PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.437
|
čitano: 912.543
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: PayPal - pitanja i odgovori
DriverCBR kaže...

Poštovani

Molim Vas pomoč

Neki lik traži od mene podatke za paypall da bi mi uplatio eure jer bi mu prodao motor. Radi se o iznosu od 4300 eur. Ja se bojim da on nebi uzeo motor i posle povukao sredstva sa računa. Da li je moguče da se desi takvo nešto pošto znam da je sredstva moguče povući.

Hvala

Moguće je. Rađe traži cash.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
PayPal - pitanja i odgovori

Pozdrav svima,

uplate primam preko Paypala u dolarima.

Devizna kartica koju imam i koja je registrirana na PayPal-u je u Eurima.

Da bi izbjegao troškove konverzije kada skidam novce, napravio sam novu karticu u dolarima.

Međutim, kada pokušam linkati novu karticu (tako već danima) ista mi je odbijena i ne mogu je povezati s svojim Paypal računom.

Da li netko zna o čemu je riječ ?!

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Sta kaze paypal?

13 godina

Kartica nije prihvaćena. Upotrijebite drugu karticu 

9 godina
odjavljen

Nisam mislio na to nego jesi li ih pitao zasto?

13 godina

:) Nisam još, sinoć sam zadnji puta pokušao... kolegici s posla također ne prolazi linkanje kartice

10 godina
odjavljen
marin_bar kaže...

Pozdrav svima,

uplate primam preko Paypala u dolarima.

Devizna kartica koju imam i koja je registrirana na PayPal-u je u Eurima.

Da bi izbjegao troškove konverzije kada skidam novce, napravio sam novu karticu u dolarima.

Međutim, kada pokušam linkati novu karticu (tako već danima) ista mi je odbijena i ne mogu je povezati s svojim Paypal računom.

Da li netko zna o čemu je riječ ?!

Meni je to malo čudno ili ne kužim točno kaj hoćeš reći. Meni kad neko uplati pare na paypal, npr povrat od sellera, na deviznu mi automatski sjedaju u valuti u kojoj je on uplatio. I onda na njoj imam i € i $ i australske ili kanadske $, a sve valute s vremena na vrijeme zatrebaju

13 godina

Imam 2 različita devizna računa, jedan u Eurima, a drugi u dolarima. Da bi se Euri spuštali u Eurima, a dolari u dolarima. Ako novci s paypala (npr. u dolarima) sjedaju na devizni račun u Eurima, onda se gubi na konverziji valute (na većim iznosima se to primjeti, a u pitanju su veći iznosi).

9 godina
odjavljen

Hm. Imam devizni racun ali ne u konkretnoj valuti vec devizni racun za sve valute. Doduse to je u BiH. Zar za svaku valutu moras imati poseban racun? Koja je poenta toga. Svakako ti naplate konverziju ako pretvaras u drugu valutu...

10 godina
odjavljen

Pa to i mene čudi pa mi zato nije jasno. Na svojem deviznom (visa od erste) mogu imat sve valute, a i na paypalu sam negdi u postavkama stavio $ i €

10 godina
neaktivan

Koliko treba da sredstva sa Paypala sjednu na Visu electron koju bi linkao na paypal?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ne znam jel tu ima nekog pravila, meni nekad znalo sjesti idući dan, a nekad i za dva, tri dana.

9 godina
odjavljen
saintmarcus9 kaže...

Koliko treba da sredstva sa Paypala sjednu na Visu electron koju bi linkao na paypal?

O kojim sredstvima pricas? Ako je refund onda par dana ali to nije do paypala vec do karticarske kuce a ako mislis na pare od prodaje ili koje dobijes ili zaradis na neki drugi nacin onda kad platis proviziju za povlacenje novca....

10 godina
neaktivan

Imam gore 150$. Linkao bi sestrinu visu electron da mogu povuć dolje. Kada to obavim(i kod iz banke) koliko vremenski treba tim dolarima da sjednu na račin Vise da ih mogu podić z bankomata?

11 godina
neaktivan
saintmarcus9 kaže...

Imam gore 150$. Linkao bi sestrinu visu electron da mogu povuć dolje. Kada to obavim(i kod iz banke) koliko vremenski treba tim dolarima da sjednu na račin Vise da ih mogu podić z bankomata?

