Jer ti šalju na krivi način, moraju ti slati kao prijatelju.
PayPal - pitanja i odgovori
- poruka: 1.437
- |
- čitano: 912.566
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao sto sam rekao, nemogu kad stisnem withdrawal jer mi izbaci da upisem racun banke, US
Koja kartica od koje banke ti je linkana na paypal? Ne podržavaju sve withdrawal.
Imam visu i master od OTP banke
Da, nisam siguran podržava li ta withdrawal.
Master sigurno ne, a Visa mora biti electron i imati dopustenje banke da povuce
..da se nadovezem samo,znaci imam paypal racun vec dugo vremena otvoren onako klasicno za kupovanje na ebayu pretezno i na njemu imam vezane Amex i Visu electron iz PBZ-a koja mi je ujedno i devizni račun tamo. Ovo ljeto počet ću primati uplate od Airbnb-a na paypal. Hoću li imati problema ako te novce budem isplaćivao na taj devizni? Znam da se prije nije moglo primati novac na paypal ili isplacivati na banku osim ako nemas neku firmu i to..ali koliko sam skuzio sad se to može? ili ? Hvala na odgovoru!!

Naravno,uzeo sam u obzir i ovu lešinarsku državu! A koliko je ta cifra dali znaš možda?

pozz ljudi može li mala pomoć prije mjesec dana prijatelju sam napravio paypal račun pošto sam bio osutan mjesec dana on je čekao da dođem da aktiviramo karticu sa četvero znamekastim kodom koji je dobio u banki e sad kad se idemo logirati na paypal nemožemo se prijaviti nikako kao da ta adresa ne postoji a adresa je ispravna 100 % jer sam stavio da mu bude isti mail i lozinka kao što ima na ebay na koji se uredno logira , on ima samo jednu email adresu tako da sigurno nismo unijeli krivu adresu ili lozinku dali je moguće da je taj paypyl račun obrisan zato što nije mjesec dana aktivirana kartica postoji li drugi način da se prijavi nekako uz pomoć broja kartice ili slično svaka pomoć je dobro došla
Pa otvori ponovo. Ne vidim problem....
da i onda opet moram tražiti da mi paypal pošalje kod i šta sa ovim računom kojem ne mogu pristupiti ipak sam na njemu ostavio broj kartice i sve druge povjerljive informacija
da i onda opet moram tražiti da mi paypal pošalje kod i šta sa ovim računom kojem ne mogu pristupiti
Ne trebas traziti nista. Posalce kod automatski ukucas i to je to....
Ako ti paypal kaze da taj korisnik ne postoji to je kraj price....
da i onda opet moram tražiti da mi paypal pošalje kod i šta sa ovim računom kojem ne mogu pristupiti
Ne trebas traziti nista. Posalce kod automatski ukucas i to je to....
Ako ti paypal kaze da taj korisnik ne postoji to je kraj price....
sve sam probao kad idem na opciju da sam zaboravio lozinku normalno traži me email na koji sam registriran on ima jedan jedini unesem ga izbaci mi da takav račun ne postoji
There’s no account associated with this email. Try another email address or create a new account.
Kao stoti rekoh to je kraj proce. Kreiraj ponovo nalog i to je to.
Kao stoti rekoh to je kraj proce. Kreiraj ponovo nalog i to je to.
nadam se da je onaj izbrisan zbog podataka kartice i slično iako mi nije jasno zašto ne postoji taj račun ako su mo poslali kod u banku i uzeli mislim negdje oko 2 $
Brines za podatke? Pa to je paypal ;)
A pare ti vrate kad ukucas kod.....
Pozdrav, imam malo veću svotu na PayPalu i htio bi to sad povuć na kreditnu. Balance mi je trenutno u dolarima pa me zanima jel bi bilo bolje konvertirat u € pošto mi je kartica u njima?
EDIT: Nema veze u kojoj valuti je balance jer PayPal kod withdrawa konvertira u kune, tako da na isto dođe (plus još bi izgubio na konverziji USD>€).
Kupio sam robu i platio preko Paypal-a transakcija je vidljiva na paypalu i kartičnom računu ali mi je paypal drugi dan napravio storno računa strono je vidljivo samo na računu od kartice ali ne i na paypal računu i sad me zanima da li će paypal ipak povući novac sa kartice (kupljenu robu sam dobio)
Istekla mi je stara kartica za koju je paypal račun bio vezan, radi se o Maestro kartici (tako na njoj piše).
Kada se logiram na paypal račun stajala mi je obavijest da mi je kartica istekla i da dodam novu.
Kada pokušam dodati novu javi mi sljedeću poruku:
"Sorry, we are not able to process your request. Please try again later."
Pokušao sam i ksanije i nakon par dana al opet isto.
Šta mi je činiti?
Jel imaš novca na kartici? Meni je znalo javiti error (ne znam točno koji) kad sam stavljao novu karticu sve dok nisam stavio nešto novca (cca. par dolara jer je devizna kartica) i nakon toga je prošlo.
imam novca, na taj mi račun dolazi plaća.
Stvarno mi nije jasno, poslat ću paypalu email pa da vidim o čemu se radi.
Do tada ako netko zna šta napraviti nek napiše
Ne mogu da primam novac na paypal a ostalo sve funkcionise, zna li neko kako rijesiti to? Inace zivim u Bosni, a vidim da na paypal sajtu ne moze se poslati ticket supportu.. je li jedina opcija zvati ih ili se moze nekako to rijesiti?
Ne mogu da primam novac na paypal a ostalo sve funkcionise, zna li neko kako rijesiti to? Inace zivim u Bosni, a vidim da na paypal sajtu ne moze se poslati ticket supportu.. je li jedina opcija zvati ih ili se moze nekako to rijesiti?
Neko ti uplacuje novac ili ide refund? Refund ti mora doci na bilo koju karticu sa koje mozes placati a novac koji ti neko salje mozes primiti samo na visa classic karticu. Ja imam tu karticu od NLB banke i pare uredno lijezu....
Neko ti uplacuje novac ili ide refund? Refund ti mora doci na bilo koju karticu sa koje mozes placati a novac koji ti neko salje mozes primiti samo na visa classic karticu. Ja imam tu karticu od NLB banke i pare uredno lijezu....
U pitanju je slanje novca (uplacivanje) a kartica koju imam je visa electron.. je li ona ne moze?
Pvezi karticu i salji

Hoće da prima pare a to ne moze na visu electron
Jedno pitanje? Postoji nekakva caka da se novac sa paypala izvalči nekim drugim putevima,kao recimo sa Skrilla..prepaid kartica i bankomat? Počet ću primat neke novce na paypal pa ako ne moram baš sve na devizni isplaćivat ne bih. Ili ne može? Hvala!
Jedno pitanje? Postoji nekakva caka da se novac sa paypala izvalči nekim drugim putevima,kao recimo sa Skrilla..prepaid kartica i bankomat? Počet ću primat neke novce na paypal pa ako ne moram baš sve na devizni isplaćivat ne bih. Ili ne može? Hvala!
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/debit-card
Al ne znam jel u Europi