekim od ovih providera gore navedenih molio bi da mi kaze kakav im je ping i dali isporucuju bar 85% navedene brzine downloada i uploada.
Hvala unaprijed!
P.S. Dal se moze spojit internet drugog providera ako imam bnetov telefon i tv?