Po pravilu bi trebalo biti 5 dana. 3 dana da paypal zapravo prebaci, a 2 dana da banka obradi. Kada vise puta withdrawas bude odma nakon 2 dana na kartici

9 godina
odjavljen

Nema tu pravila...

10 godina
odjavljen

Jučer pokušao naručit sa sports directa i odem platit paypalom i stalno mi piše Pending, nikak da sjedne uplata. Kontatiram sports direct, vele da niti su primili narudžbu niti bilo kakva transakciju. Sad sam na kraju platio direkt karticom, a na paypalu naravno i dalje stoji pending a malo veća svota je u pitanju. Jel se može to kak prekinut ili? Da mi nebi uzeli sa računa pa da odem u minus iako mislim da devizne to ne dopuštaju. 

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ako sportsdirect ne povuce a nece jer nema narudzbe nece ti nista ni paypal napraviti

10 godina
odjavljen

Kontaktirat ću paypal ako mogu oni to maknut da me ne bode u oči svaki put kad se spojim 

9 godina
odjavljen

Mislim da je tu problem kod sportsdirecta jer nije zabiljezio narudzbu. Ali da i ja bih to uradio....

10 godina
odjavljen

Baš krenem kontaktirat paypal i onda vidim da mi je prekrižena ta uplata i piše canceled. Ajd super da se ne moram još i s tim zezat

13 godina

Da pitam jedno pitanje, imam Paypal već duže vrijeme, a koristim PBZ karticu. U niternet bankarastvu na svojoj deviznoj imam 2 računa (ista karticA), jedan je EUR, drugi je GBP. Kada bih naručivao preko sportdirecta, stavio bih pare na GBP pa bi mi paypal direktno sa GBP računa povukao. Danas sam išao nešto naručiti sa ebay.co.uk, bilo je cca 39 GBP, a na računu sam imao 50 GBP. Paypal mi nije dopuštao, kao da nemam dovoljno para. Na kraju sam platio direktno karticom (amex). Je možda bilo premalo para na GBP računu ili je ebay jeo govna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nakon reklamacije preko PayPal-a, prodavatelj nije odgovarao i nakon isteka roka, PayPal mi je vratio novce, a prodavatelj je baš taj dan poslao novu pošiljku, koja bi riješila slučaj, odnosno to što je reklamirano. Sutradan me zove prodavatelj, da nije stigao reagirati na "claim", te da mu je PayPal skinuo novce i vratio ih meni, ali da je sve u redu, da zadržim i tu pošiljku koju mi je poslao, ali da mu samo skinem negativan komentar, na PayPal-u. Ne znam kako skinuti, nisam ništa okolo komentirao, osim par komentara koji su pratili "case" i "dispute". Može li se to uopće maknuti?

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Na paypalu nemas komentare. O kakvim komentarima pricate?

16 godina
Torent kaže...

Na paypalu nemas komentare. O kakvim komentarima pricate?

Pa znam i ja da nema, ali ne znam što traže da im maknem, možda ima je PayPal, negdje nešto negativno označio.

9 godina
odjavljen

Ma ignorisi to.  Nije stiga malo morgen. Kako se bas javio kad je popusio lovu....I bas tad poslao novu posiljku. Pa nisu rokovi u minutama vec danima....I kako znas d aje poslao?

16 godina
Torent kaže...

Ma ignorisi to.  Nije stiga malo morgen. Kako se bas javio kad je popusio lovu....I bas tad poslao novu posiljku. Pa nisu rokovi u minutama vec danima....I kako znas d aje poslao?

Rok je istekao 22-og, a pošiljka je stigla 22-og popodne, ali je PayPal već povukao novce. Ne mogu ja više zatvoriti slučaj, kad je već zatvoren, a ono što sam napisao u obrazloženju nije vidljivo ostalim korisnicima.

9 godina
odjavljen

Ako zelis biti fer mozes mu poslati pare na njeov paypal racun...

16 godina

Zvala je gospođa i rekla da ne trebam ništa vraćati, jer sam platio 22kn poštarine, a nisam trebao, nego samo da uklonim taj negativan komentar ili ocjenu na PayPal-u, ali ja nisam ništa ocjenjivao ni komentirao izvan opsega slučaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

NEko je tu lud...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice