Pomoć hitno stranice se ne učitavaju

poruka: 14
|
čitano: 2.370
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Blokirane neke stranice

Aloha

možda zvuči nevjerojatno ali meni su na kućnom računalu neke stranice youtube i sl blokirane same od sebe. Koristim avast maknuo sam zaštitu sa weba maknuo sam firewall ...cookiesi su podešeni ... i piše da ne može pokrenuti youtube stranice. Sve živo sam otvori da ne bi slučajno negdje blokiralo i ništa . Na ostalim kućnim (žena, djeca tableti itd sve radi u najboljem redu). Ima li netko nekakvu ideju gdje bi eventualno zalokiranu stranicu mogao odlokirati sve sam probao i nema lijeka  a neda mi se reinstalirati win zbog toga.

Napominjem da im još par stranica koje su na neke načine blokirane a meni javlja nakon 2 min "traženja" da ju nemogu promaći ???? koristim novi IE a probao sam i na firefoxu isti slučaj kao i kod ie ....

hvala na pomoći

No Guts No Glory !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovu mi poruku izbacuje nakon 2-3 min bezuspješnog učitavanja

This webpage is not available

No Guts No Glory !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Počisti sa CCleanerom. Koje dodatke imaš instalirane?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 22:36 (Marko :D).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć hitno stranice se ne učitavaju
Marko :D kaže...

Počisti sa CCleanerom. Koje dodatke imaš instalirane?

kaj da skinem Ccleaner ... ma počela mi se je jedna stranica blokirati više se nemrem sjetiti koja nije bila baš nekaj važna pa druga pa sad ih ima već 5-6 između ostalog i jubito koji mi tu i tam ponešto znači za gledanje filmeka prek nje na teveju ... niš nisam dodatno dodavao na IE ... probao sam sa firefox instalacijom ali istovjetni problem se javlja i na njemu ... isključio sma avast da me on nekaj ne blokira ... isto .... i sad mi je stvarno bedasto da se te stranice na mom compu nemogu očitati a kod ostalih compova u kući sve radi unajboljem redu ....

predlažeš ccleaner pa da onda vidim jer će se i dalje blokirati ....

No Guts No Glory !!!
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć hitno stranice se ne učitavaju
Ako nemaš već instaliran CCleaner, onda samo počisti cache i kolačiće u web browseru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 22:47 (Marko :D).
14 godina
neaktivan

nop ... sve počistio ... neke stranicce  se nemreju otvorit ....

No Guts No Glory !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stvarno ne znam u čemu je problem. Imaš li pokrenuti neki program koji mjenja IP adresu (VPN, Proxy)? Jesi postavljao DNS-ove?

1 0 hvala 0
16 godina

Resetiraj web preglednik na "default".

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

... e kad bi bilo tak jednostavno ne bi ovdje pitalo ali jesam već prije i sad i ništa ....

No Guts No Glory !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji si VPN program koristio? Provjeri da ti se možda ne pali automatski. Ako je uključen, isključi ga. 

Ako si koristio Proxy, makni ga iz browsera.

Isto tako ako si mjenjao DNS-ove, postavi da ih sam pronađe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 23:38 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

.... mislim da nije do browsera .. .spustio sam je na IE 8 ... opet isto .. sve stavljeno na default ... možda to ima neke veze makar sumnjam kaj koristim sedmicu 64 bitnu ...

nisam baš siguran u čem je štos ... firewall je dole .... avast isključen ... i neke stranice ko što piše gore se nemreju naći .. nevjerojatno a kroz isti ruter dome ostali compovi normalno rade... virusnop je pregledan ovaj moj comp ....

No Guts No Glory !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pogledaj da ti nije blokano u hosts datoteci..

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

.. di se ono nalazi ta datoteka ... moguće da je tamo par stranica zblokirano ....

No Guts No Glory !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

malo proguglao pa našao datoteku i bio si u pravu stari ipvi su bili u igri koji se nisu makli i sad sve radi u najboljem redu ... imašpive ... svi ... hvala na pomoći svima ....

No Guts No Glory !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice